Şimdi Ara

Netspeed fiber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi akşamlar, türk telekom fiber altyapısı bulunmakta. Netspeed hizmet verebiliyormu kullananlar acaba hız testlerini atabilirlermi rica etsem iyi akşamlar



  • kimsemi ttnetin fiberiyle netspeed kullanmıyor koca forumda anlam veremiyorum ???
  • Netspeed konusunda kullanan vardı. Arka sayfalara doğru bakmak lazım. Genelde söylenen hızı veriyorlar. Hatta 50 mbit'lik tarife alıp 70 mbit alan da vardı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam netspeed hizmet veriyor.Sorunsuz şekilde kullanıyorum.İlk başta sorun yaşadım yeni bina olduğu için ilk kez internet bağlanacağı için TT tarafından tesisatınız sorunlu komple değişecek dendi onlar tarafından 3 kez değiştirilen Rj45 jack elektrikci tarafından değiştirildi ve sorunum çözüldü.Bana göre ilk kurulumda özellikle işi yokuşa sürüyorlar ama daha sonra TT yle işiniz olmuyor.Birde fiberde TT modemlerini kullanıyorlar.Bana da TT kullananların da illallah ettiği Tılgın modem getirmişlerdi araçta başka modem varmı diyerek rica ettim ve Zyxel VMG8324-B10A modemle değiştirdim.Altyapınız uygunsa bence hiç düşünmeyin hizmet farkı yok gibi mh cok ilgili arayıpta ulaşamadığım olmamıştır.
    Benzer paketler hele birde taahhütsüz düşünürsen TT de ateş pahası ben 50Mbit 200GB Akn 58 liraya kullanıyorum.Pc yi gece
    downloadda bırakarak akn yi aşmadım bile anlayacağın 50 Mbit sınırsız gibi kullanıyorum.TT tarafından bana 100 mbit hız alabileceğim söylendiği için tek şikayetim vdsl de daha yüksek hız sunarken fiberde hızın 50 Mbitle sınırlı olması olabilir.He birde kendi saha elemanları ve ekipmanları olsa (modem v.s.) çok iyi olur.

    Kablosuz bağlantı hız testim.Kablolu daha iyi değerler alınabilir.
    Netspeed fiber
    Not:Hocam hız konusunda süpheniz olmasın TT ne verirse onu alırsınız.




  • dark67 D kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için hepinize teşekkürler, öncelikle belirtmek isterimki 24 ay sözleşmeli bir tt paketim var 3. ayım şu an netspeed bağlatmaya kalksam gpon'da başka biryere bağlayıp 1 ay deneme şansım olabilirmi bir sıkıntı çıkarmı sizce ? benim için önemli olan upload umarım o konuda sıkıntı çıkmaz :)
  • zoniich Z kullanıcısına yanıt
    Hattınız 4Mbit ve üzeri upload destekliyorsa sorun yaşamazasınız.Aynı adrese hem TT hem netspeed bağlatmaktan bahsediyorsanız o konuda bişey diyemem.
  • dark67 D kullanıcısına yanıt
    hattım gpon fiber yani modem arayüzünde istatistik yok hocam, ttnet maalesef her paketi için 2 veriyor benim amacım 4 upload alabilmek. Bunu netspeed sağlıyor eğerki gerçekten kaliteli ve sıkıntı çıkartmayacaksa geçeceğim.
  • Netspeed fiber tarifeleri ile ilgili bilgi yok ama yinede başvuru yaptım evraklar hazırlandı kargocu çağırdım gelmedi herif aksam ben götürmek zorunda kaldım bir gün sarktı. Evraklar kargoya verildiği andan sonra 2 gün içinde arayıp aktivasyon işlemlerinin yapıldığını soylediler 1 ila 7 gün arasında kurulum için TT kurulum ekibinin geleceğini söylediler 2 gün sonra TT den aradılar adres onaylayıp kurulum için gittiler kurulum sıkıntısız gerçekleşti akşama doğru internetin geleceğini söyledi ve gitti . İş çıkışı bir heyecan eve gittim kullanıcı adı şifre gireceğim anı beklerken ışıklar yeşil oldu ve internet bağlantısı geldi gayet meğersem sistem üzerinden herşey otomatik oluyor fiberde benimde ilk deneyimim olunca bilemedim kullanıma geçtim gayet hızlı ve güzel ev halkı olarak memnun kaldık .

    Pc hız testlerinde kablolu 45 mbps / 8 mbps çıkarken kablosuz testlerde daima değişiklik gösteriyor ortalama 25 mbps /8 upload upload hiç değişmiyor

    Elimde mobil ölçümlerin resimleri var onları ek olarak bırakıyorum

    Rahatsız eden 1 2 durum var onlarda bazen 2,3 saniye kopuyor

    Kablosuz da kullanım olarak sıkıntı yok ama ölçümler de kabloluya oranla düşük

    TT modem berbat araştırdım degistirme şansın olmuyor ve wifi olarak güçlendirici almak zorunda kalıyorsunuz ama bu TT tilgin modem kaynaklı bunlar küçük şeyler gibi geliyor ama rahatsız ediyor yapacak bir şey yok yinede hızlı verimli ve taahhütsüz

    Netspeed fiber

    Netspeed fiber

    Netspeed fiber

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Abi o upload ney oyle?? Ben twitchte yayin yapiyorum son 2 gundur dalgalanmalar yasiyorum 4.30 uploaddan 3lere dustu 8 upload alsam daha bisey istemem ben, arayip sorsam verirlermi o kadar upload ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekstra istediğim bir upload değil bağlandı ölçtüm sonuç bu . Evim santrale yakın ondan kaynaklı olabilir. Tabi sen yine ara sor .

    Bunun dışında benim anlık kopmalar çok oluyor sende durum nedir basta geçici bir durum sandım ama yok telefonda daima kopuyor mobil veri wif i arası git gel yapmak zorunda kalıyorum arıza kaydı oluşturdum bakalım sonuç ne olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extasyshock -- 4 Haziran 2018; 1:57:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 4 gundur evde degilim, ama kullandigim son 2 gun oynadigim oyunlarda ping artisi ve loss soz konusuydu anlam veremedim bende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • extasyshock E kullanıcısına yanıt
    Fiber için aldığınız ping değerleri çok yüksek. 25-30ms ping nedir yahu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zoniich

    Abi o upload ney oyle?? Ben twitchte yayin yapiyorum son 2 gundur dalgalanmalar yasiyorum 4.30 uploaddan 3lere dustu 8 upload alsam daha bisey istemem ben, arayip sorsam verirlermi o kadar upload ??
    Turk telekom altyapılı sitede Dsmart fiber kullanıyorum. Ookla testlerim 24mbit pakette Download kablosuz 22/23Mbit Upload 6/7Mbit kablolu test 24Mbit Upload 7/8Mbit. Ping kablolu 2/3ms, kablosuz 3/6 Ms arasında değişiyor. Bu değerler Tilgin 2331 gibi son derece rezalt bir modem ile alıyorum.
  • Benim tek derdim upload, fakat 4 upload ile yayin yapamiyorum dalgalanmalar ve drop yuzunden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.