Şimdi Ara

NİSSAN qashqai NAVİGASYON SORUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
52.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kartin Norton Ghost yada Benzeri bir imaj programiyla Back upi ni almayi ve sonra imaj dosyasini yeni bir sd carda aktarmayi denediniz mi ?
  • konu iyice heyecanlanmaya başladı.nissana bakınya neler yaptırtıyor bize.yuh nissan sana.
    herneyse arkadaslar biraz daha çabalıyalım lütfen. airforce113 kardeşim sende kopyalıyabilirsen biryere upload edip bizede link atarmısın özelden.bizde bişeyler deneyelim.herkes denesin.bilgi paylaşımına teşekkurler.
  • arkadaşlar sd kartın içini kopyalamayı başardım. ankaradaki bir arkadaşımıza bugün gönderdim ankaradan sonuç bekliyoruz teknik bilgili kişiler yapmaya çalışacak umarım olur. hadi hayırlısı.
  • arkadaşlar bu arada sd cartın içini başka bir sd card ta yükledim çalışmadı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: airforce113

    arkadaşlar bu arada sd cartın içini başka bir sd card ta yükledim çalışmadı


    Hadi ya, ben ondan ümitliydim aslında ama neyse. .iso sunu aldık ya, belki onu çalıştırırız. Kargoyu bekliyorum. Hayırlısı bakalım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: airforce113

    arkadaşlar bu arada sd cartın içini başka bir sd card ta yükledim çalışmadı


    Kartin icerisindeki gizli sistem dosyalarini aldiniz mi ?
  • çünkü sd card farklı. farkıda hem ucunde hemde ortasında iletken bacakların olması.
    bu iş ile ilgilenen firmaya gidicem bir turlu bos vaktim olmadı.ama bu hafta gidice ordaki zat lar ile gorusucem.umarıum bir gelişme olur
  • Arkadaşlar hala bi gelişme yok mu konuyla ilgili ? Nissan'ın bi şey yapacağı yok gibi duruyor bütün ümidimiz sizde.
  • :))) malesef yok gibi gozukuyor.yukarıdada bahsettiğim gibi sd kartlar piyasada satılan sd kartlardan cok farklı.suan için tek cozum yazıları dikkatle okursan ingiltereden sd kart sipariş etmen gerekiyor.ondada cogu iller yok.
  • ugraşlar pek sonuc vermedı sanırsam. rica etsem bana birisi çalışan sd kartın markasını modelini yazabilir mi? yurtdışından getirteceğim belki bişeyler yapabilirim.
  • Arkadaşlar dışarıdan bakıldığında iş aslında çok basit duruyor. Navigasyon firmaları isteseler hallederler.
    Ama o cihaza komple format atılıp silinse de, yeni bir navigasyon kurulamaz mı?
  • Yahu Nissanım yok ama şu kadarını söyleyeyim navigasyon yazılımlarının %99'u çalışmak için WinCE 5/6 ister...Bu qashqai'deki navigasyonda da WinCE var bence.Aranızdan biri konsolu sökecek/söktürecek,bir mini usb girişi arayacak cihazın arkasında/yanında...Varsa okey halledilir gibi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DemirAlkan

    Yahu Nissanım yok ama şu kadarını söyleyeyim navigasyon yazılımlarının %99'u çalışmak için WinCE 5/6 ister...Bu qashqai'deki navigasyonda da WinCE var bence.Aranızdan biri konsolu sökecek/söktürecek,bir mini usb girişi arayacak cihazın arkasında/yanında...Varsa okey halledilir gibi...


    Cihazın USB girişide var. Navigasyon ekranından USB de takılı diskteki MP3 leri görüp çalabiliyorsunuz mesela.
  • Ben Pc bağlantısı için olan USB'den bahsediyorum,tıpkı diğer gps cihazları gibi...Konsolu sökebilen ya da çıkığını serviste gören bilir...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: airforce113
    arkadaşlar bende ocak ayında platinum aldım .navigasyon sorunu için ingiltere nissan la temasa geçtim. ve sd map cartı 40 pound a gönderdiler ve şu an aldım.kartı taktım ve çalıştı. ama türkiye haritası yemyeşil gözüküyor yoolar yok . ve ayrıca harita sayfası üzerinde gezinemiyorsunuz .araç nereye giderse harita ilerliyor. haritayı kayrıp bir yerlere bakayım diyemiyorsunuz.
    sorum şu donanım problemini çözdüm. sd map içine elimdeki next in maplerini koysam çalışırmı acaba emin olmadan birşey yapmak istemiyorum.
    bilgisi olan varmı acaba....


    Sizin aldığınız SD Map sadece Ankara şehir içi için harita çıkana kadar (çıkarsa tabii) idare etmezmi? Cadde / sokaklar yokmu?
    Yani sürekli Ankara içindeyim. Sizdeki harita para vermeyecek kadar kötümü?
    Birde nasıl temasa geçtiniz mail / tel bilgi verebilirmisiniz?




  • Evet ben de İstanbul'da yaşıyorum ve şimdilik İstanbul haritaları yeterli benim için. İngilere'den kartı nasıl temin ettiğiniz bizimle paylaşırsanız biz de kendimize sipariş edebiliriz. Hatta İngiltere'de Londra'da yaşayan bir arkadaşım Ocak ayında tatil için Türkiye'ye geliyor. Kartı bir an önce satın alabilirsek onun vasıtasıyla getirtebilirim.

    Saygılar
  • ingiltere birmingham dan arkadasıma aldırdım 45 pound idi fiyatı.keske daha once mesaj atsaydınız daha yeni iki arkadasa getirttim. neyse sizin arkadas bulundugu sehirde herhangi bir nissan bayiinden alabilir
    bu arada 2010 versiyonu nu çıkartmışlar ve tüm şehirler var ancak sadece sehir isimlerini koymuşlar şehir içi ayrıntı yok malesef.

    bu yüzden 2008 versiyonunu alın cadde ve sokaklar 2008 de mevcut 2010 da yok bu önemli. yoksa işinize yaramaz.

    ayrıca geçenlerde sahibinden.com da 2008 versiyon satan biri vardı 75 tl ye satıyordu oraya da bir bayın adam aydından satıyor du yanlış hatırlamıyorsam
  • airforce bende sipariş verdim arabayı ve benimde canımı sıkan sd card olayı bayiye sordum yine 2 ay gibi bi rakam verdi
    bende ingiltereden almak istiyorum ama yollar vs nasıl ters yola filan girme kotu olur.
    2008 ler nasıl biraz daha yorum yapabilir misin
  • ben istanbulda hiç kullanmadım o yuzden bilemiyorum ancak çok güvenilir olacağını sanmam.
  • Ben sahibinden'de satan birini göremedim. Bulabilirseniz bana link yollayabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.