Şimdi Ara

Next 2000hd iptv (VOD içeriklerde donma ve kalitesiz yayın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
22.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar
    Bir kaç gün önce kaçırdığımız diziler ve film arşivinden dolayı iptv next 2000hd internet machina aldım.
    “24 megabit vdsl hat sahibiyim, wifi ile en az 20megabit görüyorum, uydu alıcısına kablolu bağlanıyorum”
    Kullanmaya başladım fakat sorunlarla karşılaştım
    1- VOD içerikleri izlerken takılmalar oluyor, çok kötü sahne geçiyor ne olduğu anlaşılmıyor
    2- VOD içerikleri kalitesiz hiç şöyle cam gibi bir dizi yada filmle karşılaşmadım bazı sahnelerde detayları görmüyorsunuz bile
    3- Yeterince VOD içerigi yok (çukur dizisi bile yok)
    4- TV nin sesi azaldı sanki (iki kumandadanda açıyorum zayıf anlamadım)
    Anlıyacağınız hayal kırıklığı yaşıyorum normalmi bunlar ilk defa uydu alıcısı kullanınıyorum lg smart tvimde kendinden uydu alıcısı var sırf dizi film ilçin almıştım birde ip tv maçları belgesel kanalları açıyormuş diye duymuştum ama hiçbişeyi açtığı yok
    Next ile iletişime geçtim, vod içeriklere garanti veremiyoruz url sağlayıcılarından kaynaklı olmalı gibi çözümsüz cevaplar aldım, sonuç itibari ile ben hizmet alamıyorum
    Çözüm öneriniz varsa lütfen paylaşın, yoksa hevesle aldığım cihazı geri iade etmeyi düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Geri iade imkanı varsa hemen iade edin ve yerine en az 2gb ramlı ve herhangi bir android tv box alın. Kodi üzerinden Türkvod ile istediğinizi seyredersiniz. Puhu tv de zaten dizilerin çoğu var. Olmayanlarıda kanalların apk sı veya tarayıcı aracılığıyla izlersiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Bu gün ürünü tedarikçiye iade maksadıyla kargoladım. 8 gün olmuş alalı umarım zorluk çıkarmazlar çünkü hiç memnun kalmadım Vod menüden verim alamadım Vod menüsüz de 250tl etmez o cihaz iptv olmayan modelleri 100tv civarı.

    Geri iade olursa android box tv bakacağım dediğiniz gibi ihtiyaçlarıma cevap verir gibi duruyor. Türkvod bilmiyordum uygulaması yükleniyorsa faydalı olabilir, puhutv kullandığım bir site düzgün çalışırsa.
    mi box tv yi inceliyordum bir süredir ama cesaret edememiştim, xiaomi markasının birçok cihazını kullanıyorum hepsi kaliteli
    mi box tv de iyidir diye düşüyorum görünüşü kumandası filanda hoş
    önerirmisiniz mi markasını
  • Benim telefon Xiaomi ama dediğiniz cihazı kullanmadığım için yorum yapamam fakat diğerlerinden aşağı kalır yanı olacağını sanmam.

    Türkvod uygulaması süper yok yok...
  • Bilgiler için teşekkür ederim.
    iadesi olsun nextin, "Xiaomi Mi TV Box 3" le dediğiniz uygulamaları deneyeceğim
  • musty.skr kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Daha önceki yazımda bahsettiğim gibi Next uydu alıcısını iade için geri yolladım, aynı gün mi box tv 3 siparişi verdim (riske girdim iadeyi beklemedim) iadeyi şikayetlerimden dolayı olsa gerek ikiletmeden paramı iade ettiler belkide iade sebebim olan sorunlar cihaz arızalı olduğu içindi bilemiyorum, cihazı almadan önce çok araştırdım makaleler okudum hiç benim gibi şikayetleri olan bir kullanıcıya rastlamadım.
    Neyse "Mi Box Tv 3" geldi ilk izlenimlerim tasarımı kumandası hoşuma gitti (kumanda da çok az tuş var işlevsiz gibi görünse de arayüzde çok hızlı gezmenize olanak tanıyor)
    Tavsiyeniz üzerine kodi tv + turkvod yükledim (aradığım diziler, filmler, çocuk için filmler, belgeseller üstelik görüntü kalitesi de güzel)
    Velhasıl ben aradığımı buldum desteğiniz için çok teşekkür ederim.

    Ek soru;
    Adroid tv içerisindeki oyunların çoğunda Gamepad Joystick istiyor, bu joystick ler kullanışlı oluyor mu hangisini önerirsiniz
    Xiaomi Mi Kablosuz Bluetooth Gamepad Joystick - baktım minimum 130tl civarına bulabildim 2 adet alsam 260tl cihazın ana parası neredeyse :)
  • kardeşim öncelikle selamlar, ben next servisi olarak sana cevap evreyim, iptv, vod, v.b. içerikler nextin müşterilerine taahhüt ettiği bir hizmet değildir sadece eşantiyondur, ayrıca yerli platform kanallarını desteklememektedir. Eğer evinde hotbird uydun var ise ccam üzerinden şifreli kanalları çözebilmekte, ek olarak iptv de bulunan kanalları göstermektedir. Bazı müşterilerimiz bu içeriklerden oldukça memnunken bazı müşterilerimiz sorun yaşamaktadır. Next 2000 hd internet machina, nextin ürettiği minix serisinin en kalitelisidir. Donma problemlerin internetin ile alakalı olabilir. İstersen cihazın yazılımını güncelleye bilirsin, belki sorunun hallolabilir. Güncel yazılımı nextstarservis . com dan temin edebilirsin.
  • Merhaba,

    Next 2000 hd internet machina uydu alıcısını araştırarak kullanıcı yorumlarını okuyarak, next i arayıp sorularımı yönelterek satın aldım, benim ihtiyacım olan esas voddu bu yönde beklentim yüksekti. Hatta satın almadan adsl 16megabite kadar olan internet hızımı önce vdsl 24megabite sonra vdsl 35megabite kadar şeklinde yükselttim buna rağmen takıldı donmalar vs hiç keyif almadım.
    Uydu kısmına diyecek lafım yok gayet akıcı cam gibi yayın kumanda işlevsel kullandığım en güzel uydu alıcı deneyimiydi..
    Dediğim gibi benim ihtiyacım olan vod kısmıydı oda keyfimi kaçırdı, acaba bendeki cihazdamı bir sorun var diye nexti aradım ama; "izlemek istediğimiz dizi filmlerin url lerinde sorun olabileceğini benim internetim yada cihazda sorun olmadığını söylediler" resetlesem düzelirmi diye argenizede sordum "düzelmeyeceğini söylediler".
    Sonuç; Benim zaten televizyonumda uydu alıcısı dahili.. yetiyor da, alma amacım vod menü oda istediğim gibi olmayınca iade etmek zorunda kaldım. Çünki hiçbir şekilde sonuca ulaşamadım yeni server alsam bile düzeleceğinin bir garantisi yokmuş. (Bana sorarsanız benim uydu alıcısındaydı problem çünkü hiç kimse sorun yaşamamış hiç olumsuz bir yorumla karşılaşmadım neden bir tek ben, cihazı gönderin inceleyelim teklifindede bulunulmadı ben kendi kendime sorunla başa da çıkamadım)
    Uydu alıcı ihtiyacım olursa yine alırım, next in farklı modellerini aileme defalarca aldım zaten kullanıyoruz sorun yok.
    Ne kadar hediye olarak da verilse hizmet sorun çıkarıyor şikayet alıyorsa müşteri için bu bir sorun. Bana göre ya hiç vermiceksin, ya düzgün bir server vereceksin gerekirse ücrete mukabil satacaksın. (yasal yaptırımlarını bilmiyorum tabi bunlar benim müşteri gözünden düşüncelerim)
    Umarım anlatabilmişimdir :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty.skr -- 30 Nisan 2018; 16:55:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: digital34

    kardeşim öncelikle selamlar, ben next servisi olarak sana cevap evreyim, iptv, vod, v.b. içerikler nextin müşterilerine taahhüt ettiği bir hizmet değildir sadece eşantiyondur, ayrıca yerli platform kanallarını desteklememektedir. Eğer evinde hotbird uydun var ise ccam üzerinden şifreli kanalları çözebilmekte, ek olarak iptv de bulunan kanalları göstermektedir. Bazı müşterilerimiz bu içeriklerden oldukça memnunken bazı müşterilerimiz sorun yaşamaktadır. Next 2000 hd internet machina, nextin ürettiği minix serisinin en kalitelisidir. Donma problemlerin internetin ile alakalı olabilir. İstersen cihazın yazılımını güncelleye bilirsin, belki sorunun hallolabilir. Güncel yazılımı nextstarservis . com dan temin edebilirsin.
    Merhaba bende next 2000 HD var, anten yok, vod da 8-10 tane video var ,

    Merak ettiğim, vod vod diye bu kadar konuşulan bu mudur ? Cihazın ve konunun cahiliyim, vod içerik eklemek için yapabileceğim birşey var mı varsa nasıl yapılır gösteren bir yönerge bulabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nkaylan

    Merhaba bende next 2000 HD var, anten yok, vod da 8-10 tane video var ,

    Merak ettiğim, vod vod diye bu kadar konuşulan bu mudur ? Cihazın ve konunun cahiliyim, vod içerik eklemek için yapabileceğim birşey var mı varsa nasıl yapılır gösteren bir yönerge bulabilir miyim?

    Alıntıları Göster
    Son yazılımdan sonra çok azaldı film sayısı eskiden baya genişti arşiv
  • xmrtx kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nkaylan

    Merhaba bende next 2000 HD var, anten yok, vod da 8-10 tane video var ,

    Merak ettiğim, vod vod diye bu kadar konuşulan bu mudur ? Cihazın ve konunun cahiliyim, vod içerik eklemek için yapabileceğim birşey var mı varsa nasıl yapılır gösteren bir yönerge bulabilir miyim?

    Alıntıları Göster
    son yazılım 14 ocakta çıktı, yazılımınız güncel mi ?
  • digital34 kullanıcısına yanıt
    Gidip kontrol edeceğim birazdan en son 18 Aralık galiba bendeki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • son yazılım uyduya henüz verilmemiş linkten indirirseniz 1000 lerce film eklenmiş
    http://www.nextdestek.com/next-2000-internet-Machina.html
  • Merhaba bende next 2000 hd fta cihaz var kumandasinda vod tusu var lakin basinca bu ozellik yok diyor ( internet machina degil) urun internete bagli deneme iptv filan aktif durumda acaba bu modelde vod yok mu bilgisi olan var mi ? Tesekkur ederim
    Next 2000hd iptv (VOD içeriklerde donma ve kalitesiz yayın)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu modelde vod yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Next machina 3d de YouTube içerik yok hatası veriyor nasıl düzelterim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grese

    Next machina 3d de YouTube içerik yok hatası veriyor nasıl düzelterim
    Yazılım kaynaklı bir mesele.

    1.5 yıl kadar önce Next'in yazılım ekibi değişmişti. Eskiden bir stabil yazılım çıkarırlardı, 2-3 ay onla sorunsuz idare edilirdi. Şimdi iki haftada bir test yazılımı veriyorlar, hepsi de sıkıntılı oluyor.

    Next donanım olarak zaten iyi değildi, son 1.5 yıldır yazılım bakımından da çöktü.
  • CihaZı kullanmıyorum kenarda öylece duruyor onun yerine TV box kullanıyorum daha stabil çalışıyor hem de jtelefondan yönlendirebiliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende next ip 2000 hd var, ancak memnun değilim, çünkü çoğu zaman takılıyor. fişten cıkartıp tekrar acmam gerekiyor aksi halde goruntu gelmiyor ve sinyal yok diyor. ip seyrederken durumun internetimden kaynaklandıgını dusnuyordum ancak uydudan izlerkende benzer problemler yasıyorum. Varsa bir cozumu destek olan olursa cok tesekkur ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.