Şimdi Ara

Netflix Hakkında Her Şey 'Netflix İnceleme' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
7.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O kadar para veriyorsun bir de alt yazılarla uğraşıyorsun. Şimdilik alınacak bir tarafı yok. Acele etmesin alacak kişiler bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seyru

    Seyrettim güzel olmuş benim eleştirim bu videoya özel değil genel bir eleştiri emeğinize saygım sonsuz.Kırıldıysanız bir daha eliştirmem

    Kırılmak darılmak diye bir şey söz konusu olmaz, çocuk değil hiç kimse ama senin yorumun popüler teenager yorumu.
    Henüz hafta sonu açıldı sistem aradan birkaç güç geçmiş gündem geçti diyorsun. Hayat FACEBOOK GÜNCELLEMESİ değildir. 15dk önceki gönderinin 20sayfa geriye düşmesi gibi hayat geriye 1-4 içinde geriye düşmez.
    PEKİ NEDİR ? diyeceksin haklı olarak,
    Hedef kitlesi global olan bir sistemin, yani sosyal medya gibi fastfood'un dijital versiyonu olan oluşumun alışkanlıklarını hayatına yansıtmışsın demek, daha akılcı ve çerçevenin dışına çıkarak düşünmeni öneririm. YOKSA NE OLUR ? Sen bu yorumu aksam okursun, ben sabah yazdım dolayısı ile senin mantığına göre bu yorum eskidi ve geçerliliği yok, sen boşver ;)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: seyru

    Seyrettim güzel olmuş benim eleştirim bu videoya özel değil genel bir eleştiri emeğinize saygım sonsuz.Kırıldıysanız bir daha eliştirmem

    Merhaba

    Elestrı yapmak her bıreyın en dogal hakkıdır. Kırılmak dıye bır sey soz konusu olamaz. Her fıkre saygı gosterırım ıcınde hakaret yoksa. Ancak hemen haber yapmak en ıyı haber yapmak demek degıldır. Netflix henüz geçtiğimiz perşembe Türkiye'de hizmet vermeye başladı. Yaptığımız yazışmalardan tutun, araştırmalarımız da dahil olmak üzere bu videoyu en kaliteli şekilde hazırlamak için belirli bir süre gerekti.
  • Valla abi on numara inceleme olmuş. Türkçe içerik açısından gelişim godterir ve fiyatlarda revize edilirse tam olur.

  • Merhabalar, bilgilendirme için teşekkür ederim.

    Keşke 4K olayınıda biraz değinseydiniz.

    4 kişi danaya girer gibi 4K ye girmeyi düşünüyoruz. Ama malum türkçe altyazı olayından dolayı uzak duruyoruz.

    Bu altyazı işlemlerinin aynısını 4K içinde uygulayabilir miyiz.

  • İnceleme güzel olmuş ancak Netflix için aynı şeyi söylemek zor. Daha Türkçe altyazı yok ortada çok gelişmesi lazım. Yeni bölümleri de aynı anda vermesi lazım. House of Cards 4.sezonu ABD Netflix'ine eklendiği gün TR Netflix'ine de TR altyazı ile eklenmeli yoksa premium bir dizi sitesinden farkı olmaz. Bu dediğim gelişmeler olduktan sonra 3-4 kişi premium pakete girilebilir.
  • Eline sağlık sevgili editör gayet bilgili bir inceleme olmuş aklımdaki bir çok soru işaretini giderdi, çok teşekkür ederim :)

  • Güzel inceleme olmuş teşekkürler.

  • Berkan sezerin neredeyse tüm haber içeriği çok ilgi çekici

  • o kadar para ver bide üstüne altyazı ekle şunu yap olmadı vpn değiştir oldu olacak filmide biz yükleyelim :)

  • gayet güzel bir inceleme olmuş , fiyatlar yurdum fiyatlarına göre düzenlenirse yararlı ve kullanılabilir bir uygulama olacak.bazı arkadaşların bahsettiği üzere , bana göre alt yazı ekleme olayı hiç sıkıntı yaratmaz , yeterki tüm içeriklere ulaşayım
  • Fiyatı isterse en üst üyelik için 15-20tl olsun ben yine de almak için bir neden göremiyorum altyazı ile uğraşacaksam ve takip ettiğim diziler güncel olarak yüklenmiyorsa ne yapayım netflixi.
    Bi de şöyle birşey var yarın bigün altyazı sorunu kalmaz ve diziler yayın tarihine göre güncellenirse şuanki fiyatına rağmen alabilirim en üst paketini ama şuan da malesef pek bi cazip yönü yok.

    Editör'e incelemesi için teşekkür ederim.
  • Su netflixle ilgili yaptiginiz yayinlar reklam mi? Yoksa normal haber mi? Sanki fazlaca gorur olduk?

  • Kapsamli inceleme icin tesekkurler. Arkadaslar bir kac yildir usa icerigini kullaniyorum. oncelikle 4k icerik sinirli o yuzden 4 k icin abone olacaksaniz arastirin kendi dizileri ve bir kac film 4k . marco polo' house of card ,jessica jones vs .1080i kalitesi true hdye yakin ben fark goremedim .
    Amerika fiyati standart-full hd 10 dolar ,4k premium 12 dolar tr fiyatlari biraz fazla.

  • Altyazıydı fiyattı kotaydı herşeyi geç içerik yok aylık 30-40 lira ödeyip aradığım filmi bulamayacağım ? Vay bee efsanesiniz. Netflix geldi diye sevinen para ödediği herşeyin kaliteli olduğuna kendini inandıran arkadaşları da ayrıca kınıyorum

  • Netflix'te Türkçe altyazı desteği olan diziler kısıtlı olsada var.

  • Dizileri aynı gün vermedikleri doğru mu sezon bittikten sonra topluca yüklüyorlarmış diye duydum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkans

    quote:

    Orijinalden alıntı: madiko

    Yav kardeşim sizler nasıl editörsünüz yapmayın bu işi gidin köyünüze patates soğan ekin. Netflix Türkiye'ye gelmedi, sadece diğer 196 ülke gibi Türkiye'den de erişime açıldı. Bu iki cümle arasında anlam farklılığı olarak uçurum var.Siz böyle anlatınca haliyle insanlarda neden Türkçe seçeneği yok demiş ama dikkatinizi çekerim netflix Türkiye'ye gelmedi sadece erişime açıldı. Yani ortada bir lokalizasyon durumu yok. Bu olayı Teknoseyirden başka hiç bir site doğru düzgün anlatamadı

    Merhaba

    Üslubunuz oncelıkle ılgınc olmus. Patates, Soğan nereden aklınıza geldı bılmıyorum ama, bu vıdeo Netflıx ıle yapılan bazı yazısmaların sonunda cok uzun arastırmalarla yapılmıstır. Netflix yakın bır zaman ıcerısınde altyazi servisinede baslayacagını bıldırdı. Sızlerde bunu canlı chat ortamından musterı temsılcılerı ıle konusarak ayrıca ogrenebılırsınız. Lutfen elestrı yapmadan once bıraz arastırma zahmetıne gırelım.

    Saygılarımla

    Merhaba
    Kendin söylüyorsun işte '' yakında''. Hah işte o dediklerin olduğu zaman netflix Türkiye' ye geldi demek çok daha doğru olur. Olayı aksi halde anlatınca bizzat sen taahhüt etmiş oluyorsun. Velev ki bu söylediklerini netfilix yerine getirmedi o zaman ne olacak. İlla bu şekilde anlatacaksanda dersinki '' biz netflixle konuştuk, filanca zamanda Türkçe altyazı desteği sunacaklarmış '' . Ama sen üçüncü ağızla değil bizzat firma yetkilisi gibi kesin ifadeler kullanarak gelecek , geldi diyorsun. Niyetim saygısızlık değil. Yabancı basını bilmiyorum ama bu ülkede internet basınının en büyük sorunu olarak bunu görüyorum. Dışardan yorumlayan gibi değilde firmaların yetkilileri gibi haber sunuluyor. Sizli bizli konuşmadım yazarken yanlış anlama, samimi dille yazınca anlatmak istediklerimin daha iyi anlaşıldığını düşünüyorum
    İyi çalışmalar




  • 2 kişilik bir oturumda 1 kişi en fazla kaç adet farklı cihaz(tv bilgisayar telefon tablet) kullanabilir ayrı ayrı veya aynı anda.
  • Öncelikle ülke genelini hesaba katarak, standart 16 mbit adsl bağlantısını İss'nin paketteki hızı stabil şekilde veremediği öngörülürse, 50-75 gb gibi kotalarda ve yeni eklediği kampanyalarda akn aşılınca hızı 1 mbit'e indiren TTNET gibi bir tekel varken. Hala kota sorun değil denilebiliyor. Bende vdsl ile 60 mbit hız 150 gb akn kullanıyorum. Fakat herkes mevcut altyapı ile 25 mbit üstü hızlar, 100 gb üstü kotaları görmüyor maalesef çünkü mevcut fiber,vdsl,kablonet altyapısı ve tarifeleri total internet abone sayısını kapsamıyor. Davulun sesi uzaktan hoş geliyor galiba bazılarına. Bu ülkede sansür ve akn internetin tepesine çökmüştür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 12 Ocak 2016; 21:37:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.