Şimdi Ara

Nissan Qashqai 1.2 Xtronic (otomatik) Skypack 2016 aldım ilk izlenimler ve yakıt (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
201
Cevap
10
Favori
100.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 yıldır eşim kullanıyor,gayet memnunuz arabadan,2016 model benzin xtronic skypack,bakımdan sonra 3 yıl olan garantisini 2133₺ / 9 taksit olarak +2 yıl daha uzattırdım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıldır eşim kullanıyor,gayet memnunuz arabadan,2016 model benzin xtronic skypack,95500₺'e almıştım...bakımdan sonra 3 yıl olan garantisini 2133₺ / 9 taksit olarak +2 yıl daha uzattırdım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar birşey soracaktım J11 kasa Qashqai 1.2 benzinli xtronic versiyon 120 ile giderken kaç devir çeviriyor ve ne kadar yakıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: catalyst

    Arkadaşlar birşey soracaktım J11 kasa Qashqai 1.2 benzinli xtronic versiyon 120 ile giderken kaç devir çeviriyor ve ne kadar yakıyor?
    Benim manuel 2000 dvir çeviriyo tabi ki 190 tork etkisi cvt 165 perdormans az ve yakıt illaki bayağı yüksektir 2500 devir çeviirir muhtemelen şehiriçi de 9 10 yakar ben 7.3 7.6 civarı geziyorum ort hız 24

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolgao2000 T kullanıcısına yanıt
    akü bizim de iki kez çorladı çok ilginç bir şekilde bi soğuduk araçtan ama değiştirdikten sonra servis tekrar sorun olmadı akü'de sanırım problem var 2016 ağustos ayında almıştık 1-2 gün ara ile 2 kez bitti akü ki bugüne kadar babamın aldığı hiç bir araç sorun yaşamamıştır bi ara satıcam felan dedi şimdilik bana kaldı bu sene üniversite için erzuruma getiricem bakalım yakıt ne kadar değişecek 8 km uzaklıkta okula gidicem sabah -20 de acaba nasıl bi kulanım izlemek lazım bilgisi olanlar varsa sabah direk gaza basıp gitmek mi yoksa motor ısınması için 5-10 dakika beklemek mi çalıştırıp
  • bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt
    Max 1 dk sonra gaza bas git...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba yeni 29 aralık 2015 çıkışlı otomatik aldım, ekran taktırmak istiyorum yardım istiyorum nerden nasıl olur ne kadar tutar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • morkoltuk M kullanıcısına yanıt
    nissan kendi ekranını taktırmayın bence başka uyan bi ekran bence daha başarılı olacaktır şahsen skypack alıp geri görüş kamerası olmadığı için 2000 liraya taktırdım navigasyon + geri görüşü alırken ama başarısız
  • moguz M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, Bende sizin gibi 1.2 otomatik benzinli skypack almayı düşünüyprum ve lpg taktırmayı istiyorum. birkaç sorum olacak mümkünse beni aydınlatırsanız çok sevinirim. 5 yıl boyunca bineceğiz allah kısmet ederse o yüzden yorumlarınız çok önemli deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum.aracın lpg ye uyumu nasıl sorun çıkarıyormu acaba?, ben test ettim bagajına baktım yedek lastiğin olduğu bölüm lpg simit tank için uygun görünüyor. yedek lastiği çıkarıp tamir kitiyle idare edilebilirmi? ve simit tank oraya tam oturuyormu acaba bagajda bi yükseklik falan oluyormu? cvt şanzıman sorunlu falan diyorlar siz bir sorun yaşadınızmı acaba? motor yokuşlarda kasıyormu? trim sesler varmıdır yol rüzgar sesi gibi sesler varmıdır? arıza çıkardımı acaba? bi çok soru var aklımda ama çekiniyorum sormaya umarım cevaplarsınız çok teşekkür ederim şimdiden.
  • Arkadaşlar, bugün 1.2 otomatik skypack benzinli ile skoda 1.0 karoq benzinli arasında kaldım.Nissanı uzun süre kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, aracın kronik sorunu var mı, motor gücü yeterli mi, yakıt yüksek yazılmış, doğru mu? Manuel 190 tork iken otomatik 165 tork,sıkıntı olur mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exper26

    Arkadaşlar, bugün 1.2 otomatik skypack benzinli ile skoda 1.0 karoq benzinli arasında kaldım.Nissanı uzun süre kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, aracın kronik sorunu var mı, motor gücü yeterli mi, yakıt yüksek yazılmış, doğru mu? Manuel 190 tork iken otomatik 165 tork,sıkıntı olur mu?
    Otomatik hatasız cvt sorunsuzdur uzun ömürlüdür yakıt o cüseye göre normal akü sorunu da yok gibi artık uygun bulursanız kaçırmayın cvt ömürlüktür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Yakıt 10 litreyi buluyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exper26

    Yakıt 10 litreyi buluyor mu?
    Ben de manueli var ben şehiriçi 23 24 km hızla 7.3 7.5 arası cvt de sanırım 8 dir en fazla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasım ayından beri makyajlı kasa 1.2 otomatik Qashqai kullanıyorum.

    Hergün 5 km git gel, çoğunluğu ara sokak, çokça trafik ışığı ve tümsek olan yolun kış aylarındaki ortalaması 8.5'tu. Azıcık akan trafikte bile 6.5'lara kadar düşüyor yakıt tüketimi. Uzun yolda 5.5 rahat yapılır zaten.

    CVT kullanırken, gereksiz ani hızlanma yapmamaya dikkat etmek gerekiyor. Devir ibresini hareket ettirmeden hızı arttırabilirseniz (ki biraz alışınca yapılabiliyor) çok çok hesaplı hale geliyor. Üstelik böylece çok da konforlu oluyor CVT kullanması.
  • Arkadaşlar, android telefonu dokunmatik ekrana bağlamak için program yüklemek mi gerekiyor, yoksa direk bağlantı sağlanıyor mu?
  • Arkadaşlar, bu aracın tek sıkıntısı sanırım yakıt sarfiyatı.Herkes otomatiğin şehir içinde ort 8 litre yaktığını yazmış.Dün aracın testini yaptım.Ankarada konya yolunda çok sıkıştırdım.sonuç;8,5 lt.Normal kullanımda bunun 6-6,5 lt olacağını düşünüyorum.Şehir dışı 5,5lt altı diyen yok.Sonuçta dün aracı satın aldım,3gün sonra teslim edilecekmiş.Tüp taktırmak mantıklı mı? Daha iyi yakıt sarfiyatı gören kimse yok mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exper26

    Arkadaşlar, bu aracın tek sıkıntısı sanırım yakıt sarfiyatı.Herkes otomatiğin şehir içinde ort 8 litre yaktığını yazmış.Dün aracın testini yaptım.Ankarada konya yolunda çok sıkıştırdım.sonuç;8,5 lt.Normal kullanımda bunun 6-6,5 lt olacağını düşünüyorum.Şehir dışı 5,5lt altı diyen yok.Sonuçta dün aracı satın aldım,3gün sonra teslim edilecekmiş.Tüp taktırmak mantıklı mı? Daha iyi yakıt sarfiyatı gören kimse yok mu?
    Araç cvt çift kavramalara göre daha fazla yakar hem otomatik alıyım hem de az yakim yok öyle bişey ha tüp diyorsan candan mühendislikte vsa prins idi sanırım lpg uygulaması var nette bi bak derim ha 40 binde supapları yakarsın 50 60 binde motor hoooop kucağında direct injectionlı araca hem dw deli paralar vererek lpg kiti taktırmak ne kadar doğru

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler, android telefonu dokunmatik ekrana bağlamak için ayrı bir program gerekiyor mu, yoksa direk bağlanıyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exper26

    Cevap için teşekkürler, android telefonu dokunmatik ekrana bağlamak için ayrı bir program gerekiyor mu, yoksa direk bağlanıyor mu?
    Bende yok ekran dışarda taktırın diyolla servisinki eyi değilmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.