Şimdi Ara

NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
69.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu da işlemcilerin gücünü saat frekansına göre değerlendirmek gibi olmuş. Buna kalırsa Pentium 4 3.0 Ghz, Core 2 Duo 2.40Ghz E6600 dan daha güçlü.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • O zaman ps4 2ghz olur.basit.
  • Arkadaslar konu PS3 ile Xbox un GPU farki degil.
    SImdi saatlerce tartisilsa bu isin icinden cikilmaz. Saat degeri baz alinmis orda diyelim kapatalim.
    Asil konu ise WII 2 nin GPU sunun 5 yillik cihaz olan PS3 e asagi yukari saat degeri olarak (saat degerleri bazli konusuyoruz. hep burdan gidersek yanlis olmaz cikarimlarimiz) yuzde 30 luk bir ustunluk saglamis.

    COK AMA COK DUSUK BIR deger bu.
    Anlasilan WII yine az is cok para felsefesine soyunmus gozukuyor.
    Bu nesilde (kontrolcu tutmasaydi o zaman yine kemik kitle ile yetinmek zorunda kalacakti ki oda max 20 milyon) risk almalari ise yaradi ve kontrolcu ile herkesi etkileyebildirler.
    Ancak ben bu cikislarini bir daha yakalayamayacaklarina inaniyorum.
    Birde ustune ustlik aynen WII de oldugu gibi WII 2 de de donanimi dusuk tutup bu sekilde farkli bir etkileme yoluna giderlersede ( ki sanirim oyle olucak) o zaman avuclarini yalarlar gibime geliyor.
    PS3 ve XBox dan erken ciktigi anda yeni oyunlari grafik anlamda zaten her seyi cozulmus olan ps3 ve xbox dan pek farkli olmayacak.
    CIktiktan en az 1 yada 2 sene sonra yavas yavas fark olusturmaya baslayacak ki o zaman da XBOX okuzlemesine bir sistemle piyasaya girecek.
    Ardindan darbeyi PS3 den yiycek (donanim anlaminda) ve cok ama cok kisa da eski bir konsol haline gelecek.


    Ancak tabi ki bunlar benim fikirlerim;
    Soyle de olabilir.
    Yine kontrolcu gibi bir nane bulup milleti kendine hayran birakip digerleri piyasaya cikana kadar 30-40 milyon piyasayi da parselleyebilir ancak BEN BUNA SAHSEN HIC MI HIC IHTIMAL VERMIYORUM.




  • Nihayet HD olarak Zelda ve Metroid Prime oynayacağız..Kimbilir nasıl birşey çıkar bu iki oyundan
  • Artık zamanı gelmişti ama Sony'in ve Microsof'un yeni nesil konsolları kim bilir kaç kat daha güçlü olur.

    Mario Zelda gibi serileri de küçümseyenlere yazık diyorum
  • Fanboy lara yeni malzeme çıktı desenize. xbox a her fırsatta çamur atanlar bakalım nintendo içinde girişimde buluncakmı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Artık zamanı gelmişti ama Sony'in ve Microsof'un yeni nesil konsolları kim bilir kaç kat daha güçlü olur.

    Mario Zelda gibi serileri de küçümseyenlere yazık diyorum

    Gamecubde yüz marrio yüz zelda çıktı niye satmadı mario ile olmuyor wiiciler kendini avutsun o kontrolcü olmasa ... oda zaten wii artık satmıyor çok düşük
  • @ myze , @ Stromboli tesekkurederim cok sagolun kardeslerim.
  • GTA 5'in Nintendo'nun konsoluna da gelmesi hardcore oyuncuları bu cihazı almaya itecektir.PSP 2'nin teknik özelliklerini tahmin edenFransız sitesi 01.net'te göre Rockstar Games, Nintendo'nun HD konsolu için bir oyun geliştiriyor.Rockstar Games'in teknik özellikleri bakımından Xbox 360'a benzeyeceği ve grafiksel olarak da bu nesildeki diğer konsollardan güçlü olacağı söylenen Nintendo'nun HD konsolu için oyun geliştirmesi mümkün; çünkü firma daha önce de DS için (ilk olarak DS'e çıkmıştı) GTA: Chinatown Wars'u piyasaya çıkarmıştı. Ayrıca Nintendo'nun HD konsol ile birlikte artık Wii'de olduğu gibi kontrolcü ile ilgi çekmeye çalışmayacağı ve "hardcore" olarak nitelenen oyunlara kapısını açacağı biliniyor.Yani Rockstar Games'in bu konsola bir oyun çıkarması şaşırtıcı olmayacaktır.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: evo_4

    Ne kadar güçlü de olsa o Gpu'dan da anca Mario ve Link çıkacak. Kısacası geçiniz.

    tamam işte süper mariodan hiper marioya geçecekler
  • Burnuma çok fena resident evil 2 ve 3 remake kokusu geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnotherDay

    Burnuma çok fena resident evil 2 ve 3 remake kokusu geliyor.


    O burnuna soyle rahat dursun.
    Yada multi olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arda_tirmas

    Komplo teorisi: GTAV Wii2 Exclusive olacak, ne bomba olur ama

    Aynen Dostum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paypay88


    quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Artık zamanı gelmişti ama Sony'in ve Microsof'un yeni nesil konsolları kim bilir kaç kat daha güçlü olur.

    Mario Zelda gibi serileri de küçümseyenlere yazık diyorum

    Gamecubde yüz marrio yüz zelda çıktı niye satmadı mario ile olmuyor wiiciler kendini avutsun o kontrolcü olmasa ... oda zaten wii artık satmıyor çok düşük



    Gamecube ayrı bir konu ona bakarsan GamaCube'a Prince Of Persia Splinter Cell falan da çıktı o aletin başarısızlığı Zelda ve Mario efsane oyunlardır Super Mario Galaxy 2 'ye bir bak istiyorsan çocuk oyunu tarzında tabi ki ama inanılmaz zevkli zaten şu an açık ara en çok satan konsol şahsen bende de Wii yok ama.




  • Adamlar mis gibi Wii yaptı, ne eski nesilden kötüydü, ne de yenilerden iyiydi, paşalar gibi ortasını tutturdular. Adam çocuğuna konsol alacak giriyor mağazaya, en ucuzu Wii, LCD gerektirmeyen Wii, bağla klasik tüplü TV'ye oyna, şiddet içerikli oyunlar az, en azından çoğunluk böyle biliyor. Sonuç adamlar malı götürdü, şimdi her iki konsoldan daha güçlü ara dönem bir makina ile yine malı götürmeye çalışacaklar. Bir defa hem PS3'ten, hem de 360'tan daha güçlü olacağı kesin gibi, sonra 360 gibi benzer mimariden bahsediliyor, canavar gibi oyunda yazması kolay olacak, e daha ne? Amaç 2015'i diğer iki konsolla görmek değil mi, bunlarda varsın 2016 gibi yeni konsollar işe devam ederler, üstelik yine iki konsoldan daha iyi, daha güncel konsol olabilme avantajı ile...

    Bence Nintendo'nun ihtiyacı olan tek şey 3. parti oyunlar. Eğer bu 3. parti oyunlarla ellerindeki 1. ve 2. parti exc. oyunlarla her kesimden oyuncuyu aynı potaya toparlayıp eritebilirlerse, yine işi bunlar götürür. Nedense çoğunluk düşüncelerini, planlarını hep 2012 de çıkacağını düşündüğü yeni MS ve PS konsolları üzerine kuruyor ama sakalımız yok işte, 2015'e kadar bekleyeceksiniz. Olmaz ya, Aradan yine Nintendo sıyrılıp ipi gögüslerse sakın şaşırmayın...




  • Wİİ de bu teknolojik sömürüye katıldı haydi hayırlısı...gerçi bu haber resmi değil fakat biryerlerden dumanı geliyor ki bu dedikodular yayılıyor.
  • Daha şimdiden yeni nesil spekülasyonları etrafta dolaşmaya başladı.2 sene sonrasında kat kat daha fazla dedikodular duyacağız.

    Şu an söyledikleri 2015'ten önce çıkmaz martavalını sadece ve sadece konsol satışlarını baltalamamak için söylüyorlar.Daha Sony donanımdan istediği karı elde edemedi ve Mircosoft'ta Slim konsolunu yeni çıkardı.1.elden gelecek yeni nesil açıklamalarının hepsi "Pc ile konsollar arasında uçurum oluştu" bahanesinin arkasına sığınarak yapılacak ve daha yeni Ps3 veya Xbox 360 alanlar hem bu uçurumu gözleriyle görerek hak verecek,hem de yeni neslin heyecanı ile yedikleri kazığı bir anda unutacaklar.Hatta Epic Games'in sunduğu tech demo gibi direk "Gelecek nesilde oyunlar böyle olacak" diyerek devam oyunları ve yeni neslin yeni IP'leri duyurularak birçok gameplay videosu yayınlanacak.Ardından 2012 E3'te resmi olarak ilk yeni nesil konsolu Microsoft duyuracak ve 2013 ilk çeyreği gibi satışa sunulacak.Ardından 2013 yılında Sony kendi yeni nesil konsolunu duyurulacak ve 2013'ün son çeyreği veya 2014 ilk çeyreği gibi piyasaya giriş yapacak.


    Dipnot:Yukarıda yazanların hiçbirinin,gerçek kurum veya kuruluşlarla ilgisinin olmadığı gibi tamamen hayal ürünüdür.




  • Tamamı ile kendi kendi ile çelişen bir yorum olmuş maalesef, üstelik yazılan yorumlara da "MARTAVAL" şeklinde yakıştırmayı ihmal etmeden. Saygı göstermediğiniz sürece saygı görmeyeceğinizi unutmayınız, ne demektir "MARTAVAL" bir zahmet açıklayın...

    Gelelim çelişkiye...

    quote:

    Daha şimdiden yeni nesil spekülasyonları etrafta dolaşmaya başladı.2 sene sonrasında kat kat daha fazla dedikodular duyacağız.

    Yıl 2011 ve dediğiniz gibi 2 yıl sonra daha fazla dedikodu olacak, yani 2013'te... Sizin şu çıkacağını ifade ettiğiniz yılda, yine sizin deyiminizle yeni konsollar bırakın ilan edilmeyi halen dedikodu aşamasındalar, dedikodular bir yılda gerçeğe döner, bir yıl sonra da hayata geçer, yani size göre yine 2015 gibi yeni konsollar çıkacak.

    Böyle hayaller kurmadan önce tutarlı fikirler edinmek, tutarlı mesajlar yazmak gerekiyor ki, birilerini "MARTAVAL" sallıyor diye suçlarken kendinizi o durumda bulmayın...

    Kaç gündür forumda olumlu bir hava var, illaki birileri gelip bu tekere çomak sokacak...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Artık zamanı gelmişti ama Sony'in ve Microsof'un yeni nesil konsolları kim bilir kaç kat daha güçlü olur.

    Mario Zelda gibi serileri de küçümseyenlere yazık diyorum

    zaten bunlarda bundan kaybedıyor aynı zamanda çıkarmıyolar adamların çıkaracagı wii2 ps3 ve xbox360 ile yarışmaya başlayacak oysa ps3 ve xbox360 yeni nesile geçicek çok geriden gelıyor bu konsol ama dediğin gibi marıo ve zelda bambaşka oyunlar
  • 2 sene diyerek çok abartmışım kabul ediyorum 1-1,5 sene desem daha doğru olacak.Ayrıca 2015 martavalı dediğim şey ise üretici firmaların söylediği,yani kesin imalarda bulunduğu açıklamalar için geçerli.Senin,benim gibi kişilerin düşünceleri tahmin niteliği taşır ve zaten bu gibi düşüncelere böyle birşey deme hakkım yok.

    Ayrıca sürekli mesajlarda galeyana gelme durumu benim için değil,aksine sizin için geçerli.Bir üstteki yazdığım mesajda söylediğim sözleri üreticilerin açıklamalarına cevap niteliğinde olduğunu anlamanız gerekirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 20 Nisan 2011; 0:06:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.