Şimdi Ara

Nanokatalog web sitesi güvenilir midir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
4
Favori
42.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • psleda kullanıcısına yanıt
    Evet hocam zaten ben de sırf onun için bakıyorum siteye. Bazı sevdiğim ve sağlam ürün yapmalarını beğendiğim markalar var. Türkiye'de başka sitede denk gelmedim. Burada var diye bakıyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş ile getirtiyorlarmis bugün konuştum, 5-6 is gününe gelir dediler.garanti durumunda onlara gönderiyormusuz onların sorumluluğundaymış o is

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda amazon almanyadan aldığım Fractal Design mini C pencereli kasanın gelmesini bekliyorum.Sipariş geçmeden önce nanokataloga da baktım ama bulamadım:) Fractal Design markasının ürünlerini de TR de bulabilsek çok mutlu olucam.En azından UPS in gümrükleme depolarında geçen süre içinde tedirgin bir şekilde devamlı kargo takibi yapmaktan kurtuluruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psleda -- 15 Şubat 2017; 15:28:2 >
  •  Nanokatalog web sitesi güvenilir midir ?

    Bu sistemi toplamayı düşünüyorum. ALışverişten kazanacağım 40 liralık kupon ile be quiet! pure rock slim alacağım.

    Bazı ürünlerde 5-7 gün teslimat yazıyor da bu yurt dışından getirildiği için mi?
  • LoliconOtaku kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen evet.

    Eğer bütçe varsa 7600k alınabilir, sadece bir öneri.
  • Evet herkese merhaba.

    Bende bu nanokatalog sitesini uzun zamandır takip ediyordum ve az önce siparişlerimi vermiş bulunmaktayım. Şimdiye kadar hiçbir zorluk yaşamadım ama biraz bekleteceklerini sanıyorum (online destekteki eleman "ön sipariş" emareli ürünlerin almanya'dan geldiğini belirtmişti.)

    Değişiklikleri buradan yazarak DH ve doğal olarak tüm Türkiye ile paylaşacağım.

    Ayrıca şunları belirteyim;

    fiyatları KDV dahil fiyatlar. Harbi ucuz
    Yurtdışı kargo ücreti falan yok. Yani kasalar hariç 6 lira kargo parası ile kurtarıyoruz
    Kutusuz ürünler (TRAY dedi eleman) sıfır ve garanti kapsamında olan ürünlermiş. Sanırım soğutucu ve kılavuz vs. olmayacak..
    Aras Kargo ve Yurtiçi kargo ile gönderiyorlar sanırım. Bende sadece onlar çıkmıştı.
    İninal Card geçiyor İnternetten alışveriş yapmaya korkanlar için iyi bir haber şahsen.


    Yolunu bekliyoruz.


    7 gün sonra gelen edit : Yok abi hala tedarik sürecinde yazıyor. Mart'ın 7'sine kadar vakitleri var. Yoksa külahları değişeceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alinon -- 2 Mart 2017; 0:26:40 >




  • Bu forumdaki yorumlardan önce baya şüphe duyuyordum daha alışverişim olmadı ama yorumlara bakarsak ikinci bir Inventus doğuyor sanki. Ne mutlu bize, inşallah Inventus gibi köklü bir firma olmayı başarırlar bu şekilde devam ederek.
  • Beyler iciniz rahat olsun 2 tane ram aldim faturali acilmamis kutulu geldi yarinde anakart gececek elime yaklasik 1300 liralik alisveris yaptim urunu kargoya verdiklerinde çağdaş hanimdi galiba sizi arayip urununuz kargoya verildi diyor o derece ilgililer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de RX 480 ve Arctic Silent fan aldım. Müşteriye önem veren dürüst bir firma bana kalırsa.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende B250M Pro-VD aldım. Aynı gün saat 4'ten önceki siparişleri ellerinde varsa hemen kargoluyorlar. 285 TL idi zam gelmiş

    http://www.nanokatalog.com/Anakart-MSI-B250M-PRO-VD-Intel-B250-LGA1151-Micro-ATX,PR-102135.html
  • Güzel konu amacına ulaşmış oldu böylece.
  • Fractal Design Define C modeline kafayı taktım. Sürekli amazon.de üzerinden yokluyorum fiyatları. Bugün gördüm ki nanokatalog üzerinden satışı başlamış. Fiyatları amazon.de'den (amazon.de de kargo bedava olmasından dolayı 100TL) yukarı olsa da en azından bu kasalar da artık Türkiye'de satılmaya başlandı.
  • Arctic Freezer 13 CO aldım bende.Siparişi çarşamba akşamı verdim elime bugün (cuma) saat 12'de ulaştı (Onlar İstanbul'da ben Ankara'da).Birde stoklarında istediğim termal macun kalmamış arayıp söylediler böyle böyle stoklarda şu an istediğiniz ürün yok,gelmesi 7 iş günü sürer isterseniz aynı fiyatta başka bi termal macun yollayalım dediler tamam dedim.İnternetten alışveriş yapmaya yeni yeni başladım fakat ben memnun kaldım tavsiye ederim
  • Nanokatalog firmasının N11.com'dada üyeliği var. N11.com ürün elinize ulaşmadan yani siz onaylamadan karşı tarafa ödeme yapmıyor.

    http://www.n11.com/magaza/nanokatalog



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 19 Mart 2017; 3:4:16 >
  • Hocam ben bu konuyu açtığım da henüz yoktu.

    Zaten artık anlaşılıyorki adamlar gayet güvenilirler, baya alışveriş yapan mevcut.
  • Bir haftadır iki tane cpu fanı kargoya veremediler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faithlesszombie

    Bir haftadır iki tane cpu fanı kargoya veremediler

    Hala kargo falan yok kaziklandim mi siparisi farketmemis olabilirler mi bilemiyorum...

    Mail attim donus yapmadilar, bu gidisle ustune bi bardak soguk su icecegim sanirim.
  • Herkese merhaba forumda yeniyim bugun basimdan gecen bir olayi baska bir sikayet sitesi uzerinden paylastim ve burdanda alisveris niyeti olan kisilere yardimci olabilicegini dusundugum bir sikayetimi paylasicam.



    "Nanokatalogtan sipariş verdiğim 2 üründe yurt dışından 5-7 gün arası tedarik edileceği yazıyordu. 7. günden sonra 10 gün boyunca her gün aradım ve "yarın uçağım var öbürsü gün uçağım var. Hafta sonu uçakları gecikti" diye yanıy aldım son 5 gün "ürünLERİNİZ geldi ancak gümrükten geçiçek" dendi.

    17. gün aradığımda 1 Ürününüz geldi 2. Ürününüz sipariş üzerine üretiliyorMUŞ dediler. Ürünüm öylece kaldı. 17 gün sonunda 1-1.5 hafta daha beklememi önerdiler. Söylenicek başka söz yok."

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bende nanokatologdan Noctua NT-H1 termal macun sipariş vermiştim. Ürünün altında saat 16 dan önce verilen siparişler aynı gün kargoya verilir yazıyordu. Benden hemen gelir diye buradan sipariş verdim ve inanılmaz pişman oldum.

    Ürün ellerinde yokmuş. Sözde birisi benle aynı anda sipariş vermiş ona yollamışlar. İşin komik tarafı ise ben aramasam bundan haberdar olmayacağım. Hiçbir geri bildirim yapmadılar. Her zaman ben aradım. Yurtdışından sevkiyat gelecek, ürün o sevkiyatın içinde "olabilir" dediler. 6 Nisan saat öğlen 12 de verdiğim siparişin üzerinden 8 gün geçti bugün itibariyle. İade işlemlerini başlattım büyük ihtimalle pazartesi salıya kalacak paranın iade edilmesi. Müşteri hizmetleri de inanılmaz kaba. Utanmasa azarlayacaktı sanki bizim suçumuz dercesine. Kurumsallıktan uzak, bence beş para etmez bir firma. Sen olmayan ürünü satıyorsun, bir de müşteriye biz yanlışlık yaptık ürün elimizde kalmamış diye bilgilendirme yapmıyorsun. Yanlış anlamayın, ön sipariş falan vermedim.




  • 29 Nisanda anakart siparişi verdim. Siparişte 16:00'a kadar sipariş verirseniz aynı gün kargoda yazıyordu. Yani bu demek oluyor ki anakart ellerinde mevcuttu. 1 Mayıs Pazartesi, bugün arıyorum açan yok. Mail attım cevap veren yok. 1 Mayıstan dolayı belki çalışmıyorlardır diye düşündüm. Yarını bekleyeceğim. Duruma göre buradan bilgilendiririm.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.