Şimdi Ara

Nem Alma Cihazı Tavsiye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
31
Favori
284.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Furkan


    quote:

    Orijinalden alıntı: alparslanolmez

    Arkadaşlar bu nem alma cihazları ile ilgili Alman TROTEC firması var.Türkiye'ye yeni yer açtılar.Ben onlardan aldım.Cihaz çok kaliteli, üzerinde higrostat denilen bir ayar düğmesi var.Nemi hangi değere ayarlarsan o değer de sabitliyor.
    Araştırdım Avrupada en kaliteli markaymış.
    Adresiwww.trotec.com.tr
    hatta türkçe bloglarıda var blog.trotec.com/tr-tr/, buradan istediğiniz sorularıda sorabilirsiniz.


    />


     Nem Alma Cihazı Tavsiye



    Eminim almışsındır,

    kendi sattığınız malı adam gibi tanıtsanız ne güzel olacak.... Yok ben aldım memnunum vss vs akıllı sanıyorsunuz kendinizi ama işte profili kapatmak gibi bişi aklınıza gelmemiş.

    TROTEC Endüstri Ürünleri Ticaret Limited Şirketi
    Temsile yetkili kişilerin isimleri:
    Alparslan Ölmez, Rainer Rausch




    Birde chatlaq_ceza'nin profiline bakin Furkan bey, oda baska bir satici. Eger sizden ogrenip profilini kilitlerse ovdugu makinanin saticisi. Yok eger profilini ayni birakirsa aslinda ovdugu makinaya komplo yapan rakip firmanin saticisidir.

    Bu mevsimde caminda bugu goren fazla nem var saniyor halbuki tam tersine kisin soguyan hava bunyesinde nemi tutmayip bu sekilde kustugu icin kuru hava meydana geliyor. Aslinda kisin nem alici degilde nemlendirici lazim.




  • Fakir umor nem alma cihazı aldım aşağı yukarı 6 aydır kullanıyorum. Eğer evinizde çamaşır ve duvarlarınızda hafif nem oluyorsa idealdir. Havadaki nemi çekiyor sonra kendi içerisinde nemden ayrıştırarak arkasından ılık hava üflüyor sanırım ortalama 1 derece fazla felandır. hava sıcaklığı 15 derecenin altına indiği anda diJital ekranından kar simgesi çıkıyor ve çalışmayı yavaşlatıyor. ideal nem oranı yüzde 60 70 benim ev 85 lerden başlıyor önünde dijital ekranı var ekranda nem oranı, sıcaklık, o an kaç kademede çalışıyorsa o yazıyor. zaten 2 kademe. biraz sesi var ama dayanılamayacak kadar da değil. Haznesine su dolunca çalışmayı durduruyor. 2 lt civarında nem alma haznesi var. ilk gün çok şaşırmıştım bu kadar suyu nasıl biriktiriyor diye. sonradan alıştım :) içerisindeki suyu ben akvaryumumda kullanıyorum temiz su tabii içilemez. kitapçığında temizlik için de kullanılabilir diyor. Cihazın boyu diz kağanızını geçiyor gayet de ağır.Sabah işe gittiğimiz için çalıştırıyoruz akşam gelene kadar haznesi doluyor. akşam çalıştırmıyoruz.

     Nem Alma Cihazı Tavsiye




  • Arkadaşlar....
    Evinizde ve işyerinizde çok düşük maliyetle ve elektrikte gerektirmeyen neme karşı bir çözüm önerebilirim..Kokusuz ne elektirik derdi var ne de birşey..Koydum bir kenara sadece arada biriken suyu boşaltıyorum ve tabletide bittiğinde değişiyorum..Deneyin hem çok ucuz hem hem sağlıklı..www.nemson.com dan inceleyin bence...ben yararını gördüm ve memnunum...
  • Arkadaşlar ben evime almadım evimde rutubet yoktu ama evinde rutubeti olan bir çok eve sattım bunları size referans olarak gösterebilirim.;) RNK 100 ektil dosyada sormak istediğiniz bir soru olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım iyi çalışmalar







  • Eşime ait Portakal Spor Kadınlara Özel Spor ve Sağlık Merkezleri Bandırma Şubesi'nin banyo ve soyunma odalarında aşırı nem oluyordu. O kadar ki, tavanlara sarı sular birikiyor, deyim yerindeyse yağmur gibi akıyordu. Tabii, üyelerimiz bu durumdan oldukça şikâyetçi idiler. Aspiratör koymayı düşündük ancak her yerde pencere olmadığından ve diğer pencereler de duvarların yarı yüksekliğinde olduğundan, faydası olmaz düşüncesiyle koydurmadık. Duvarları delsek, pahalıya mâl olacaktı, vazgeçtik.
    Piyasadaki ürünleri kıyasladım, kapasite/fiyat olarak en yüksek olduğunu tespit ettiğim Trotec'ten TTK 70 S modelini sipariş ettim. Soyunma odasına koymayı düşünüyorduk ancak (firmanın söylemesine göre kargoda bir sakatlık olduğundan) ürün aşırı ses çıkartıyordu. Bu yüzden, bkısa bir süre banyoda çalıştırdıktan sonra, 14m2lik, yine nemli olmasından muzdarip olduğumuz başka bir odaya bıraktım. Bu odanın ve banyonun tavanları ve duvarları nemden küf oldu. İç-dış sıcaklık farkından dolayı, camlardan çok fazla miktarda su aktığından, mermerlerin üzerinde sürekli olarak emici havlular bulunduruyoruz ve mütemadiyen bunları sıkıyoruz. Bu odada, gece saat 2 gibi çalıştırdım, sabah saat 8:30'da eşim salona gitti, ve 14m2lik yerden (o kadar zamanda) 2-3 litre su çekmiş (4 litrelik haznenin yarısından fazlasının dolmuş olduğunu söyledi). Pencere camları ve alüminyum doğrama çerçevelerinde ise bir damla bile su yokmuş (çıkış havasını pencereye yönlendirmiştim). Yani işe yarıyor.
    Ürün, Cuma günü elime ulaşmıştı, ses olayından dolayı, Cumartesi günü (karşı ödemeli kargo ile) geri gönderdim. Pazartesi günü ellerine ulaştı ve aynı günün akşamına başka bir TTK 70 S gönderdiler. Hiçbir kargodan ücret alınmadı. Bugün Salı, saat 13:30. Gönderilen ürün biraz önce gelmiş. Akşama çalıştırıp, bilahare izlenimlerimi ileteceğim. İlgi-alâka oldukça iyi. Müşterinin de yanında olduklarını bu davranışlarıyla görmüş oldum. Üstelik ürünü de 340 TL gibi, nispeten uygun bir fiyata aldım. Birileri araştırıp buraya yazmadan ben söyleyeyim:) Teşhir ürünlerinden aldım, bunları sitede "kullanılmış" olarak göreceksiniz. Firma yetkililerinin söylemesine göre, bu ürünlerin diğerlerinden tek farkı kutusuz olmaları imiş ama yine de orjinal kutusunda gönderiyorlar. Yine tam 2 yıl garanti veriyorlar. Zaten, ürün ses çıkarıyor diye gönderir göndermez, yerine yenisini göndermeleri de bu garantinin pratiğe dökülmüş hâli oluyor. Normal fiyat 421 TL.
    Cihaz aşağıda:
    http://www.trotec24.com/tr-tr/nem-alma/ttk-s-serisi-nem-alicilar/nem-alici-ttk-70-s.html
    Otomatik, giysi-kumaş kurutma, sürekli modları bulunuyor. Otomatikte, söylenene göre yüzde 55 nem seviyesine ayarlı olarak çalışıyor (ideal nem oranı bu imiş).
    Ürün etiketinde Made in Germany yazıyor, gördüm. Ancak, doğru mudur derseniz, orasını bir Allah, bir de mal sahipleri bilir. Mâlûm, ortalık karışık.
    20 litre/24 saat diyor, ürünü banyoda tuttuğum kısa bir süre içinde yerleri kuruttuğuna şahit oldum. (Geniş zamanda daha detaylı bilgi vereceğim).
    Zaman ayarı da var. 1-2-8 saate kadar kapanmasını ayarlayabiliyorsunuz.
    Güçlü bir fanı var ve sanki çıkış havası ile birlikte hafif bir ısı da veriyor gibi hissettim. Ürün gücü 0,4 kW. Verdiği ısı, bu güçten kaynaklanıyor olabilir. Bu durum benim işime geliyor, çünkü ürünün kullanılacağı yerlerde gece ısı düşüyor ve daha fazla nem oluşuyor; hem nem azalacak, hem de 0,4 kW gücünde bir ısıtıcı ile, ısı az da olsa (belki 1-2 derece) yükseltilmiş olacak.
    Emiş kısmı büyük, dolayısıyla bu fanın rahat çalışabilmesi, az ses çıkarması ve daha fazla havayı sirküle ettirmesi manalarına geliyor. Katalogda saatte 180 m3 diyor, bahsettiğim odaları bir saatte 4-5 kez.
    Su haznesi hacminin 4 litre olması bir avantaj. Hazne şeffaf, dolayısıyla ne kadar dolduğunu görüyorsunuz. Çekmece gibi, rahatça çıkarılıp takılabiliyor. Ayrıca, hazne seviyesini (Low-Med-High şeklinde) gösteren ışıklar da mevcut.
    Su haznesi dolunca sesli alarm veriyor ve belli bir süre sonra otomatik kapanıyor.
    Elektrik gidip geldiğinde kaldığı yerden devam ediyor mu, bilmiyorum. Onu test etmeyi unuttum.
    Merak edene daha fazla bilgi veririm.




  • Son sürat, ikinci ürünü de gönderdiler ancak bunda da arızalar var, hem de oldukça fazla ve ciddi arızalar. Sanırım artık Trotec'ten "teşhir ürünü" almayacağım :(
    İkinci ürünü de geri gönderip, yenisini istedik, bu sefer 0 km inşaallah (mecburen).
  • Trotec'e sordum; "Birileri, bizim modelleri Çin'de yaptırıp, üzerine kendi markalarını basıyorlar" dediler. "Ne mâlûm onların, bu işi yapmadığı?" diyeceksiniz, no comment :)

    quote:

    Orijinalden alıntı: @coyote

    Rety markasının sadece 2 modeli var ve bu modeller, Trotec markasının 2 modelinin birebir aynısı. Acaba next-ebac ikilisinde olduğu gibi, trotec'in Türkiyeye özgü bir marka ile aynen üretilmesi mi söz konusu yoksa Çin işi taklit durumları mı var anlayamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FLP Bandırma -- 10 Mart 2011; 15:35:28 >
  • İkinci gönderdikleri teşhir ürününün ellerine ulaşmasına müteakip, Trotec'e teşhir ürünü istemediğimi ve TTK S 70 model ürünü iade almalarını istediğimi beyan ettim. Zorluk çıkarmadan kabul ettiler ve parasını iade ettiler.
    Aynı gün, gittigidiyor'dan gine Trotec marka
    http://www.trotec24.com/tr-tr/nem-alma/ttk-s-serisi-nem-alicilar/nem-alici-ttk-75-s.html
    ürünü, gittigidiyor üzerinden yüzde 10 indirimle (399,51 TL/3 taksit) karşılığında satın aldım. Ürün bugün kargoya verildi, yarın elimizde olacak inşaallah.
    (Trotec'te ısrarlıyım çünkü ürünler hem iyi dizayn edilmiş, hem de denediğim 1-2 günde gördüğüm kadarıyla fonksiyonel. Evet, gelen ürünler arızalı idi ancak zaten bunlar sitelerinde kullanılmış olarak gözüküyor, hata bende. En nihayetinde, Trotec de, ürünleri iade alma konusunda herhangi bir sorun çıkarmadı ve her türlü kargo ücretini de kendileri üstlendi. Kesinlikle zararlı bir alışveriş gibi gelmedi bana.)
    TTK S 75 konusundaki izlenimlerimi de bilahare ileteceğim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdinç.alemdar

    arkadaşım kolay gelsin elimde nem alıcı cok kaliteli bi ürün var uygun fiyata vermeyi düşünüyorum ilgilenirsen mail at
    erci_00hotmail.com
    cihazın linklerini atıyorum araştır cok kalitelidir...

    http://perpaklima.com/SECCOPROF-Nem-Alma-Cihazi.asp

    erdinç bey neden satıyosunuz acaba
    ben hiç kullanılan ortamda bulunmadığından çok fazla paydası olmayacağını düşünüyorum açıkçası




  • kim ne derse desin kardeşim girin bakın www.nemalmacihazi.org sitesine. Adamların referansları bile türkiyenin devleri.bir arkadaşda yazmış çok kaliteli bir ürün var elimde diye. oda olimpia splendid.kullanmış biri olarak en azından oda birşeyler yazabilir.biride bana satıcı demiş birisi.Kesinlikle Alakam Yoktur.Ürünleri gerçekten kaliteli ve bende kullanıcıları olarak öneriyorum.Konun amacıda bu değilmi zaten ? Trotec ile Rety markalı ürünlerden TTK100 ve RNK100 aynı ne tasadüfse. biri alman malı yazıyor birinde çin malı. tıpta tıp aynı ikiside.Nedense Arkadaşlar bunlara bişe demiyorlar ;)Milleti kandırmaya çalışmayın. adam girmiş ürün önerin diyor. siz yok o satıcı bunlar iyi diyorsunuz.


    Ben önce araştırın sonra alın derim. He Unutmadanwww.nemalmacihazi.org sitesinde önce bi referanslara bakın ondan sonra karar verin ;)

    hanımımla ile ben ilk araştırmamızda yarı endüstriyel bir cihazda karar vermiştik.Konuştuğum kişi Abi o fazlası ile gereksiz gelir dedi.ve daha ufak ve ucuz bir cihazında işimizi görebileceğini söyledi.satmak istese satardı pahalı olan bir cihazı.ondan önceki araştırmalarımızda yok fan almanız lazım,yok güç kaynağı lazım. bir sürü şey satmaya çalışıyorlardı..


    Ne derseniz diyin Satıcı değilim,Sadece ürünlerini kullanıyorum ve satış esnasındaki muhabbetlerinden ötürüde sonsuz bir övgü sunmak istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatlaq_ceza -- 18 Mart 2011; 3:45:55 >




  • TTK 75 S geldi ve kullanmaya başladık. 2-3 günde kendisini hissettirdi. Her akşam ayrı bir odaya koyuyoruz ve sabahları iş yerine gittiğimizde 4 litrelik haznesi neredeyse dolmuş oluyor. Artık banyo tavanlarımız nem olmuyor. Spor salonunda, insanların soluduğu havanın kalitesi daha fazla önem arzediyor. Kaliteli hava sunmak gerek.
    Aldığım iki model için yorum yapmak gerekirse, şahsen TTK 70 S daha fonksiyonel geldi bana. Bu ikisinden birisini (ya da bu kapasitelerde) birşey alacaksanız 70 S modelini alın. Ben 75 ile değiştirdiğime pişman oldum. 75 S biraz daha estetik ve tekerlekleri var, taşıması kolay, elektrik tüketimi 0,07 kW/saat daha az. Ayrıca ortamda olmasını istediğiniz nem miktarını ayarlayabiliyorsunuz. Ama yine de 70 S :)
    Ürünler Alman malı denmesine rağmen, plastik malzeme kalitesi o kadar da iyi değil. Alman malı böyleyse, Almanlar plastik üretmesin lütfen.
    Nem emiş yüzeyi ve fanı yeterince büyük. Sessiz sakin bir makine.
    Ayrıca firmanın ilgisini ve bilgisini çok beğendim. İki teşhir ürünü aldım, her ikisini de geri iade ettim. Kargo ücretlerine dahil tüm masrafları firma karşıladı ve kesinlikle itiraz etmediler. İlk aldığım ürünün ücretini de hemen iade ettiler.




  • Dürüstlüğü her zaman ilke edinmiş olan firmamız, satışını yaptığımız ürünler hakkında doğru ve güvenilir bilgileri web sitelerimiz aracılığı ile size ulaştırmaya çalışmaktadır.

    Ürünlerimiz İngiltere'de Ebac ltd tarafından üretimektedir ve Türkiye'de next markası ve garantisi ile satılmaktadır. üretici firmamız, üretim tesisi ve ürünlerimiz ile ilgili bilgileri içeren videoyu aynı zamanda online satış sitemiz olanwww.nemalmacihazi.com da görebilirsiniz.

    Rutubet oluşumu ve giderilmesi ile ilgili detaylı bilgilerewww.nilyasam.com web sitemizi ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

    Ülke genelinde yaklaşık 400 noktadaki servis istasyonlarımız, satınaldığınız ürünlerin her zaman arkasında olduğumuzun garantisidir.

    Ebac nem alma cihazları dünya genelinde en çok kullanılan nem alma cihazlarıdır. Yurt dışında ürünlerimiz hakkında yorumlara ulaşabileceğiniz bazı ürün değerlendirme sitelerinin adreslerine aşığıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Umarız kısa zaman içinde nem alma cihazları hakkında gerçek kullanıcıların yorum yaptığı forum sayfaları oluşur ve doğru bigiye ulaşmanıza yardımcı olur.

    http://www.dooyoo.co.uk/gadgets/ebac-2400-dehumidifier/1030444/

    http://reviews.argos.co.uk/1493-en_gb/4150042/reviews.htm

    http://www.ciao.co.uk/Ebac_2650e_Dehumidifier__Review_5728951




  • Slm Arkadaşlar

    Bende sabahtan beri bakınıyorum nem alma cihazı için, bi ürün oldukca aklıma yattı aslında ama henüz alıp kullanmadığım için yorum yazmayacağım, sadece araştırma yaparken bazı tespitlerim oldu, onları size aktarmak istedim. Bu tespitleri yaparken yabancı dil biliyor olmanın avantajını da kullandım tabiki.

    Forumda yazılanları görünce satınalınacak ürünün çin malı olup olmaması konusu ön plana çıkmış, yorumları yazanlar satıcı mıdır, alıcı mıdır orasını bilemem ama çinde üretilen bir ürün nasıl başka bir ülkede üretiliyor diye tanıtım yapılabiliyor anlaşılır değil.http://olimpia.en.ec21.com/ şu linke bakar mısınız lütfen, bilgiye ulaşmanın bu kadar kolay olduğu günümüzde nasıl böyle bir satış politikası izlenip, sonrada insanların size güvenip ürününüzü alabileceğini düşünüyorsunuz anlaşılır değil.

    Adamlar bir sürü domain almış, ordan burdan arakladıkları metinleri kullanıp web siteleri yapmışlar :). Söz konusu para kazanmak olunca herşey mübah oluyor sanırım.

    Satınalacağım cihaz ile ilgili görüşlerimi daha sonra sizlerle paylaşacağım.




  • Merhabalar,
    Evimizde nem sorunu vardı. 1 ay kadar önce Next YE 2650 aldım.İngiliz ebac firması üretiyormuş. (http://www.ebac.com) Sesi idare eder.Yatak odasında küçük bebeğimiz de olmasına rağmen rahatsız olmadan uyuyabiliyoruz. Ara ara sırayla tüm odalarda çalıştırıyoruz. Şimdiye kadar cihazın su kabından 20 litre civarı su boşalttım. Şu ana kadar memnunum..
  • merhabalar,

    ben TTK 30, TTK 70 ve Olefini arasında kalmıs bulunmaktayım. En uygunu 250 tl'ye TTK 30 ama kapasitesi yetecek mi diye korkuyorum. (12 m2 alana, günlük kapasitesi 12L'ymiş). Olefini'nin ise alanı daha geniş 15m2 ama kapasitesi 8L ve fiyatı 350 TL. TTK 70 ise en güçlüsü gibi gözüküyor sitede alan belirtilmemiş ama kapasitesi 24L ama fiyatı da 410 gibi.

    En düşük fiyatlı olan TTK 30 bana yeterli gelecek midir? 3+1 evimde salonda rutubet problemim yok sadece 3 odada yasıyorum bunu. En geniş odam ortalama 13 m2. Her gün farklı 1 odada mı çalıştırmalıyım yoksa her gün 3 odada çalışmalı mı cihaz? Her gün 3 odada çalıştırırsam TTK 30 yetersiz mi gelir kurutma gücü maksimum 12 L diyor çünkü?

    yorumlarınız için tşkler.
  • mushde arkadaşım
    Ben olefiniden bu güne kadar memnun kaldım soruunsuz çalışmakda.
    benim evim 75m2 3 odalı duvarlarda küf oldu bu aleti aldım 1 hafta kadar aralıklı çalıştırdım. 1 ay içerisinde küflenme geçti daha sonra nem kaynağımız olan banyoya yerleştirdim neredeyse her gün geceleri açık bırakayorum. odalarda pek nem kalmadı.
    Fakat geçen yaz aşırı sıcaklardan dolayı klima aldım klima inannılmaz hızlı nemi düşürebiliyor. aklınızda olsun derim
    Olefiniyi tavsiye ederim bana bu ebadı yetti büyük ebatlı olanı daha etkili olacaktır tartışmasız fakat maliyet. saygılar.
  • selamlar beyler

    herkez bir marka yazmış sharp kimse önermemiş.http://www.bunualsak.com/main/sharp_hava_temizleme_ve_nemlendirme_cihazi_kcc70e-pmu64.html fiyatlar burada uygun

     Nem Alma Cihazı Tavsiye




  • arkadaşlar yorumlarınız için çok tşkler. Sanırım TTK 70 S alacagım evin alanı için daha uygun olacak.
  • arkadaşlar yardımcı olurmusunuz dolabımda elbiseler küfkenmeye başladı.ama ewin hiçbir yerinde rutubet yok.kafam karıştı rutubet yokken elbiselerin küflenmesi garip trotec tk70 alıcam 90 m2 3+1 hitap edermi acaba
  • Evimde iki katta da menfezler olduğu halde hafif bir nem kokusu oluyordu. 500 litrelik akvaryumun faydası:)
    Delonghi nem alıcı cihaz aldım. Odanın kapısını kapatıyorum, en yüksek ayardabir kaç saat çalıştırıyorum. Epey bir su çekiyor ve odanın havasını mis gibi yapıyor. İsterseniz ayarlayarak sürekli olarak olarak nem kontrol yapmasını sağlayabilirsiniz de... Memnun kaldım. Ama diğer markaları denemediğim için bişey diyemem.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.