Şimdi Ara

netflix ve beko smart tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
20.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beko B49L 8752 5S 4k cristal seri snart tv kullanıyorum.
    netflix sitesi abonesiyim. Ama TV de Netflix uygulaması ne yazık ki yok. Tarayıcı da açmıyor.
    Netflix uygulamasını TV de açmam için çözüm var mı?



  • allah allah,herhangi bir market uygulaması falan yok mu google play tarzı belki oradan indirmen gerekiyordur.Belki gerçekten beko'da yoktur diyeceğim ama smarttv'lerin hepsinde oluyor bu netflix genellikle.

    Eğer uygulama olarak bulamazsınız başka bir yolu yok hocam.Telefon,tablet,pc'den izleyebilirsiniz.Ya da laptop vs varsa onu tv'ye bağlayabilirsiniz.
  • Beko TVlerde 2016 sonrası üretim ve satış olan TVlerden Netflix uygulaması kaydırılmış durumda. ancak yanılmıyorsam 2016 şubat öncesi cihazlarda kullanılacak. enson yapılan yazılım güncellemesinde UYGULAMAYI sanırsam yanlışlıkla tamamen kaldırmış durumdalar. son 1 haftadır sürekli olarak Müşteri hizmetleri ile görüşüyorum. yeni yazılım güncellemesi ile bu sorunu kaldıracaklar. (hatta bugün yaptığım görüşmede 4 gündür cevap vermediklerinden yazılım ekibine ikaz olarak bildirimde bulundular ve akşam ben eve gittiğimde arayacaklar). 4440888 numaralı müşteri hizmetlerini aradığınız taktirde yardımcı olacaklardır.
  • kesinlikle her yolu denedim, market uygulaması, yükleme vs. beko smart tv yazılımı ile mümkün değil. böyle hödük bir firma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.