Şimdi Ara

Natro.com güvenilir mi ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
11.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bugün ilk domainimi natro.com'dan aldım , vatana millete hayırlı olsun Sırf merakımı gidermek için aldım hobi amaçlı.Bu konularda hiç bilgim yok , çok basit bir site yapmayı düşünüyorum.Site adımwww.gazetefiyatlari.com ne kadar basit bir site olacağını adından da anlayabilirsiniz.Bakalım siteyi açmayı becerebilecekmiyim
  • Hemen kur diye bir şeyleri var hocam panellerinde zaten oraya tıklayınca istediğiniz hazır kurulumu kurabiliyorsunuz. wordpress joomla vs. baya kullanışlı açıkcası iyi düşünmüşler.
  • Kesinlikle uzak durulması gereken bir firma.

    7 ay boyunca 5-6 site ile çalışmış biri olarak söylüyorum ki hosting hizmeti rezalet; müşteri hizmetleri ondan da rezalet...

    Müşteri hizmetlerindeki tipler sürekli sizi başlarından savmaya çalışıyorlar.

    Şimdi Godaddy'den hizmet alıyorum. Serverları Avrupa'da olmasına rağmen hızı, desteği ve stabilitesi natrodan çok daha iyi.

    Natro'yu ve Godaddy'yi kullanmış biri olarak söylüyorum: Natro hostingi bedavaya; Godaddy hostingi 500tl'ye verseler gider Godaddy'den alırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercan1299 -- 22 Mart 2017; 10:36:17 >
  • konu 2 yıl sonra hortlamış. domainlerimi natrodan alırım, hosting hizmetini de kullandım, herhangi bir sorun yaşamadım ben. gayet güvenilir firmadır. barındırılan site ile çok alakalı bence alınan performans. 24 saat telefon desteğini bir tek onlar veriyor.ayrıca geçtiğimiz günlerde baştan aşağıya yenilenmişler hosting,sunucu paketler vs. de komple değişmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramis78 -- 22 Mart 2017; 12:41:0 >
  • Konuyu özetleyerek aktaracağım ; 9 yıldır domainlerimi natroda, hosting hizmetinide turhos dan alıyordum. Natro dan Nisan 2017 36 ay lık hosting paktinden aldım "Sınırsız Web Hosting" adında almaz olaydım. Wordpress alt yapısı kullanıyordum. İşimden dolayı Turhost da iken bile fazla ilgilenemiyordum. Natro da hem uzun süredir müştrisi olduğum için hemde hosting paketleri uygun geldiği için geçiş yaptım. Geçiş yaptıktan 1 -2 ay sonra başlıkda çıkan japonca saldırısı aldım, natro ile konustum benden kaynaklı olduğunu söylediler. Tüm ziyaretçilerimi kaybettim ....

    konuyu dağıtmayacağım. Sonrasında turhost dan aldığım hosting ftp hesabına 1 sitemi taşıdım. Taşıma işleminde şunu fark ettim videoda Natro ftp sine zararlı dosyayı gönderiyorum silemiyor ama turhost daki ftp gönderdiğim virüslü dosya olduğu için siliyor. Natro bu korumayı yapamıyor. Natro ya konuyu aktardım. Bir şey yapamadıklarını aktardılar.

    Velhasıl bundan sonra natro ne kullanırım nede kullandırırım.

    https://www.youtube.com/watch?v=-9-pn9KbPdo
  • aman hocam sakın, kesinlikle.. uzak dur yanına bile yaklaşma, reklamını filan görürsen spamle

    benim başıma şöyle bişey geldi; https://forum.donanimhaber.com/natro-com-sunucu-problemi-var-deyip-tum-verilerimi-yok-etti--135470054
  • KESİNLİKLE uzak durulması gereken firmalardan biridir. reklamlara kandık kandırıldık. Yıllarca web siteleri olan birisi olarak şunu diyorum. YURT DIŞINDAKİ FİRMALAR ile ÇALIŞIN. Natro ihs isimtescil turhost vargonen radore gibi birçok hosting firmaları ile çalıştım hiç birinin performansı güvenliği hızı çok kötü. en sonunda yurt dışına gidince kafam rahat etti şu anda sorunsuz sitelerim çalışıyor. güvenlik sorunları yok. spam vs sorunlar yaşamamıyorum. maillerim spama düşmeden geliyor gidiyor. bu işler reklam ile olmuyormuş demekki parayı ödedikten sonra kendimize eziyet alıyoruz. uzak durun hepsinden.
  • Son 2 mesajı atanlar küçük firmaların troll hesapları olduğu çok belli. 1 mesajınız var oda natroya. Yapmayın arkadaşlar, yıllardır piyasada olan köklü bir firmadır natro şahsi görüşüm en güvenilir hosting firması olduğu yönünde. Ayrıca uzun yıllardır natroyla çalışırım hiç bir sorun yaşamadım gayette memnunum.
  • Hiç bir sıkıntı yaşamadım bu güne kadar tabiki ben sadece alan adı alıp satıyorum hosting falan üzerine bi işlem yapmadım aktif olarak ancak herhangi bir problem olcağını sanmıyorum destek taleplerine falan dönüşleri çok hızlı yani gayet akıcı ve orjinal bir hizmet.
  • Kesinlikle güvenilir değil, internette biraz araştırınca:

    Firmanın yabancılara satıldığını,

    Hacklenerek kullanıcı verilerinin çalındığını,

    Şikayet mesajlarında kullanıcıların izni olmaksızın kartlarından para çekildiğini,

    Parası ödenediği halde hesaba aktarılmayan ve başkasına satılan alan adları olduğunu,

    Bir sorun yaşamanız halinde teknik desteğin sizi haftalarca bekletebileceği,

    Para iadesi alsanız bile bu iade kartınıza değil Natro Sanal Kart sistemine yapılıyor ve yine natrodan bir ürün satın alabiliyorsunuz (Kısacası diledikleri gibi sözleşme ihali ve hizmet aksaması yaparak para iadesi adı altında sizi tekrar mağdur edebilmek için kendilerine mahkum bırakıyorlar)


    Kısacası, bundan yıllar önce keyifle çalıştığım fiyatları diğerlerinden biraz pahalı ama ilgisi alakası teknik desteği ve hizmet kalitesiyle buna değebilecek firma iken son yıllarda çizgisinden tamamen çıkarak fiyatları hala pahalı ama hizmet sunamayan bir firma haline geldi.

    He bir de çalışan sitenizi sunculara yaptıkları güncelleme sonrası bozup sizi suçlar, durumun aksi olduğunu ispat etmeniz halinde de çok rahat bir şekilde PHP'de sıkça kullanılan curl ve file get content komutlarını hostingde kullanımdan kaldırdık bunlar için sunucu kiralamanız lazım diyebiliyorlar.


    https://www.sikayetvar.com/natro-hosting

    https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/turk-hosting-sirketi-natro-satildi-41547398

    https://eksisozluk.com/natro--1058620?p=34

    https://sibermagazin.net/natro-hacklendi-veri-ihlali-duyurusu/

  • Kesinlikle güvenilir değil.

    Yabancılara satıldığından beri hizmet kalitesi yerlerde.

    Hizmert alsanız bile her ay mutlaka bir aksaklık çıkar destek talebinde bulunursunuz. Ama talebe 30 saatte cevap bile yazmazlar. En son tepeniz atar telefon dersiniz telefonu açmazlar.

  • Kesinlikle güvenilir değil. Size domain ninizin süresi doluyor diye sürekli mail atıyorlar sizde sanıyorsunuz ki var olan domaininizin süresi doluyor. Yok 3 gün kaldı yok 48 saat kaldı diye sıkıştırıyorlar ama aslında size yeni bir domain satıyorlar. Ücretin iadesini istediğinizde de aldığınız cevap Manuel ödeme yaptığınız için iade edemeyiz. Burda birde sizi otomatik güncelleme için yönlediriyorlar amaç da kartınızdan para çekmek anlaşılan.

    Çok dikkatli olun.

  • natro.com ve ihs.com.tr gibi yurdumun yerli malları kesinlikle güvenilir kurumlar değillerdir kesinlikle tavsiye etmiyorum 2002 - iki bin iki yılından beri sayısızca veri merkezleri ile çalışıp alan adları tescil ettik sunucu kiraladık ve web hosting ürünleri satın aldık lütfen biraz daha büyük düşünün 2020 - iki bin yirmi yılından beri name.com ile çalışıyoruz neden name.com derseniz çünkü değerli kayıt memurumuz öyle bir sistem yaratmışlar ki ; eğer ki alan adınızın whois bilgilerini her 30 - otuz günde 1 - bir güncellerseniz satın aldığınız ve / veya yönettiğiniz alan adını 60 - altmış gün daha korursunuz korumaktan kastım alan adınızın transfer kilidini 60 - altmış gün daha uzatabiliyorsunuz.


    Özel kaydı bedavaya veren bir kurum değil!


     Natro.com güvenilir mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EROL.DH -- 24 Şubat 2024; 18:38:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.