Şimdi Ara

Nas ile bu sistemi kurmam mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Nas cihazının varlığını daha yeni öğrendim sayılır.Biraz araştırdım ama genelde incelemeler sorularımı karşılamadı

    Yapmak istediğim şey şu.Benim sağlam bir film/dizi/belgesel arşivim var.Tüm arşivimi Nas'a atıp evdeki tüm televizyonlardan,ipadden,telefondan hatta evde değilken bile başka bilgisayardan ulaşabilmek istiyorum.

    Bunu Nas ile yapabilmek mümkün galiba ama ne kadar etkili?Elbette internete de bağlı ama ortalama olarak kaç mbps internetle bu dediğimi sorunsuz halledebilirim?

    4k 40 gb bir filmi Tv'den açtığım zaman sorunsuz bir şekilde donmadan izlemem mümkün olur mu yoksa bu teknoloji istediğimi karşılayamaz mı?

    Bir de özellikle mobil cihazlar diyelim ben İpadle Nas'a bağlandım oradan filmi nasıl izleyeceğim kendi oynatıcısı mı oynatıyor yoksa ipadde AVplayer kullanıyorum onunla açmam mümkün mü?

    Nas teknolojisine hakim değilim saçma sorular ve talepler istiyor olabilirim ama bilen birileri varsa danışmak istedim.Belki bir yol gösterebilir.

    Şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 21 Mayıs 2018; 5:3:19 >







  • Bir NAS ve hem gigabit ethernet desteğine sahip olan hem de 802.11ac desteğine sahip olan bir router ile aynı ağda bağlı cihazlar arasında tüm bu dediklerinizi yapabilirsiniz. Fakat ev dışından da ulaşmak istiyorum dediğiniz zaman internetiniz çok ciddi bir rol oynuyor burada. FHD filmleri bile stream etmekte zorlanabilirsiniz. Ayrıca -eğer varsa- upload kotanızı bitirmeniz de olası bi durum. Bu tür işlemleri yapabilmeniz için upload hızınızın en azından 5 Mbps olması gerekiyor.

    TV'de film oynatma konusu televizyonunuzun donanımı ve yazılımı ile alakalı bir durum.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için peki önerdiğiniz bir marka var mı?

    Qnap'ın bu modelini düşünüyorum ama sizin görüşünüzü de merak ettim

    https://www.hepsiburada.com/qnap-ts-431p-all-in-one-turbo-nas-kayit-cihazi-p-HBV00000600GC?magaza=Techburada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.