Şimdi Ara

Netflix Hakkında Her Şey 'Netflix İnceleme' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
7.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Netflix geldi diye seviniyordum incelemeyi izleyene kadar ben ayda 30tl vereceğim bana dizilerin bölümlerini güncel vermeyecek filmlerin hepsi olmayacak üstüne üstün altyazı her içerikte yok o zaman neden 30tl vereyim zamanla bu eksiklerini kapatırsa belki alınır yoksa gereksiz.

  • Netflix geldi diye seviniyordum incelemeyi izleyene kadar ben ayda 30tl vereceğim bana dizilerin bölümlerini güncel vermeyecek filmlerin hepsi olmayacak üstüne üstün altyazı her içerikte yok o zaman neden 30tl vereyim zamanla bu eksiklerini kapatırsa belki alınır yoksa gereksiz.

  • saçmalığın da bu kadarı altyazı nete düştükten sonra ne diye para ödeyeyip netflixten izleyeyimde bu zahmete gireyim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: madiko

    Merhaba
    Kendin söylüyorsun işte '' yakında''. Hah işte o dediklerin olduğu zaman netflix Türkiye' ye geldi demek çok daha doğru olur. Olayı aksi halde anlatınca bizzat sen taahhüt etmiş oluyorsun. Velev ki bu söylediklerini netfilix yerine getirmedi o zaman ne olacak. İlla bu şekilde anlatacaksanda dersinki '' biz netflixle konuştuk, filanca zamanda Türkçe altyazı desteği sunacaklarmış '' . Ama sen üçüncü ağızla değil bizzat firma yetkilisi gibi kesin ifadeler kullanarak gelecek , geldi diyorsun. Niyetim saygısızlık değil. Yabancı basını bilmiyorum ama bu ülkede internet basınının en büyük sorunu olarak bunu görüyorum. Dışardan yorumlayan gibi değilde firmaların yetkilileri gibi haber sunuluyor. Sizli bizli konuşmadım yazarken yanlış anlama, samimi dille yazınca anlatmak istediklerimin daha iyi anlaşıldığını düşünüyorum
    İyi çalışmalar

    Tekrardan Merhaba

    Bakın bu konuda son yorumumu yapıyorum.

    Halen soyledıklerımın arkasındayım. Bır fırmanın hızmetlerınde eksıklık olması o fırmanın o ulkede hızmet vermedıgı anlamına mı gelır ?

    Turkıye'de herhangı bır fılm yada dızıyı ınternet olsun, televızyın olsun yayına verebılmek ıcın bır cok yerden ızın almanız gerekmektedır. Yabancı fılmlerın bır cogunun dıstrıbutorlerı var. Bazı fırmalarda yerlesık olarak dırek Turkıye'deler. Sız bunlardan habersız burada fılm satamaz yada kıralayamassınız. (Bknz. Apple Musıc neden halen hızmet veremıyor ? ) Netflıx gıbı dunya capında bır fırma bu telıf haklarını goz ardı edıp burda yayına baslayamaz. Bunların anlasmaları mutlaka yapılmıstır. Yanı sız bır ulkede gereklı ızınlerın tamamını alacaksınız ama o ulkeye gelmemıs olacaksınız. Bu sıze mantıklı gelıyormu ?

    Turkce altyazısı yok o zaman burdada yok mu anlamına gelır ?

    Fırmaların yetkılılerı gıbı konusuyorsunuz cumlesı cok talıhsız olmus. Bır fırma yetkılısı vıdeonun sonunda cıkıp sıze su an almayın bekleyın, fıyatlar revıze olabılır, altyazılar daha gelmedımı der ? Yada dızıl acısından zayıf buna dıkkat edın dermı ?

    Son olarak 16 dakıkası dolu dolu olan bır vıdeodan tek takıldıgınız nokta geldı gelmedı olayımı ?




  • Microsoft'un bir cihazı vardı hani böyle televizyona bağlanıyordu oyun oynanıyordu...

  • Google önce altyapıyı oluşturup sonra hizmetlerini açıyor bu netfiliz hangi mantıkla çalışıyor anlamak mümkün değil. Birkere ilk izlenim çok önemlidir ilk başta insanları soğutursan rakiplere kaptırırsın.

  • Eksikleri giderilirse uye olunur. Şu an icin cok zor. Guncel diziler gelsin altyazi gelsin eminimki forumdan çok kullanici uye olacaktir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle şu ana kadar Türkiye'deki en detaylı ve bilgilendirici içeriğe sahip inceleme olmuş benim için ve bu nedenle teşekkür ederim sevgili Berkan.

    Eksiklikleri arasında benimde gözüme çarpan, bana göre en önemli şeylerden biri de
    4 kullanıcının aynı anda hizmet alabileceği pakette tanımladığınız kişilerin de sizinle aynı yetkiye sahip olması ve diğer tanımlı kişilerin tüm içeriğine ve ayarlarına ulaşabilmesi.

    Yani, yönetici yetkisi de olmalı bu şekilde ki çoklu kullanıcılı uygulamalarda diye düşünüyorum.

    Saygılarımla...

  • Çok iyi video
    bu türün en iyisi
    Berkan sezer videoları mükemmel oluyor.
    bir berkan sezer videosundan daha iyisi başka bir berkan sezer videosudur.

  • Netflix Hakkında Her Şey 'Netflix İnceleme'

  • İnternetin 70 tl oldugu bir ülkede bir de buna para vermek mi ? Tutunması çok zor . Güncel değil , Türkçe desteği yok, Altyazı sıkıntılı vs uzar gider. Dizi konusunda torrent kaynaklarının illegal oluşu da tartışılır bana göre ..
  • Ne garip kitlemiz var cok pahali deyip kiytirip atiyonuz.ha birde arkadaslar netflix turkiyeye gelmedi erisime acildi hala bunun tartismasi olmamali.turkiyeye gelirse altyazi destegi ve cabasi gelir. Madem dizi izliceniz gidin yabanci dilinizi gelistirin yillardir netflix harici dizi sitesi kullanmiyorum cunku dandik dizi sitelerimiz gerek altyazi gerek site dandikliginden biktiriyor. Hani cop filan derken dusunun biraz yurt disindaki elemanlar salak dimi para veriyo yazik...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkans kullanıcısına yanıt
    Uzun bir süre sonra DH'de ki en güzel incelemelerden biri olmuş elinize sağlık
  • smartdnsproxy.com dan dns hizmeti alıyorum (İlk 2 hafta denemesi bedava) hem dns hemde isterseniz vpn olarak kullanabiliyorsunuz.Sadece DNS hizmeti ile ABD içeriğini hiç bir sürat kaybı olmadan stream edebiliyorum ilgilenenler baksın. (Diğer vpn hizmetlerinden hızlı : reuter inize/bilgisayarınıza/Apple TV vb vb her şeye tanıtabiliyorsunuz.Tek dezavantajı : Sabit IP kullanmıyorsanız tek tıklama ile olası bir elektrik kesintisi vs de yeni ip nizi sisteme ekletmeniz gerekiyor)
  • Ne zaman her filme Türkçe altyazı gelir o zaman alınır.

  • afedersinizde Berkan bey diğer sitelerdeki gibi oturup ayakta 2 kişi söyleyişi yapmamış baya bir araştırma içerisine girmiş en detaylı biçimde yazmış ve bizlere sunmuş bu kadar zaman geçmeside haliyle normal bir durum olmuş.

  • Netflix müşteri hizmetleriyle konuştum, kafamızda bir tarih yok, birkaç aya gelebilir dedi. Ama ses tonundan anladığım kadarıyla en az 5-6 ayı bulur derim :)

  • Bugun hma ile girdim film izleyemedim. Ulke kisiti basladi galiba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kujo K kullanıcısına yanıt
    Ben izliyorum, 75 milyon kullanicinin 20 milyonu Cin'den bağlanıyorken boyle bir hamle yapamazlar bence.

    Yapacaklari en iyi sey birkac vpn ipsi banlamak olur ama vpnler de buna cozum bulur her türlü. Hma'da bir sıkıntı olabilir su anlik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0BE_24 -- 21 Ocak 2016; 21:39:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet keyifli sadece görüntü kalitesi için bile yeterli. Torrent isteyen kullanmaya devam etsin ama bu benim gibi üşengeçler için çok güzel bir alet
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.