Şimdi Ara

NISSAN ORJINAL RADYO VE CD İLE İLGİLİ SORULARINIZI YAZIN (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
71.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: net 1 elektronik

    ARKADAŞLAR NİSSAN RADYO TEYP CD VE NAVIGASYON TAMİR VE KOD AÇIMINDA SİZLERE YARDIMCI OLURUM.


    2002 model Nissan Almera1.5 Comfort daki kaset çalar yerine hangi teybi tavsiye edersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,
    Nissan Qashqai 2016'daki navigasyonlu standart sistemde Radyo çekim gücü ve ses kalitesi hiç parlak değil.
    En azından radyo sinyalini güçlendirebilmek adına birşeyler yapabiliyor musunuz?
  • SilverBlue S kullanıcısına yanıt
    Hocam servisler görüştünüz mü?
    2014 model 3P sahibiyim, herhangi bir sıkıntı yok.
  • Selamlar bana özel bir durum değil esasında, QQ ve Xtrail olan arkadaşlarda da durum pek farklı değil.
  • SELAMLAR BENDE 2014 YENİ KASA QQ VAR AKRANINDA RADYO KİLİTLİ BAYİ İLE GÖRÜŞÜN DİYE BİR YAZI GELDİ BİR İŞLEMDE YAPMIYOR
    BİR BİLGİNİZ VARMI ACABA
  • quote:

    Orijinalden alıntı: net 1 elektronik

    cihazın bütün kod hakları bitmiş. cihazın programlanması gerekiyor gönderirseniz yardımcı olurum.532 595 18 05

    Nasıl oluyo üstad 2014 model bi. Aracın kod hakkı bitiyo merak ettiğim için soruyom kullanıcıbmı yoksa mal mi dandik anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: defiant82


    quote:

    Orijinalden alıntı: net 1 elektronik

    cihazın bütün kod hakları bitmiş. cihazın programlanması gerekiyor gönderirseniz yardımcı olurum.532 595 18 05

    Nasıl oluyo üstad 2014 model bi. Aracın kod hakkı bitiyo merak ettiğim için soruyom kullanıcıbmı yoksa mal mi dandik anlamadım

    BU MODELLERDE KOD OLAYI YOK KOD İLE ALAKALI DEĞİL
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    navigasyonlu cihazların bazıları kodlu navigasyon yoksa programsal bi olay
  • Hocam nissan march 2009 teyp kisminda aux baglandisi yok ve mp 3 calmiyor onun yerine trak aliyor nasil mp 3 cevirebilirim ?
  • usb'e müzik atmak istiyorum ama iki seferdir attım usb okunmuyor dendi 16 gb usb 3 ve fat32 olarak atıyorum sizde de böyle sorun yaşayan çözüm nasıl sağladınız ??

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhaba arkadaşlar. 2014 j11 kasa aracım var ve sabah arabayı çalıştırdığımda radyo açılmadı ve dondu. direksiyon düğmeleri ile ve kendi düğmesi ile ile ses açıp kapamaya çalıştım. çok geç algıladı ve yine de ses açılmadı. kontağı kapatıp tekrar çalıştırdığımda ise, radyo kapalı kaldı ve bir daha açılmadı. sebebi ne olabilir sizce?
  • EXXE01 kullanıcısına yanıt
    Valla yeni girdim sitteye. Ben hallettim o dönem Urfa ve Antep Nissan servislerini aradım, en son bir tanesi İstanbul'da bir elektronikçiye yönlendirdi (kendileri de radyo-teyp işlerini onlara gönderiyorlarmış, serviste yapmıyorlarmış) oraya gönderdim komple ekran değişti. Şimdi sıkıntı yok.
  • Yeni qashqai araçta soğuk havalarda teyp açılmıyor, araç ısınsa da açılmıyor. Öğleden sonra tekrar bindiğimde veya hava ılıkken çalıştırdığımda sorun kendiliğinden düzeliyor. Bu durumla daha önce karşılaşan var mı? 2014 kasa visia ile aynı teyp (navigasyonsuz, standart basit ekran).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 yılı Aralık ayında aldığım Juke model aracımda Radyo dinelerken sürekli olarak cızırtı gelmesi ve hiçbir şekilde net biçimde ses duyulmaması nedeniyle aldıktan çok kısa bir süre sonra aracımı satın aldığım Mar Otomotiv Servisine götürdüm. Burada belirtmiş olduğum sorun servis çalışanları tarafından da tespit edilerek radyo ilgili birime gönderilmiştir. Yaklaşık 15 gün boyunca ön konsolda radyo olmaması sebebiyle ses sistemi, geri görüş kamerası, telefon bağlantı özelliği ve yol bilgisayarı olmaksızın aracı kullanmıştım. Radyodaki sorunun giderildiği söylenerek araç tarafıma teslim edildi. Ancak sorunun devam ettiğini söylediğimde ancak tekrar aynı birime radyonun sökülerek gönderilebileceğini ve bunun frekans yoğunluğundan da kaynaklanabileceğini, zamanla düzelebileceğini tarafıma ilettiler. Aradan geçen yaklaşık 6 aylık sürede radyoda hiçbir düzelme olmaması nedeniyle ikinici defa farklı bir yetkili servise götürerek radyodaki sorunu belirttim. Buradaki personel de sorunu tespit ederek radyoyu söktüler ve ilgili birime gönderdiler. 20 günlük bekleme sonrasında yine radyoda bir düzelme olmadığını gördükten sonra Genel Merkez ile görüşerek sorunun çözülmesini talep ettim. Ancak Genel Merkezden bu defa radyoda hiçbir sorun olmadığını, herhangi bir arıza olmadığını, "frekans yoğunluğundan kaynaklı" bir arıza olabileceği belirtilmiştir. Frekans yoğunluğu gibi afaki ve soyut bir gerekçenin ileri sürülmesi ve bu yoğunluğun sadece benim aracımda olması anlaşılabilir değildir. İki defa 40 güne yakın serviste kalan radyoda hiçbir arıza olmadığının ileri sürülmesi ve arızanın giderilmemesi, arızanın halen devam ettiğinin rahatlıkla görülebileceği karşısında söylemleri sadece hatalı bir parçayı değiştirmemek için çabalamaktan ibarettir.
    Tüm Nissan kullanıcılarının bilgisi olması ve müşteri öneminin ortaya konulması açısından buraya yazıyorum.




  • 2011 model Note 1.5 Tekna aracımın teybinin ekran görüntüsü tamamen silindi. Şu anda sadece ışık yanıyor, hiçbir yazı okunmuyor. Teyp çalışır durumda. Buna uygun uyumlu Nissan modelleri hangileridir. Yani hangi Nissan modellerinin teybi uyar? Juke 2010-2012 modelleri uyar gibi duruyor ama emin olamadım.

    Birde alacağım ikinci el teypler de de aynı sorun olma ihtimali olduğundan Kawai 3130 şu sanırım, duble teyp alsam nasıl olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamun aleykum cumleten hayirli aksamlar denizlide ikamet ediyorum 2004 primera p12 aracimi gecen hafta aldim tekna modeli 2.0 otomatik benden onceki sahibi cd calari sokuo yerine navigasyon cihazi takmis ford markaninkini uyumlu olmadigi icinde orjinal yol bilgisayari kisminda surekli secure yazisi yaziyo kinsolunda yarisi calismiyor haliyle cd calari aldim eski sahibinden arizaliymis tamir ettirecegim yanliz yuvasini ne yapmis bilmiyorum gorseli de yok o midellerde fabrika cikisi radyo nasildir resim atabilirmisiniz pahali degilse eskisini takmak istiyorum cihaz cok allta kaldigi icin navigasyonda lek ise yaramiyor selamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 qq hala cizirti sorunu var mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: infest06

    2018 qq hala cizirti sorunu var mi?
    Ben radyosunu hiç beğenmedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuci kullanıcısına yanıt
    aynen zayif kalmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En cok şikayet edilen konulardan birinden ben de muzdaribim. 2013 qq teyp ekrani sicaklarda nredeyse gitmek uzere. Kronik sorunmus sanirim. Nissan duzeltiyor mu? Sikayetvar abaya sikayet edilmis. Tel vermis nissan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.