Şimdi Ara

Netspeed Ping Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler 1 ay kadardır netspeed kullanıyorum ve son birkaçgündür ping değerleri sapıttı. Online oyun oynamak imkansız hale geldi benzer bir sorun yaşayan varmı? Oyun farketmiyor PUBG, CSGO, LoL, Rainbow 6 hepsinde durum aynı. Ayrıca ping değeri normal gibi görünüyor ama oynamak imkansız. Facebook üzerinden defalarca destek talabinde bulundum ancak verdikleri cevap aynı bizde sorun yok.
    Netspeed Ping Problemi



  • her güzelin bir kusuru olur derler..bu netinde ping sorunu var
    bende 24 ay 13 idi ping aynı hat degelerı tasıdım hıc birsey degısmeden sadece degısen ping 21 cıktı ..baska sorun yok
    dedım ama care bulmadılar.eve gelen kablo degıstı yenı yıne aynı..sunucularla ılgılı durum sanırım..
  • Bendede aynı sorun var ping sabit değil sanki Black Desert oynuyorum sadece ondada aşırı ping oynamasından kaynaklı lag oluyor.
    50 mb vdsl testlerde 38 41 arsı gidip geliyor ping 5 8 arası gösteriyor ama sıkıntı var modem arayüzünde 100000 küsür crc hatası var
  • Bende de ping var aynı şekilde geçen gün kapasite arttırıyoruz dediler 1 2 gün ping yoktu sonradan yine ping olmaya başladı arayıp söylüyoruz bizlik bir durum değil diyorlar sorunu kendilerinde olduğunu söylüyorum kapasite yükselttiniz düzeldi şimdi yine aynı kapasite yükseltin diyoruz ona biz karışamıyoruz üst ekip bakıyor felan şaka gibi birde utanmadan modeminiz bozuk ısınabilir diyorlar şaka gibiler bu ping sorunun bir çözüm bulmaları lazım artık yoksa cık ciddi can sıkacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mithat.Alkın

    Bendede aynı sorun var ping sabit değil sanki Black Desert oynuyorum sadece ondada aşırı ping oynamasından kaynaklı lag oluyor.
    50 mb vdsl testlerde 38 41 arsı gidip geliyor ping 5 8 arası gösteriyor ama sıkıntı var modem arayüzünde 100000 küsür crc hatası var
    Bende black desert oynuyorum aksam 7-11 8-11 arasi oyun oynanmayacak duzeyde. acayip lag var.

    Wtfast programiyla oyuna giriyorum fakat oyun kapaniyor 20-30dk icinde random sekilde(49-50pingle sabit oynuyorum wtfast ile)

    Wtfast programindan ping charta baktigimda wtfast uzerinde lag yokken.

    Netspeedin serverla baglantisi 5saniyede bir kesiliyor. Tum sorun bu lag yok ama baglanti kopuyor direk serverla netspeed kullanan ben arasinda.

    belirttigim saatler disinde hicbir sikinti yok.
  • Sorun Yurt Dışı Çıkışlarının bok gibi olmasında şuanda rocket lig de 144ping aşagısını göremiyom. 6 ay da sözleşmem var ne yapacam bilmiyorum. Lanet olsun.
  • Vay be vaktinde (1 ay önce) nerdeyse 20 ping daha düşükmüş!
    Netspeed Ping Problemi
  • Ben de netspeed kullanıyorum aramızda nasıl 30ms fark var onu anlayamadım, ki çok daha düşük ping süreleri alanları da gördüm şans işi bu bence.

    Netspeed Ping Problemi
  • runorunoruno kullanıcısına yanıt
    Nerede olduğunuza göre değişir ancak gördüğüm kadarı ile Denizli'de değilsiniz. Yaklaşık 2 aydır Denizli'de pingler leş. İlk geçil yaptığımda 50-55 arası birşeyler tutturabiliyordum sonra yavaş yavaş artmaya başladı. 1-2 haftaya 100leri görücek sanırım.
  • ozgur_298 O kullanıcısına yanıt
    Gece modemi resetleyip cgnsiz ip almayı denediniz mi hiç?
  • runorunoruno kullanıcısına yanıt
    Halihazırda statik ip var ve hiçbir halta yaradığı da yok. Statik ip olamdan CGN siz ip almak imkansız çünkü bütün ile 1 adet ip atanmış ne kadar wan resetlersem resetliyeyim aynı public ip geliyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.