Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
48.269
Cevap
453
Favori
1.641.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tasarım sahtede olsa bu tarz bir konsolu keşke en başta çıkartabilmiş olsaydı Nintendo. Nintendo aileye yönelik eğlenceye önem veren bir firma ama böyle nereye kadar devam edeceğini Wii U ile gözler önüne sermiş oldu. Her zaman işler beklenildiği gibi gitmiyor.

    Ben Wii U'da sadece Mario oyunları olsada memnunum diyebiliyorum ama aslında elimde her türlü (diğer nextgen konsollarda olduğu için) biraz kendimi kandırmış oluyorum. Tek başına Wii U kişinin beklentisine göre oyuncuyu ya keser ya kesmez ama beni tatmin etmezdi şahsen. Hem oyun yok gibi birşey hemde 3rd firmalara destek yok gibi resmen öksüzleri oynuyor cihaz. Satmıyor diye desteğini çeken firmalara da kızamıyorum. Kar gelmeyecek cihaza neden yatırım yapsınlar.

    Mario Kart 8 ile Super Smash Bros çıkmış olsada Wii U aynı devam edecek herhalde satış konusunda. Baksanıza Super Mario 3D World bile satış konusunda hem oyun olarak hem konsol olarak tatmin edici bir sonuç veremedi Nintendo'ya. Üzüntü veren bir durum...
  • ee ne zaman duyuracaklar konsolu ps4 yanina koymak isterim ama bu konsol nintendo icin cok maliyetli olur orasi kesin.
  • Benim tahminime göre 2016 e3 de duyurabilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 8 Kasım 2015; 12:20:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında madem 2 sene sonrası için düşünülüyor şöyle birşey çıkarsalar daha mantıklı olabilir.


    FUSION TERMINAL

    GPGPU: Custom Radeon HD RX 200 GPU CODENAME LADY (4400 shaders @ 1200 MHz, 8.6 TFLOP/s, Fillrates: 200.6 Gpixel/s, 480 Gtexel/s)
    CPU: IBM 64-Bit Custom POWER 8-Based IBM 12-Core Processor CODENAME JUMPMAN (5 GHz, Shared 12 MB L4 cache)
    Co-CPU: IBM PowerPC 750-based 3 GHz Quad-Core Co-Processor CODENAME HAMMER
    MEMORY: 8 Gigabytes of Unified GDDR5 (480.2 GB/s) SDRAM CODENAME KONG, 4 GB DDR3 RAM @ 1600 MHz (28.2 GB/s) On Die CODENAMED BARREL
    >802.11 b/g/n/ac Wireless
    >Bluetooth v4.0 BLE
    >2 USB 3.0
    >1 Coaxial Cable Input
    >1 CableCARD Slot
    >4 Custom Stream-Interface Nodes up to 4 Wii U GamePads or 4 DSc
    >Versions with Disk Drive play Wii U Optical Disk (4 Layers Maximum), FUSION Holographic Versatile Disc (HVD) and Nintendo 3DS Card Slot,Bluray Disc
    >1 HDMI 2.0 1080p/4K Port
    >Dolby TrueHD 5.1 or 7.1 Surround Sound
    >Inductive Charging Surface for up to 4 FUSION DS or IC-Wii Remote Plus Controllers
    >Two versions: Disk Slot Version with 500 Gigs of Internal Flash Storage and Diskless Version with 1000 Gigs of Internal Flash Storage.

    FUSION DS

    CPU: ARMv12-A Cortex-A58 3 Ghz
    GPU: Custom 2x Adreno 520-based AMD GPU
    COM MEMORY: 8 GB LPDDR3 (6 GB Games, 2 GB OS)
    >6" FullHD (1920x1080p) Capacitive Touchscreen
    >Slide Out Design with Custom Swivel Tilt Hinge
    >Upper Screen made of Gorilla Glass, Comes with Magnetic Cover
    >Low End Vibration for Gameplay and App Alerts
    >2 Motorized Circle Pads for Haptic Feedback
    >Thumbprint Security Scanner with Pulse Sensing Feedback
    >8mp Camera
    >Multi-Array Microphone
    >A, B, X, Y, D-Pad, L, R, 1, 2 Buttons
    >3 Axis Tuning Fork Gyroscope, 3 Axis Accelerometer, Magnetometer
    >NFC Reader
    >LTE Chip with GPS Location
    >Bluetooth v4.0 BLE Command Node used to Interface with Bluetooth Devices such as Cell Phones, Tablets
    >64 Gigabytes of Internal Flash Storage (Possible Future Unit With 128Gigbytes)
    >Nintendo 3DS Cart Slot
    >SDHC “Holographic Enhanced” Card Slot up to 256Gigabyte Limit
    >Micro USB I/O
    >6600 mAh Li-Ion battery ( %100 Brightness 8 hours Play )




    Fiyat Terminal için 699 dollar , ds için 399 dollar olsa ,her iki alete sahip olunca wiiu pad e ihtiyaç olmasa...

    Sizce 2 sene sonra bu şekilde ve bu fiyatlarla çıksa başarılı olma şansı var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 6 Şubat 2014; 21:26:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wii u ömrününü yidin
  • Çok güzel bir hayal ve gerçekleşmesi çok zor.Böyle bir proje var diyelim dünya yansa PS4'le kafa kafaya bir donanımla gelir.O ilk mesajdaki GPU AMD R9 290X ve sadece GPU'nun fiyatı 700 dolar.Çok manyaklar dışında kimse konsola 1500 dolar vermeyeceğine göre öyle bir konsol hayal ötesi.

    O GPU ile gelirse ortada başka konsol kalmaz zaten.
  • Havada kaldi degilmi bu haber;)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıken şu aşamada çıkması çok zor Zaten. Hem çıkacak olsa doğru dürüst oyunu olmaz . Wii U nun durumu ortada 3.parti eksikliği var ayrıca nintendonun kendi oyunları bile yeni yeni boy gösteriyor . Ben de isterim böyle bir konsolun çıkmasını ama şimdilik bir bilgi yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nintendo'nun Bir Sonraki Konsolu İçin Fikri Hazır


    Nintendo başkanı Satoru Iwata, yatırımcılarla gerçekleştirdiği Soru & Cevap etkinliğinde Nintendo'nun gelecekteki stratejilerine değindi.

    Satoru Iwata açıklamalarında konuyla ilgili olarak şu sözlere yer veriyor:

    "Her zaman olduğu gibi yeni bir platform çıkarır çıkarmaz bir sonraki konsol için hazırlanmaya başladık. Bir platformun oluşturulmasının senelerce yıl aldığının bilincinde olarak , şayet bize yeni platform hazırlığı içinde olup olmadığımızı sorarsanız, doğru cevap her zaman için yeni donanımlar geliştirdiğimiz olacaktır. Ancak tabii ki mevcut konsolumuza sahip olan müşterilerimizi memnun etmedikçe bir sonraki konsoldan iyi sonuçlar alamayız.

    Yoğun bir şekilde çalışarak platformumuzu satın alan müşterilerimizi tatmin edecek ve diğer insanların da oyunlarımızdaki büyük değeri görmelerini sağlayacağız. Ama şunu söyleyebilirim ki yeni konsolu hazırlıyoruz, üstelik yeni konsolumuzun hangi yönde ilerleyeceğine dair net bir fikrimiz var."

    2012 Kasım ayında çıkışını gerçekleştiren Nintendo Wii U bugüne kadar 6.1 milyon satmayı başarabildi. Önümüzdeki 12 ay boyunca yeni bir masaüstü konsol çıkarmasına ihtimal verilmeyen firma, Wii U'yu yazılımsal olarak üst düzeyde desteklemek istihyor.

    "Bu yıl içinde beklenen 3.6 milyonluk Nintendo Wii U satışının konsolun satış rakamlarının ayyuka çıktığı son nokta olacağına inanmıyoruz. Yapacağımız yoğun çalışmalarla sistemin anı yeniden yakalamasına yardımcı olacağız ve böylece bir sonraki finansal yıl sonu sonuçlarında daha başarılı bir tablo görebiliriz."

    Nintendo daha önce yapmış olduğu açıklamada "kaliteli yaşam" eğlence işine gireceğini duyurmuştu. E3 fuarı döneminde duyurulacak yeni bir cihaz bu konuda konsol satışlarına yardımcı olabilir. Nintendo'nun yeni konsolu ise tıpkı iOS sistemi gibi masa üstü ve el konsolunu bir araya getiren tümleşik yapıda bir sistem olarak karşımıza çıkacak.

    Link :http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Nintendonun_Bir_Sonraki_Konsolu_icin_Fikri_Hazir-59769.htm

    Yavaştan yavaştan fusion için göz kırpmaya başlıyorlar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulwi U kullanıcısına yanıt
    Bence bu açıklamalarda asıl önemli olan Wii U için daha fazla destek sağlayacaklarını bildirmeleri. Kaliteli exc oyunları artarsa seve seve alırım ben de.
  • Bu saatten sonra ps4 ve xbox one karşısında hiçbir şansı yok. Güçsüz donanımı ama yenilikci bir oyun kontrolüyle wiisi gayet iyi satan nintendo gene aynısını yapmayı deneyince wii u çuvalladı. Nintendo = bir nesil önceki donanım ve grafikler . Wii u dan önce ve el konsollarında hala ucuz donanımla satış yapabileceğini bizlere gösterdi.. Ama bundan sonraki nesilde de çağın gerisinden gelirse bence el konsolu olarakta patlayacağı kesin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soniczeki

    3DS kart girişi ve Hologram disk çok saçma geliyor. 3DS kartını takınca 3ds oyunlarını mı oynucaz. O zaman kontrolde 3D ve 2 ekran olması şart. Resmi açıklama olmadan hiçbir şeye inanmam.

    Hocam bununla ilgili bir mantık kurdum bir kontrol alt ekrandan diğeri normal televizyon ekranından.
  • Nintendo'nun Yeni Konsolu NX Hakkında Bildiğimiz Her Şey

    Nintendo'nun WiiU denemesinin tam anlamı ile patlamasından sonra, uzun süredir gelen dedikodular gerçeğe evrildi ve Nintendo NX doğrulandı...

    Peki daha neye benzediğini dahi bilmediğimiz bir konsol hakkında ne söylenebilir? Ne biliyorsak, ne tahmin ediyorak 'her şeyi' tabi ki... Madde madde irdeleyelim NX'i...

    Nintendo NX'in konuşulma süreci yeni değil... 2014'ün başlarında, Nintendo'nun yeni konsolu ile ilgili teknik bilgiler sızmıştı. Buna göre Fusion DS ve Fusion Terminal olarak iki ayrı cihazın özellikleri vardı. O zamanlar tasarlanan cihaz, kontrolcüsü de kendi başına çalışabilen, bir nevi Vita & PS4 ikilisi gibi bir prototipti.

    İlk maddeden yola çıkarak Nintendo'nun 3DS'in popülaritesinden de faydalanarak, 3DS'in kontrolcü olarak kullanılabileceği bir ev konsolu tasarladığını tahmin edebiliriz. Böylece hem 3DS almak isteyen kitleye 'Bakın böyle bir şey de var yanında...' denebilecek, hem de 3DS'i olan kitleyi daha üst düzey bir konsola çekmiş olabilecek. Tabi bunlar bilgiden öte; sadece tahmin...

    Bir süredir sağda solda dillenen bir başka iddia konsolun Android tabanlı olacağı... Açıkçası böyle bir şey olursa Nokia'nın X hamlesi gibi markete kapalı garip bir sistem mi kurulur, yoksa Android'in bütün marketinin emrimizde olduğu bir yapı mı kurulu bilemiyorum.

    Bir süre önce Nintendo kanadından, kendi konsoluna özgü oyunlarını mobil platforma getirmeyi düşündükleri ve mobile de oyun tasarlamayı planladıkları yönünde açıklamalar gelmişti. Bu bir evvel yazdığımız madde ile de örtüşüyor. Yani mobil platformla içli dışlı bir ev konsolu görme ihtimalimiz var...

    Konsolun gücü ile ilgili 2014'te duyduklarımızın ötesinde bir şey bilmiyoruz. Yalnız yıllardır olduğu gibi, Nintendo yine iki nesil arasında sıkışıp kalacaktır diye tahmin ediyorum. Anlayacağınız konsolun son kullanıcıya sunacağı grafik kalitesi Playstation 3.5 olacaktır.

    Nintendo NX ile Club Nintendo programının sona erdirilip, yepyeni bir üyelik sistemine geçileceği düşünülüyor.

    Şöyle bir özetlersek; Android tabanlı olma ihtimali olan, mobil oyunculukla ve PC oyunculuğu ile daha içli dışlı, 3DS ile etkileşim içinde bir ev konsolu geliyor gibi... Nintendo gibi devasa bir firma için 'bu son kurşunu' diyemeyiz elbette ama WiiU sonra oyuncular nezdinde kaybettikleri itibarı geri kazanmak için neler yapacaklarını çok merak ediyorum açıkçası...

    Kaynak: Oyungezer
  • Wii U almamamın en büyük sebebi buydu PS4 yerine. Şu anda PC yerine Wii U almamamın en büyük sebebi olacak gibi gözüküyor.
  • Rapor: "Nintendo NX, Temmuz 2016'da Piyasaya Çıkacak"

      Digitimes'ın raporlarına göre Nintendo NX, Temmuz 2016'da piyasaya çıkacak. Nintendo şu an donanımı üretmek için çeşitli teknoloji firmalarıyla görüşüyor ve deneme üretimine Ekim ayında başlanması düşünülüyor.
     
         Söylenenlere göre Şubat-Mart 2016'da cihazın seri üretime girecek sürümü netleştirilecek ve Mayıs-Haziran gibi de seri üretime geçilecek. Sonrasında Temmuz 2016'da konsol satışa sunulacak. 
     
        Nintendo'nun ilk yılında 20 milyon adet NX piyasaya sürmesi bekleniyormuş. Donanım sağlayacak firmalar arasında Foxconn Technology, Macronix, PixArt Imaging, Coxon Precise Industrial, Nishoku Technology, Delta Electronics, Lingsen Precision Industries ve Jentech olduğunu belirtelim.
     
         Nintendo muhtemelen Wii U için duyurduğu The Legend of Zelda'yı doğrudan NX platformuna çıkaracak. Bunun yanında yeni bir Metroid Prime oyununun NX için geleceği de açıklanmıştı.

    BSC

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zelda bunun için bu kadar ertelendi muhtemelen. Gamecube e gelen twilight princess in wii yede ekstra özelliklerle gelmesi gibi olacak tahminime göre.

    Gamepad yine enteresan olacaktır kesinlikle ama donanım olarak artık yeter diyip gamecube de olduğu gibi sağlam gelmeliler. Wii tarzina ve grafik donanımına ayrı ayrı doydu insanlar.

    Bu sefer 2 sini bir arada getirmeliler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkış oyunları sağlam olur umarım. Wii U alacaktım, NX için vazgeçtim.
  • Gpu 5tflops altı gelmesinde ne halt yerlerse yesinler. Ps4 seviyesinde gelecekse çöp donanımlı ps4den 3 sene sonra çöp oğlu çöp donanımla gelmiş olurlar. Sene 2016 ve 2017 ise hedef en az 5tflops olması gereken ise 7-8 tflops arası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max. Xbox One -Ps4 seviyesinde olur..Bahsettiğimiz firma Nintendo..
  • Gelen haberler kötü. Konsol ps4den güçsüz olacakmış.Resmen rezillik. Nintento güçlü bir cihazı zaten düşünmüyormuş.Xbox one dan bile güçsüz olabilir düşüncesi var artık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.