Şimdi Ara

Netflix La Casa De Papel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar
    Arkadaslar ben la casa de papel'i netflix sayesınde tanıdım dızının ılk sezonunu bıtırdım.Netflix 2.sezonu 6 nisanda cıkıcak dedı.Sonra bazı yerlerde okudum dızının 2.sezonu cıkmıs ve bıtmıs.Hatta 2.sezonu netflix begenmemıs bastan cektırmıs dıyenlerde var.Bu olay nedır tam olarak bu netflıx dısında yayınlanan 2.sezon gelmeyecek mı netflıx'e.Sımdı dızıyı ben netflıx'te ızlıyorum korsan ızleyen ve ıkıncı sezonu bıtıren arkadaslarımla farklı farklı konuları mı ızlemıs olucam benı aydırlatırsanız sevınırım bıraz kafam karıstıda :)



  • Dizi Netflix yapımı değil, İspanya'da Antena 3 kanalı için çekilmiş 9 bölüm + 6 bölüm olarak. Netflix diziyi sonra satın alıyor ve 9 bölümlük ilk parçayı bölüm sürelerini indirip 13 bölümlük ilk sezon olarak yayınlıyor. Kalan 6 bölüm de yine süreleri kısaltırlarsa 8-10 bölümlük ikinci sezon olarak 6 Nisan'da yayınlanacak. Kalan bölümlerin internette Netflix'ten önce bulunma sebebi bu hocam. İspanya'da TV kanalında yayınlanmış hali onlar. :)

    Netflix'in 2. sezonu tekrar çektirdiğini sanmıyorum. Aynı şeyi izleyeceğiz, tabi bölüm süreleriyle yine oynanmış halde. Ben ilk sezonu bitirdim, ikinci sezon için korsan siteleri incelemedim henüz. Nisanı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 3 Mart 2018; 21:32:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wolves In The Throne Room

    Dizi Netflix yapımı değil, İspanya'da Antena 3 kanalı için çekilmiş 9 bölüm + 6 bölüm olarak. Netflix diziyi sonra satın alıyor ve 9 bölümlük ilk parçayı bölüm sürelerini indirip 13 bölümlük ilk sezon olarak yayınlıyor. Kalan 6 bölüm de yine süreleri kısaltırlarsa 8-10 bölümlük ikinci sezon olarak 6 Nisan'da yayınlanacak. Kalan bölümlerin internette Netflix'ten önce bulunma sebebi bu hocam. İspanya'da TV kanalında yayınlanmış hali onlar. :)

    Netflix'in 2. sezonu tekrar çektirdiğini sanmıyorum. Aynı şeyi izleyeceğiz, tabi bölüm süreleriyle yine oynanmış halde. Ben ilk sezonu bitirdim, ikinci sezon için korsan siteleri incelemedim henüz. Nisanı bekliyorum.

    Tesekkur ederım hocam o zaman bır farkı farkı yok sadece bıraz daha gec ızleyecek neftlıx kullanıcıları.
  • arkadaşlar...ispanyanın antenna-3 özel kanalı almanların astra 19,2 derece doğu uydusundan şifreli şekilde yayın yapar ve ekipmanımız sayesinde card sharing yöntemiyle alman uydusunun şifreli paketlerini seyrederiz...topik sahipi forumdaşımın bahsettiği dizi yapımını zapping yaparken farketmiştim...netflixi genellikle ablamlar izler platformu pek fazla izlemem yani...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 4 Mart 2018; 2:28:0 >
  • 6 nisanda 2. bölüm yayınlanıyor...
  • arkadaşlar...netflix üzerinden gösterilen la casa de papel dizisi şahaneymiş...
  • Neden tr dublaj yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cem650

    Neden tr dublaj yok
    Katılıyorum neden Türkçe Dublaj yok :(
  • arkadaşlar...netflix ispanya versiyonuna vpn üzerinden geçiş yapabiliriz umarım çünkü la casa de papel ispanyol dizisiymiş kendi ülkesinin versiyonuyla izlemek netflixi daha keyifli olur...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartilkisi

    arkadaşlar...netflix ispanya versiyonuna vpn üzerinden geçiş yapabiliriz umarım çünkü la casa de papel ispanyol dizisiymiş kendi ülkesinin versiyonuyla izlemek netflixi daha keyifli olur...
    Bir farkı mı var?
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.