Şimdi Ara

NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
69.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K


    quote:

    Orijinalden alıntı: paypay88


    quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Artık zamanı gelmişti ama Sony'in ve Microsof'un yeni nesil konsolları kim bilir kaç kat daha güçlü olur.

    Mario Zelda gibi serileri de küçümseyenlere yazık diyorum

    Gamecubde yüz marrio yüz zelda çıktı niye satmadı mario ile olmuyor wiiciler kendini avutsun o kontrolcü olmasa ... oda zaten wii artık satmıyor çok düşük



    Gamecube ayrı bir konu ona bakarsan GamaCube'a Prince Of Persia Splinter Cell falan da çıktı o aletin başarısızlığı Zelda ve Mario efsane oyunlardır Super Mario Galaxy 2 'ye bir bak istiyorsan çocuk oyunu tarzında tabi ki ama inanılmaz zevkli zaten şu an açık ara en çok satan konsol şahsen bende de Wii yok ama.

    gamecube dediğin makınada ne ps2de ne ps3te nede xboxta olmayan 2tane baba oyun var oda bu konsola yeter
    isimleri resident evil remake resident evil zero oynamayanlar ozellıkle resident evil remakeyı oynasınlar ozaman bu gamecubeyı küçümsemezsin




  • HD Mario için yeni konsol alamam.
  • Ps4 ve Xbox 720 cikana kadar Bence Wii 2 ile Nintendo Piyasanin kaymagini alir diye düsünüyorum.
  • en çok konsol satan firma nintendo bunu bilin öyle yorum yapın zelda ya çocuk oyunu diyenleri kınıyorum
  • Ve bu adamların bir artısıda sattıkları bi çok oyunların kendilerinin olması. Tahmin edemiceğiniz kadar para basıyorlar zaten nintendo ceo su geçtiğimiz aylarda satış rakamları ve elde edilen gelir konusunda bizle yarışamazlar demişti. açıkçası ben nintendo nun playstation ve xbox ı umursadığını,onlara rakip olmak gibi bir niyetlerinin olmadığını düşünüyorum sonuçta nintendo, kaybedilmesi mümkün olmayan bir kitleye sahip. yeni cihazları daha güçlüyse demekki bu gücü kullanıcak farklı şeyler planladılar. zaten test için oyun firmalarına yeni cihazlarını göndermişler bile e3 tede tanıtımı yapılcakmış büyük ihtimal. Merakla bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gamer-x

    en çok konsol satan firma nintendo bunu bilin öyle yorum yapın zelda ya çocuk oyunu diyenleri kınıyorum



    Hakkaten ha, sanki konsol piyasasına ilk defa girmiş bir firma gibi yorum yazmış millet yok satmaz yok şey olmaz. Adam Wii'yi ps3 ile kafa kafaya tarihte çıkardı, piyasada ne xbox ne playstation varken zaten nintendo vardı. Neyin burada hesabını yapıyor, zarar eder, satamaz , patlar diyorsunuz ki?
  • ooh desene 2 konsol kapışması çekilmezken 3. konsolda dahil oluyor bu olaya
    tam fantadından yenmez forum 2 sene sonra
  • Tekrar ediyorum.
    Eger siz SONY ve MS nin yeni nesil konsol cikislarini 2015 e endeklerseniz o zaman WII 2 kazanir.
    Ama oyle degil iste.
    Her zaman diyorum her zamanda dedim.
    Hatta bu dedigim cikmazsa bu siteden uyeligimi bile sildiririm mesajlarim var eskilerde.
    Nedir bu ?
    2012 E3 de MS yeni cihazini resmen duyuracak ve sonrasinda ayni senenin sonuna az bir pary amarika icin yetistirecek sonrasinda ise 2013 un bahar ayinda global bir cikis gerceklestirecek.
  • Nedir bu Mario ya laf atma olayı anlamış degilim
    Gamecube de çıkan Super Mario Sunshine, en iyi platform oyundu o nesildeki. Bu nesilde çıkan Super Mario Galaxy ler yine en iyi platform oyunu.
    Gamecube de çıkan Metroid Prime en özgün fps-platform oyundu, bu nesilde çıkan Metroid Prime 3 yine neslin en iyi oyunlarından. Gerek konusu, gerek oynanışı, müzikleri, atmosferi ile...
    Zeldadan hiç konuşmaya gerek yok.
    Gamecube Resident Evil Remake, RE Zero en iyi iki Resident Evil oyunu

    Bu nesilde Wii ye çıkan bir çok özel oyun var. Çogu da çok başarılı , özgün oyunlar...Donkey Kong, Zack & Wiki, Monster Hunter vs vs...Bir dolu başarılı oyunları var adamların. Bu nedenle başarılı oldular zaten. Diger cihazlar yanında çok zayıf kalıyor ama oyunları ile aldı götürdü işi..Çünkü oynadıgınızda o eski konsol günlerini hatırlatan türde oyunları var


    Wii 2 nin en önemli yanı GPU sundan önce kumandası olacak...Üzerinde dokunmatik, LCD ekran içeriyor. Adamlar kimbilir neler yapar bu kolla




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasatka

    Tekrar ediyorum.
    Eger siz SONY ve MS nin yeni nesil konsol cikislarini 2015 e endeklerseniz o zaman WII 2 kazanir.
    Ama oyle degil iste.
    Her zaman diyorum her zamanda dedim.
    Hatta bu dedigim cikmazsa bu siteden uyeligimi bile sildiririm mesajlarim var eskilerde.
    Nedir bu ?
    2012 E3 de MS yeni cihazini resmen duyuracak ve sonrasinda ayni senenin sonuna az bir pary amarika icin yetistirecek sonrasinda ise 2013 un bahar ayinda global bir cikis gerceklestirecek.


    Benim de tahminim bu yönde.

    Nintendo ile ilgili olarak;

    Nintendo, wii ile bu güne kadar diğer konsolların yapmadığını yaparak Causal oyunculara ulaştı. Harika satış rakamları yakaldı.

    Diğer konsollar ise yıllardır hardcore oyuncuların piyasasını domine ediyordu zaten.

    Wii 2 (Yada adı her ne olacaksa) bu sefer Hardcore ve Casual üstü oyunculara girişecek diye düşünüyorum.

    Casual oyuncu piyasasında zaten sarsılmaz bir yeri olacak, yani wii2 çıkar çıkmaz Wii kullanıcıları makinayı almaya başlayacak.

    Hardcore ve casual üstü oyuncular ise işin kaymağı olacak.

    Tabi bunlar benim öngörülerim.




  • Nintendo Wii2 HD hakkinda gelen iki adet yorum cok onemli ki bunlardan birisi en guvenilir kaynak daha once NPG yi ilk defa aciklayan teknik ozelliklerini dunya ile paylasan fransiz sitesi, ve IGN nin aciklamaki Wii2 nin yeni gamepad'inde d-pad, trigger'lar ve 2 analog stick olacak. Bildigimiz PS3 ve Xbox 360 gamepad'lerin aynisi. Hardcore ve casual üstü oyunculara onem verecek, ayrica GTA V 2012 de kuvvetle ihtimal Wii2 ye gelicek ve bu haberler gun gectikce dahada gucleniyor. Ben 2012 de erken cikacak Wii2 nin pastadan buyuk bir pay alabilecegini 3DS icin yapilan oyunlarin HD olarak Wii2 ye gelecegini ve 360 oyunlarinin Wii2 ye kolay port edilmesinden dolayi oyun yonunde hem Hardcore hem casual üstü oyunlar acisindan bu ara donemde bir cok muthis oyunla pastadan alacagi buyuk pay ile yeni nesilin ilk doneminde beklentileri karsilayacagini fakat daha sonra PS4 ve 720 nin gelmesi ile bu cephelere yonelinecegini tahmin etmek guc degil. 2012 de mutlaka bir Wii2 edinecegim. PS4 geldiginde satip PS4 de gecerim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cz

    Ahah amma mavra tabloymuş o. Xenos (360), RSX(PS3)'ten genel anlamda daha başarılı bir GPU, ayrıca 10 MB'lik EDRAM'ı da fazladan avantaj sağlıyor (tabii öte yandan, RSX ile Xenos arasında işlemci iletişimi-bellek kullanımı konusunda farklılıklar da var. Genele bakınca, işlemci farkı vs., hangi konsol genel anlamda üstün kesin konuşmak zor oluyor).
    Ayrıca RSX(PS3)'in GPU saat hızı 700 değil, 550 MHz. Xenos ise 500 MHz. RSX'te 700 Mhz olan değer, kendi GDDR3 belleğinin hızı.

    Wii 2'de R700 serisi bir GPU olacağı söyleniyor. Bu da PC'deki HD 4000 serisi GPU'ların karşılığı. X360'ın GPU'sunun PC'deki HD 2900 GT gibi bir şey olduğunu varsaysak(maksat bir referans noktası olsun), GPU farkı konusunda fikir verebilir. HD 4800 serisine eşdeğer bir GPU olursa ve söylendiği gibi, GPU belleği 512 MB olursa Wii2 şu anki konsollara büyük üstünlük kuracaktır ama elbet GPU konusunda ve diğer bileşenler konusundaki ayrıntıları da bilmek gerek.
    Kaldı ki, eğer 4800 serisi üst bir GPU olursa, bırak %80'i, ort. %200 falan güçlü olur temiz ki bellek miktarı farkını katmadan bu.


    BSC'nin bir sitenin mavrasını bu şekilde haber yapmasını yakıştıramadım.



    RSX te 256mb XDR bellek vardır 256 mb gddr3 bellek vardır xdr belleğin hızı 3.2ghz dir yani cell ile senkronize çalışan bir bellektir gddr3 ise 650mhz hızında bir bellektir.
    Bahsetmiş olduğun 700 mhz lik gddr3 bellek xenos un bellek hızıdır.
    Tabloda daha ayrıntılı yazdım.

    PS3:

    256MB XDR @ 3.2Ghz = 25.6GB/s

    256MB GDDR3 @ 650Mhz = 20.8GB/s

    (OS -96MB)

    360:

    512MB GDDR3 @ 700Mhz = 22.4GB/s

    10MB eDRAM to ROPs = 256gb/s

    (OS -32MB)




  • 2012 sonu gibi yeni xbox360 çıkacaktır o yüzden problem yok.
  •  NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI


     NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI


    Resimdeki sanki modeme benziyor epey kotu bir tasarim acaba yeni Nintendo Wii 2 HD nasil olucak? Birde merak ettigim birsey var Wii 2 de oyunlar standar full HD olabilirmi acaba.




  • Tayvan merkezli firma Foxconn'da üretilecek cihazların üretim maliyetleri göz önüne alındığında Nintendo'nun HD konsolu 350 ila 400 dolar arasında bir fiyata satılabilir. Cihazların Ekim ayında fabrikadan ayrılmaya hazır olacaklar ve Kasım'da da satışa sunulabilecekleri söyleniyor.Buna rağmen Nintendo'nun oyun geliştiricilerine daha fazla zaman ayırmak ve stok yapmak amacıyla 2012 yılının başına kadar bekleyeceği söyleniyor.Project Cafe'nin teknik özellikleri ile ilgili de bilgi veren IGN'ye göre cihaz AMD'nin Fusion teknolojisini değil, aynıfirmanın R700 GPU mimarisini kullanacak. Böylece PS3'ün NVIDIA 7800GTX tabanlı GPU'sundan daha iyi bir performans sunacak.Cihazın CPU'su ise 3 çekirdikleri IBM PowerPC chipsetinden oluşuyor ve Xbox360 ile benzerlik gösteriyor.Buna rağmen daha önceki haberlerimizde de aktardığımız gibi CPU'nun saat hızı daha iyi olacak.sistem 3D'nin yanı sıra 1080P görüntü desteği de sunacak.
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-IGN_Nintendonun_HD_Konsolu_350400_Olabilir-15063.htm




  • O eski nesil bileşenlerden dolayı nasıl 350-400 dolara satıyorlar anlamadım.Büyük iktimal gamepad ekranlı diye böyle fiyatları
  • Nintendonun oyunları çocuk oyunu gibi gözükür ama gerek Ds gerek Wii çıkan birçok oyun aslında bizlerin gerek Ps3'de gerek Xbox 360'da övdüğümüz birçok oyundan daha fazla oyunculuk yeteneği gerektiren oyunlardır.

    Mario'nun son oyunları ciddi kontroller hakimiyeti isteyen ve yeri geldiğinde konsolu kırdırtacak düzeye sahiptir, Zelda serisi desen inanılmaz bulmacaları olan bir oyundur zaten gelmiş geçmiş en iyi adventure oyunu serisi diye anılır b(Zelda Ocarine oyunu gelmiş geçmiş en yüksek oyun ortalamasına sahiptir), MP serisi ise klasik FPS olarak ilermeyen en özgün FPS serisi denilebilir ve her oyunu beğeni kazanan bir seridir bunlar dışında çıkan diğer oyunlarda mevcut.

    Bu oyunları bu yüzden yıllardır hep beğeni kazanıyor ve iyi satış rakamları elde ediyor.

    Nintendo hem konsolunu güçlendirecek hemde her kitleye hitap eden yapısı ile yine güzel işler ortaya çıkaracaktır.

    Game Cube bile iyi satışlar elde etmedi ama klasik olarak adlandırılacak bir çok oyun sundu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 22 Nisan 2011; 13:32:28 >








  • Yukarida paylastigim resim gercek Nintendo Wii 2 HD mi acaba?
  • Galiba hakli olabilirim internete sizdirilmis olabilir. Yukaridaki resimdeki Nintendo Wii 2 HD nin bir baska sekli. Zannedersem bu.

     NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.