Şimdi Ara

Nintendo Switch, Miiverse ile StreetPass Özelliklerine Sahip Değil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Nintendo Switch, Nintendo'nun sevilen sosyal özellikleri Miiverse ile StreetPass'e sahip olmayacak.
     
       Nintendo Amerika Halka İlişkiler Müdür Yardımcısı David Young, New York'ta gerçekleşen Switch etkinliğinde GamesBeat'e doğruladı. Young Miiverse ile ilgili soru sorulduğunda "Buna Nintendo Switch için Miiverse kullanmayacağız şeklinde cevap verebilirim." dedi.
     
       3DS sahibi iki kişinin yan yana geçtiğinde veri aktarımı yapmasını sağlayan fonksiyon olan StreetPass'in Nintendo Switch'te kullanılmayacağı hakkında ise Young, Nintendo Switch'in el konsolundan çok bir ev konsolu olduğunu belirtti ve bu sebeple özelliğin bulunmayacağını söyledi.
     
       Bunun dışında Nintendo Switch, sosyal medya platformlarını destekleyecek ancak net bir şekilde Facebook, Twitter ve YouTube veya Twitch olacak diye belirtilmedi. 
     
      Nintendo Switch 3 Mart tarihinde dünya genelinde çıkış yapacak. Cihazın fiyatı ise $299/€299/£279. 








  • Miiverse harikaydı bu olmadı şimdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha çok ev konsoluysa bu ki zaten öyle 2.5 saat şarz süresi felaket bi durum , neden wii u dan bir gıdım bile olsa güçlü yapmıyorsunuz cihazı anlamak mümkün değil

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rambocuk

    Daha çok ev konsoluysa bu ki zaten öyle 2.5 saat şarz süresi felaket bi durum , neden wii u dan bir gıdım bile olsa güçlü yapmıyorsunuz cihazı anlamak mümkün değil


    Zaten Wii U'dan güçlü. Ev konsolu olduğu için şarjı taşınabilir moddayken 3 saat gidiyor. Yorum yaparken ölçüp tartsanız en azından bunlar olmaz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • En düşük ayarlarda 6 saat gidiyor daha ne istiyorsunuz? Telefonları örnek alın bir oyun oynayınca ve internet açıkken dk da %1 azalıyor 1-2 saat zor gidiyor...
  • gtx860mli bir oyun laptop'ım var Witcher 3'ü Fallout4'ü falan ultrada oynuyorum. Şarjda değilken ultrada oynayamam çünkü gpu kendini kısıyor, ayrıca 3 saat zar zor sürer şarjım bitiyor. Bahsettiğim 5000 tllik bir laptop. Bütün gaming laptopların şarja bağlı değilken böyledir pil ömrü aşağı yukarı. 300 dolara taşınabilir skyrim oynatan bir cihaz Switch, 3 saat pil ömrüne bilip bilmeden çamur atmayın zaten dışarıda 3 saat oyun oynayacak vaktiniz varsa bulunduğunuz yerde priz bulup oyununuza devam edebilirsiniz. Pascal teknolojisine sahip tegra x2 kullanılacak diyorlar, sistem güçlü gayet. şayet eski versiyon x1 kullansalar bile wiiUdan kağıt üzerinde 3 kat daha güçlü bir cihaz olacağını bu işten anlayan biri anlar rahat bi şekilde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.