Şimdi Ara

Neta HD 8970 İzalatör ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçenlerde televizyon arızalanmış bizimkiler de servise vermiş. Servis anakart yanması demiş neyse yaptırdık bugün geldi televizyon set top box'a bağladı görüntü gelmedi başka hdmi kablolarını filan denedi aynı servisdeki abi kablo tv servisini çağır baksınlar kutuda sorun var gibi dedi ve ucuna izalatör taksınlar bu kutularda anakart yanmasına neden oluyor dedi. Bende eski pozitek cihazını taktım şuan çalışıyor.Bunun doğruluk oranı nedir bilgisi olan var mı ?

    Edit:
    Kablotv serviside LG tvlerin Hdmi girişleri akım sıkıntılı o yüzden oluyor biz bunun raporlarını kullanıcılar ile paylaştık dedi

    2 yıl sonra Edit:
    Evet arkadaşlar 2 yıl sonra şimşek çaktı.TV'de Neta 8980'da yine bozuldu. Aynı şekilde yine görüntü göndermiyor cihaz. Cihaza izalatörde taktırmıştım yine gitti. 6 sene pozitek cihazı kullandım aynı TV de hiç böyle şeyler olmadı. Bu Neta cihazda 2 yılda iki kere aynısı oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reDsbLacKSK -- 6 Ocak 2021; 16:41:47 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK

    Arkadaşlar geçenlerde televizyon arızalanmış bizimkiler de servise vermiş. Servis anakart yanması demiş neyse yaptırdık bugün geldi televizyon set top box'a bağladı görüntü gelmedi başka hdmi kablolarını filan denedi aynı servisdeki abi kablo tv servisini çağır baksınlar kutuda sorun var gibi dedi ve ucuna izalatör taksınlar bu kutularda anakart yanmasına neden oluyor dedi. Bende eski pozitek cihazını taktım şuan çalışıyor.Bunun doğruluk oranı nedir bilgisi olan var mı ?

    Edit:
    Kablotv serviside LG tvlerin Hdmi girişleri akım sıkıntılı o yüzden oluyor biz bunun raporlarını kullanıcılar ile paylaştık dedi


    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/101416391

    Kutuların yaktığı ve mümkünse izolatör kullanılması gerektiği gerçek maalesef

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.Bizdeki 640s tahminim izalatör vardır bakayım kutusuna filan bulursam takayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reDsbLacKSK -- 28 Eylül 2018; 0:19:43 >
  • Televizyonu yakan kutu değil Kablo TV'nin hattıdır. Eğer apartman altındaki kutunun içerisinde galvaniz izolatör bulunuyorsa bir sorun yaşamazsınız. Servisi çağırıp apartman altındaki veya üstündeki dağıtım kutusunda galvaniz izolatör olup olmadığını sorun eğer yok derlerse takmalarını isteyin.
  • Evet arkadaşlar 2 yıl sonra şimşek çaktı.TV'de Neta 8980'da yine bozuldu. Aynı şekilde yine görüntü göndermiyor cihaz. Cihaza izalatörde taktırmıştım yine gitti. 6 sene pozitek cihazı kullandım aynı TV de hiç böyle şeyler olmadı. Bu Neta cihazda 2 yılda iki kere aynısı oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reDsbLacKSK -- 6 Ocak 2021; 16:42:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.