Şimdi Ara

Networkerların Sosyal Medyada Yapmaması Gereken 7 Şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eğer bir Networker iseniz sosyal medya kullanımı konusunda dikkat etmeniz gereken belli başlı kurallar vardır. Bu durum aslında özel hayatınızdan çok iş hayatınız ile ilgili. Neler yapmanız gerektiğinden çok neler yapmamanız gerektiği konusunda bilgi vermek daha doğru olur. Networker dediğimiz kişi doğrudan satış işi ile uğraşan kişidir. Bu yüzden satış odaklı yapılacak paylaşımlara ve konuşmalara dikkat etmemek gerekir.

    Satmak İçin Zorlamayın

    Satışlarınızı sosyal medya üzerinden yapmak size faydadan çok zarar verir. Bunun temel sebebi bu işin doğrudan ve yüzyüze yapılıyor olması. Networkünüzdeki kişilere sürekli bir satış yapma veya kampanya anlatma çabası içine girmeyin.



    Sürekli Tekliflerde Bulunmayın


    Eğer takipçilerinizin sizinle iyi iletişim kurmasını istiyorsanız burada iyi bir iletişim kurmaya sosyal olmaya özen gösterin. Faydalı, etkili, rol model olacak paylaşımlarda bulunun. Gülmek kolay bir eylem değildir. O yüzden çok değerlidir bunun gücünü es geçmeyin. Bu tarz paylaşımlara yönelin çünkü insanlar genelde sosyal medyayı bunun için kullanır. Bir basamak daha yukarı çıkın ve Facebook üzerindeki takipçilerinizi farklı listelere bölün. Örneğin: aile, benim selfielerimden nefret eden arkadaşlar, iş, homepure hayranları, potansiyel Gold Star’larım… Postlarınız farklı listelerinizin beğeni ve ilgilerine göre gösterilsin.


    Tutamayacağınız Sözler Vermeyin


    Güven her konuda önemli ama networkerlar için daha fazla önemli bir unsurdur. Çünkü bu işin temelinde inan. ve güven vardır. Karşınızdaki kişi size güvenmezse sattığınız ürünleri satın almak istemez. Bu yüzden tutamayacağınız sözler vermeyin.


    devamını aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.
    https://www.qnetturkiye.blog/2018/09/networkerlarin-sosyal-medyada-yapmamasi-gereken-7-sey/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.