Şimdi Ara

Nissan Leaf E-Plus, CES fuarında tanıtılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Nissan'ın geçtiğimiz hafta Los Angeles Otomobil Fuarı'nda yeni uzun menzilli Leaf E-Plus'ı sergilemesi bekleniyordu ancak, eski CEO'sunun karıştığı olaylar yüzünden bu gerçekleşmedi. Şimdi ise şirketin büyük bataryalı Nissan Leaf'i önümüzdeki ay Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) sahneye çıkaracağı bildiriliyor.

     

    Ayrıca Bkz.2019 Volkswagen Passat test sürüşünde görüntülendi
    Alman Electrive sitesinin haberine göre, Nissan kısa süre önce bayilerine Leaf'in 60 kWh'lik versiyonunun ya da Leaf E-Plus'ın önümüzdeki ay CES fuarında tanıtılacağını söyledi. 2019 Tüketici Elektroniği Fuarı, 8-11 Ocak tarihleri arasında Las Vegas'ta gerçekleşecek.

     


    Daha fazla menzil sunacak daha hızlı şarj olacak


    Tüm detayları öğrenebilmemiz için biraz daha beklememiz gerekecek ancak 60 kWh gibi daha büyük batarya paketi sayesinde Nissan Leaf E-Plus'ın 362 km menzil değerine ulaşması güzel bir gelişme olacak. Buna karşın standart Leaf'in 241 km menzil sunduğunu belirtelim.

     

    Leaf E-Plus ayrıca 150 beygirlik standart modele kıyasla 200 beygir güç üretebilen daha güçlü bir elektrik motoruna sahip olacak. Ayrıca 100 kW'a kadar şarj hızı sunan yükseltilmiş CHAdeMO (Japon hızlı şarj standardı) sayesinde daha hızlı şarj edilebileceği de gelen haberler arasında.







  • Gelecek elektrikli motorlarda.. Umarım fiyatlarda ucuzlar..

  • Batarya teknolojileri gelişmeden elektrikli araçların işi zor.

    Ama şehir içi kullanılan şirket araçlarında artık elektrikliye geçmek lazım büyük tasarruf sağlar bana göre.
  • elektrikli üretime devam
  • Aslında elektrikli araçlar çoktan yaygınlaşması gerekirdi. Renault Fluence Z.E. ile istasyonda 3 dakikada batarya değişimi veya otoyollarda, park alanlarında kablosuz şarj çalışmaları... Yani içten yanmalı fosil yakıtlı otomobiller şimdiye kadar çoktan bitmiş olmalıydı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.