Şimdi Ara

nexus 9 bu fiyata alinir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Android tablete 1400 lira para verilmez. Samsung'un bikaç tableti hariç 1000 lira da para verilmez. Android tablete verilecek max fiyat 400 lira. Daha fazla vereceksen win8 tablet al.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tristyna kullanıcısına yanıt
    Memopad 64 bit işlemci kullanıyor fiyatı 400 lira.
    Ayrıca ben 250 kiraya gpad 7 aldım. 10+ saat ekran süresi var. Arayüzde 0 takılma var.
    Nexusların ömrü bitti artık. Alt seviye stabil android cihazlar var. Nexus'un hiçbir artısı yok ki nexus 6 ve 9 ile tek artısı olan f/p çizgisini çoktan aştı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gopc@


    quote:

    Orijinalden alıntı: eofdred

    alınmaz kesinlikle alınmaz 920tl bile fazla. 16gb modelini ne olarak kullanacaksın allah aşkına? 1 tane 1080p film bile sığdıramazsın o tablete 500tl ye bile verseler alma

    Siz etmez diyorsunuz ama uzerindeki islemci suanda piyasadaki en guclu islemci kagit uzerinde. Hatta testlerde i3 islemciler ile yarisiyor tek rakibi a8x islemci.

    16gb hafiza onemsiz cunku usb diye bir icat var taktinmi al sana genis hafiza. Filim icin zaten bu yontem yeterli. Oyjn deseniz bunu cocuk kullanmayacak oyunda yuklenmeyecek maksat ofis yazilimlari, pdf, internet arada birde foto.

    Piyasada bu cihazin dengi sadece ipad air ama oda cok ucuk ustelik usb bile bagliyamiyorsunuz ancak jb yspacaksin kocaman camera kiti takacaksin ancak.

    Sadece istanbul bilisim tek sattigindan fiyati yukardan ucuyor. Oda 200tl gibi bir fark var.

    Teknoloji sadece cihazin boyutu degil icindeki donanimdir. Bu cihazin donanimi o parayi hakefiyor ama 1400 lira edermi diye sormustum.

    Neyse yorumlardan fiyatin normalden birsz yukarda oldunu anlamis olduk.

    Katiliyorum.
    Cihazi amerika disinda 1000 tl civarina almak mumkun degil. Fiyati belli,kur belli. Ornegin almanyada 1100 tlye satiliyor.

    Buyrun istanbul bilisimde 1160 tlye satiyor. Kesinlikle bu parayi hakediyor. En iyi android tablet su anda. Nexus cihazlarin kaliteli firmalara yaptirilmasi(htc,asus,lg vs.) , saf android arayuzu,stabil yapi,guncelleme omru(nexus 7 2012 hala guncelleme aliyor,hemde android 5.0 gibi onemli bir guncellemeyi aliyor) , yuksek donanimi ve performansiyla kesinlikle fiyatini hakeden cok kaliteli bir cihaz. Tipki diger nexuslar gibi. Nexus serisi genelde en iyi fp oranini sunardi yeni cihazlarla birlikte fiyati kendi urunlerine gore artsada yinede bu derece performans sunan baska android tablet olmadigi gozunune alininca rakip olarak pek secenek kalmiyor.

    http://m.istanbulbilisim.com.tr/htc-google-nexus-9-16-gb-siyah-tablet-pc-fiyati,139283.html?gclid=CN7nupXs4sMCFfQZtAod3BMAxQ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın almayın. Kronik problemi var. Pil seviyesi %50 civarına inince cihaz donuyor. Google da "Nexus 9 freezing" diye aratın pek çok şikayet var. Ben 1 sene önce aldım ve şu an cihazı kullanamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conanait -- 8 Nisan 2016; 16:12:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.