Şimdi Ara

NBA 2K19 PLAYSTATION ANA KONU |GIANNIS ANTETOKOUNMPO & LEBRON JAMES| 7 EYLÜL 2018 | HOW COULD THEY HAVE KNOWN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
5
Favori
30.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Prelude çıkmış
  • Preludede coins alip adami gelistirsem, kardeslikten primary hesapla oyun ciktiginda oyuna girsem aktarilir mi her sey ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynanışda ve grafiklerde maalesef gelişme yok.Halihazırda gerçekten iyi bir oyun kabul ancak yıllardır mycareer de modlar ve senaryolar harici geliştirmeler olmaması sıktı artık.Online alt yapı da yine laglı ise almanın mantığı olmayacak bu sene.Geliştirmeleri artık bir sonraki jenerasyonda göreceğiz gibi görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R.Rheme

    Preludede coins alip adami gelistirsem, kardeslikten primary hesapla oyun ciktiginda oyuna girsem aktarilir mi her sey ?
    2k 18’de kaldığın yerden adamınla devam edebiliyordun, 2k19’da da böyle olacaktır. Yeni karakter açmazsan tabi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox2 kullanıcısına yanıt
    Kendi hesabima oyunu alsam oyle olur biliyorum da kardeslik yontemiyle baska hesaba oyunu alsam ama primary hesap bende kalsa ve o sekil oynayip girsem yine de aktarir mi ? Bana aktarir gibi geliyo ama yine de emin olamiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NBA 2K19 - The Neighborhood | PS4

  • Senaryo modu biraz biraz Fifa'nın Alex Hunter'ına yanaşmış. Bunun dışında bir cacık yok gibi. Çıkar çıkmaz alınmaz ama indirimde kovalanabilir. İlk inceleme için:https://youtu.be/BLecq0bbU00
  • spotçularda ne kadar olur acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prelude u oynadım, bitirdim. hala aynı tas aynı hamam
  • Çok pahalı, keşke taksitle alma şansımız olsa. Prelude kariyer videolarını izledim, hikaye geçen senekine göre daha iyi gözüküyor.
  • Kariyer modunu beğenmedim. 2k14'teki sistem çok ayrıntılı olmasa da daha iyiydi. Maç performansına göre draft ediliyorduk. 2k17 de fena değildi, kolejden gidiyorduk. Geçen sene sokaktan, bu sene de Çin'den Nba'e gidiyoruz.

    Umarım ileride Ncaa takımları eklenir, bir takımdaki performansımıza göre draft ediliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda gelişme farklılık gören var mı ? Ben pek bir şey göremedim grafiksel olarakta oynanış olarakta. İlk çıkış ücretide pahalı ama toplu arkadaşlar aldğından bende alıcam gibi. Birde yine VC laneti devam ediyor sanırım saç stilleri olsun dövmeler olsun yine para ile galiba. Birde artık saçlara olsun dövmelere çeşit getirseler çok çok güzel olucak.

    Nba live 19 deneyen var mı bilmiyorum ama bana bu yıl iyi göründü Live tabiki indirimsiz alınmaz o fiyatlar verilmez Live da .
  • yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    Oyunu erken alsan pahalı, geç alsan overall geride kalıyor. My Park'ta milletin yanına oynamaya giriyorsun, adamlar overall düşük diye çıkıyor. Benim gibi çalışıp akşam 2 maç yapanlar için çok pahalı. 2K17'de 85, 2K18'de 87 overalla çıkabildim. Millet 97-95lerde.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    süper yazmıssınız aynen öyle çalısan eden VC almayan zaten yanıyor. Vc olayı çok bozuyor dediğiniz gibi oyunu geç aldıkmı bu sefer rakipler Jordan oluyor masallah.
  • her sene önsipariş geçerdim ama bu sefer almadım. bu fiyatlar artık saçma sapan. 400 e oyun mu olur üstelik de kutulu değil birşey değil.

    demosunu oynadım, oyunda aman aman bir değişiklik yok. sadece post hareketleri biraz daha gelişmiş gibi, savunmacılar için daha zor olacak orası kesin. yeni hiç bir şey getirmemişler oyuna. ha bir de hava atışından sonra topu pg'ye atıyor elemanlar o kadar. takedown sistemi gelmiş bir de. o bu şu derken bir kaç yenilik saydım gibi. :)) hikaye modu biraz değişik sanırım 1 sezon oynarız heralde çin liginde.. çin spikerler kafa sisiriyor, rahatsız edici.

    geçen yıl pro am modunda buradan arkadaşlarla takım kurmuştuk ancak çok keyifli olmamıştı. ezberden oynayan arkadaşlar vardı, pickden sonra tek pas.. o da şut çeksin. ama sorsan pro am takımı. biz napacaz, savunma sadece. oldu mu, olmadı.

    basketbolu doğru dürüst bilen, takım oyunu ve savunmasını bilen, set oyunun ne olduğuna dair fikri olan arkadaşlar olursa tamamen defansif pf veya center pozisyonu açıp takıma katılabilirim. ha böyle takım bulamazsam kasım indiriminde oyunu alacağım. my career , park falan takılırım.




  • Benim gözlemim, oynanış aynı olmasına rağmen sanki yapılan pas, şut animasyonları bu sefer biraz daha gerçeğe yakın olmuş. Ve benim de geliştirilmesini istediğim hikaye ve neighborhood özellikleriydi. Ayrıca maç sonları daha fazla VC veriyor. Ama elbette en doğru sonuca, oyunu oynadığımızda varacağız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • en son 2k15 oynamıştım mypark burdan bir arkadaş ile 1.5 ay felan baya eğlenmiştik sonra atandı gitti öğretmendi daha haber alamadım bu sene de temelde myteam oynamak için aldım ancak mypark-proamde buradan oynayacak arkadaşlar mesaj atarsa ekleşelim build veya team comp. için her pozisyonda açabilirim ancak biraz daha casual arkadaşlar yazarsa sevinirim her top için off puf yapanlar için acemi kalırım maalesef...
  • Selamlar herkese.

    Daha çok My Team oyuncusuyum ama Park'ta da oynuyorum, casual takılıyorum, eklemek isteyenler eklesin fırsat buldukça birlikte oynayabiliriz :)

    PSN id - - - > ilkaysf_92
  • Selamlar herkese,sonunda PS4e geçmiş bulunmaktayım ön siparişi de verdim.Prelude bitirdim,sizlerin yorumlarını da okudum ekleyeceğim bazı şeyler var gozlemlediğim kadarıyla onları yazayım ayrıca park için psn:Arda GG ekleyin birlikte oynayalım geçen yıl PC de 120-3 bitirmiştim cok vakit bulamadım bu yıl daha sık oynayacagım inşallah birlikte oynarsak daha cok keyif alırız



    Öncelikle oyun temel olarak 2k18,2k18 bazı eksikleri olsa da güzel bir oyundu zaten.Ancak küçümsenmemesi gereken değişiklikler mevcut.Birebir temaslar,post hareketleri,pas ve şut animasyonları,3 sayı tehditi için stepback ve fake animasyonları,yeni turnike ve smac animasyonları,wingspan ve kilonun etkisi vs derken cok ciddi “game-changer” degisiklikler var aslında.Oynarken sizi 2k18 oynuyormus gibi hissettiği anda çat diye karşımıza yeni bir animasyon cıkıyor ve uyandırıyor sizi.

    Ağırlıklı bir park oyuncusu olarak oyunun oturaklı oldugunu düşünüyorum.Geçen yılki VC Grind muhabbetinden sonra bu yıl artık kazanacagımız VC ciddi oranda arttırılmış ve cap progression olayı cok daha kolaylaştırılmış.Parayı basanlar yine olacaktır ama altında yazan park maç sayısına göre yazan gosterge sayesinde bunun da farkında olarak rakipleri görebileceğiz.

    Sonuç olarak güzel bir oyun bizi bekliyor oynayacaklar arkadaşlar eklerse veya burdan yazarsa bir wp grubu veya discord kanalı acabiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.