Şimdi Ara

NİSSAN PRİMERA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.229
Cevap
45
Favori
410.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 2000 model 2.0 TD Primera ne kadar eder ve NİSSAN ların dizelleri nasıldır acaba fikirlerinizi merak ediyorum..
    iyi günler
  • 2005 model primeram var. arabamdan çok çok memnunum. 50 tl lik bnzinle rahat 200 km yapıyorum. biraz kassam 230 km yapıyor. yakıt çok az. elbette fazla bir performans beklntim yok. benim arabamdan tek sorunum cd çaların mp3 çalmaması. bu cd yemp3 nasıl çaldırabilirim arkadaşlar? yada diğer ülkeledeki dvd-navigyon-mp3 lü teyplerden bulamazmıyız? kimse ses sistemi için birşeyler yapmadımı:)
  • arkdaşlar bendede bu arbadan var yakıtta çok cimri Lpg de 150 civarı yakıyor şehir içi dizaynı süper ama bu modellerde yağ eksiltiyor(eski bir usta söyledi bende denedim) yağı sürekli kontrol edin(konrol ettikten sonra hic problem olmaz) ben suudiarabistana 3 defa gittim yol tutuşu tek kelime ile mükemmel sadece ve sadece yağa dikkat edin.
  • Merhabalar,
    Nissan primera p12 yenikasa araçlarda değişken zamanlı subap bulunmakta ve bu tür araçlarda lpg bazen sorun çıkarmaktadır. primera p12 ye lpg taktırıp problem yaşayan varmı. tecrübelerini paylaşırsa sevinrim.
    ayrıca naivagasyon yükleyebilen veya orta konsola değilşiklik yapabilen varmı,
  • lpg yi iyi bir yere yaptırırsan sorun olacağını sanmıyorum sonuçta değişken subap sadece primerada yok

    navigasyon olayı için ingiltereden navi almalısın yada ortadaki ekranı aşağıya alıp ortaya yeni navi taktırmalısın
  • iyi akşamlar tüm arkadaşların bayramı kutlu olsun
    2004 model primera tekna otomobil aldım
    yalnız ön panerldeki tuşların işlevlerini tam anlayamadım
    ayrıca bişgisayar dilini türkçe yapabilirmiyiz
    yardımcı olursanız sevirim
    teşekkürler
  • oh be en sonunda primera cılar da bi yerde toplanıyor gibi, öncelikle genel sorunlar sanırım şunlar;
    1. GPS nasıl aktif hala geliyor veya GPS takılması mümkünmü
    2. DVD veya mp3 çalmak mümkünmü,
    3. Süspansiyonlar sert daha konforlu hala gelmesi mümkünmü,
    4. kapı içi tıkırtılara çözüm buldunuz mu.
    5. yedek parça veya servis için hangi firmaları önerirsiniz, (ben ankaradayım)
    6. bluetooth telefon da var normalde ama malsef türkiye modelerde yok çözüm bulabilen oldumu,
    7. LPG de problem yaşayan var mı
  • iyi gunler
    2005 üzeri primera lar benimde aklımda olan araclardan biri gerek dıs gerekse ic gorunusleri ile beni fazlasıyla cezbediyor ama anladıgım kadarıyla buradaki arac sahipleri de dahil cogu kisi aracın ozelliklerinden bihaber hani herkes merak ettigim soruları sormus ama cevap veren yok bu da tabi bir soru isareti olusturuyor. daha once yine donanımhaber forumlarında primera ile ilgili bir tartısmaya rastlamıstım aracın cok hantal kaldıgı hemen tepki vermedigi yönünde ama hala ne zaman gorsem primera bana göz kırpar :) yalnız 2004 modelinin direksiyon simidi hic hosuma gitmiyor 2005 ve uzeri modellerde simit degismis ve guzellesmis imzamdaki aracımı satacagım zaman listemdeki seceneklerden biri de siyah renkli ici bej 2005 üzeri bir primera olacak. ozellikle kullanıcıların bu arac hakkındaki yorumlarını takip edecegim herkese kazasız sürüsler
  • merhabalar. 2006 model primera 1.6 tekna sahibiyim bende.
    araç satılırken bluetooth ve navigasyon ozellikli diye satılıyor ama aldıktan sonra ogrendim ki nissan turkiye bu yazılımları turkiyeye getirmemiş.
    bir kac navigasyon firmasıyla konustum arabamda boyle bir donanıma hazır alt yapı var gps aktif edilebilirmi diye ekran dokunmayikse yapabilirz dediler.
    kapı ici tıkırtılar aldıgımda yoktu fakat araba bir kac kez rizenin yayla yollarında kullanıldıktan sonra sadece kapılardan degil bir cok yerinden tıkırtı gelmeye basladı :)
    yedek parca ihtiyacım olmadı henuz ama yedekparca.com diye bir internet sitesinde satıldıgını gordum gayet de uygun geldi bana fiyatlar.
  • Arkadaşlar yarın belki aranıza katılabilirim 99 nissan primera special modeli tüplü araç temiz değişei sadece sol kapı sacı bankacıdan fiyatı hangi aralıklarda tşkler
  • Selamlar,
    Primera Tekna'daki Navigasyon'u çalıştırıp kullanabilen oldumu. Araç süper ortasında monitör var resmen :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akyuzzz42

    Arkadaşlar yarın belki aranıza katılabilirim 99 nissan primera special modeli tüplü araç temiz değişei sadece sol kapı sacı bankacıdan fiyatı hangi aralıklarda tşkler


    Dod dan sorgulamadım :)

    ARAÇ BİLGİLERİNİZ

    ARACINIZ : NISSAN PRIMERA 1.6 SPECIAL EDITION
    MODEL YILI : 1999
    KM : 120.000


    DOD EKSPERTİZ ÖNCESİ TAHMİNİ FİYAT

    9.850,00 TL - 11.100 TL
  • ama piyasa da 13 ten aşağı temizi yok ben de 12250 buldumm
  • Ben de 97-2001 arası olan kasaların otomatik 2.0 ları ile ilgileniyorum. 13-14 gibi bulunabiliyor, yalnız cvt şanzımanlı olanlarla ilgili şüphelerim var. Kullananlar memnun mu, bu kasaların kronik sorunları var mı?
  • Sizinki yakıtta epey cimriymiş.2004 primera var bende 52000km de,şehir içi kullanıyorum sürekli ve 50tl yakıtla 150 km gittiğimde lamba yanıyor.Fakat olsun.Değiyor
  • merhabalar,
    dün youtube da bir video ile karşılaştım. orta ekranda info tuşuna basılı tutup sol tekerleği bir tam tur çevirdiğinizde yeni bir ekran geliyor. vurada tüm arabanın hatalarını, göstergeleri ile oynayıp komple aracı test edebiliyorunuz. sizde inceleyin bakalım neler çaıkacak
  • Arkadaşlar benimde size bir önerim olacak. Sakın kontak açıkken koltukları ileri geri almayın. Hava yastığı arıza lambası yanıyor ve kesinlikle servis dışında söndürülemiyor. Tabi serviste 60 TL alıyor. Yıkamacıya felan verirken adamları uyarın.
    Onun dışında yukarda arkadaşların söylediği tüm olumlu görüşlere katılıyorum. İmzamdaki aracı 2 yıl önce aldım ve gayet memnunum.
  • slm primera sahipleri. nissan primera tekna almayı duşunuyorum.2004. 2005. 50 bin km aşmamış bır aracı 20 bin ytl ye almak mumkunmudur.
  • Boyalı felansa olabilir. Birde primeranın 2005 de iç kısmı makyajlandı onada dikkat et.
  • tşk ediyorum yanlız 2005 modelin ici yenilendi derken dahamı iyi yoksa tutulan 2004 model mi?slmlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.