Şimdi Ara

Nasıl başlamalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, bikaç hafta önce youtube da yakın kampüs diye bir kanaldan html öğrenmeye başladım ama biraz yavaş ilerlediği için sıkıldım (10 dakikalık bi video sonunda bi metni inceyken kalın yapmak çok motive edici olmuyor yani) sonrasında udemy denen uygulamayı keşfettim. Birçok ders var kimileri ücretli kimileri ücretsiz. Size sorum tercihen ücretsiz (eğer çok çok iyi derseniz belki ücretli) bu uygulamada tavsiye ettiğiniz bir öğretmen / kurs var mı? Youtube kanalı falan da olur amacım yazılım öğrenmek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Her hafta bir nereden başlayım konusu açıklıyor. Biraz okuyun biraz araştırın. Hello world sonrası herkes konu açıyor.



    Turkcekaynaklar. Com da bir liste var ona bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence nerden başlamalıyımdan ziyade neye ihtiyacım var gibi bir soru çok daha işlevsel ve tetikleyici. Veya öğrendiğim en ufak bir bilgiyi nerede nasıl kullanışlı hale getirebilirim gibi.Nasıl yani?

    Şöyle ki ilerleyeceğin doğrultu bir amaca hizmet etmeli.
    Yani demelisin ki;
    -ben bundan sonra faturalarımı giderlerimi excel yerine bir masaüstü,web uygulaması veya mobil uygulama üzerine kaydedeceğim basit çapta verileri kaydedebileceğim bir ürün ortaya koymak istiyorum,

    -Evimin ısısını güncel olarak internet takip edebileceğim bir uygulama benim için kullanışlı olabilirdi

    -web tarafında hazır sistemler veya siteler yerine kendi yazdığım ve geliştirdiğim blog, günlük sistemi

    -Gün boyu hareket halindeyim, telefonumdaki uygulama adımlarımı vs. sayıyor ancak, harita üzerinde gittiğim yerleri gösteren ve orada ne kadar zaman harcadığımı göreceğim bir uygulamayı kullanabilirdim

    -Ya ben bu oyunu sabah akşam oynuyorum ancak yaptığım şeyler hep birbirine benziyor acaba bu oyun için bir bot yazıp yaptığım işleri o yazılıma yaptırabilir miyim?

    - Arada internete giriyorum facebok için ayrı insagram için ayrı twitter için ayrı uygulama çalıştırıyorum. Acaba takip ettiğim kişileri ve sayfaları tek bir uygulamada gösterebilsem kullanışlı olur muydu?

    - Ya hazırlayacağım slayt için bir aradığım sonucu buldum ancak bulduğum ancak bu yazılar resimde ben bu resimdeki yazıları tek tek yazacak mıyım ? Bu resim üzerindeki metin içeriğini dışarı nasıl aktarabilirim

    - Her gün aracımla gidip geldiğim güzergahın trafik bilgilerini ibb veya yandexten çekip, yola çıktığım saatti trafiğin en sakin olduğu zamana denk getirip nasıl daha az trafik stresi çekerim


    gibi gibi yüzlerce örnek sayılabilir. Gündelik yaşamdaki ihtiyaçlar göz önünde bulundurulunca ihtiyacım ne yönde gibi bir sorunun cevabı nereden başlanması konusunda yardımcı olabilir. Tabi bu işin biraz hobisel kısmı gibi. Diğer türlü işin incelikleri en ince ayrıntılarına kadar öğrenilip hedef ürün için sürekli bir geliştirme söz konusu olmalı. Tabi bunlar benim görüşüm. Yanlış olabilir, katılmayabilinir.




  • steganography kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patates çuvalı -- 20 Ekim 2018; 0:19:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.