Şimdi Ara

Nissan 'PULSAR' Fan Club (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
20
Favori
51.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı , uğurlu olsun.
    Kazasız belasız kullanın inşallah.
  • hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    Pulsar da dizel otomatik seçeneği yok, o nedenle kıyaslamak doğru olmaz.
    Kaldı ki pulsarın karşılığı kia da ceed.
    Araçları gidip yerinde görüp, fiyat /performans durumuna göre seçim yapmak bence en mantıklısı.
  • 2 haftada 1600 km yol yapmışız. bunun 250-300 km si şehir içi olsa kalanı uzun yol oldu. ortalama 4.9 gösteriyor. yakıt konusunda memnun kaldım.
  • isocity kullanıcısına yanıt
    Aynen, motor şöyle 5-6k oldu mu daha da düşer o yakıt.
    Benzinli olmasına rağmen yakıt konusunda oldukça iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drk_m -- 8 Ağustos 2017; 19:12:59 >
  • Pulsarı ilk test edenlerden biriyim. Temmuz 2016'da aldık aracı. Lansman indirimi ve 30000 TL sıfır faizli krediyle oldukça uyguna geldi. Kafadan 5000 TL krediden kar ettim. Diğer araçlara göre fiyatı ve lansman indirimine ilave %2 sadık müşteri indirimiyle (micra aracımız vardı) çok iyi fiyat mal ettik. Emsal araçlara göre fiyat konusunda çok cazip konuma geldi. 2011 den beri Nissan marka araçlarla gezmelere gidiyoruz. Hiç bir zaman yolda bırakmadı. İçinin geniş olması baz pakette güvenlik donanımlarının tam olması, başta arkadaşın paylaştığı gibi NCAP testlerinden yetişkin ve çocuk kategorisinde yüksek puan alması da tercih etmeme neden oldu. Araç gayet alınabilir bir araç. Alacak arkadaşlar tereddüt etmesinler bence. Tasarımı da güzel. Emsallerine göre en az 10000 TL fiyat farkı var. İçinin geniş olması apayrı bir mesele bir çok D segment araçtan daha geniş arkası. Bagaj boyutları da çok iyi. İç mekan oldukça aydınlık ve ferah. Görüş açısı muazzam. Otomatik vites çok iyi. Vites geçişlerin rahat. Vites geçişlerini hissetmiyorsunuz. Dik yokuşlarda ilerlemesi oldukça kolay. Hiç zorlanmıyor. Yakıt konusunda diğer araçlardan fazla avantajlı değil. Hemen hemen aynı. Uzun yolda 4.8 ortalama 100 km hızla giderken gördüğüm. Yokuş kalkış desteği olmadığı için eleştirenler var. Araba ileri viteste olduğu sürece geri kaydırmıyor. Zaten otomatik araçta yokuş kalkış desteği olmasının bir anlamı bence yok. Manuel olsa anlarım. Araç zaten ileri gitmek istiyor neden geri kaydırsın ki? Çok fazla kafanıza takmayın. İç mekan oldukça sessiz. İstanbul yollarında öyle çukur mukur hissetmiyorsun çok derin olmadığı sürece. Sönümlemesi güzel. Aracın kapısını açtığınız anda verdiği his muazzam. Bence alacak arkadaşlar bu araçla ilgili çok fazla düşünmesin. Golf, Leon, Megane almak isteyen elbette alabilir. Ama en az 10000 TL fazla vermeli. Yok ben bu parayla yakıt alır gezerim. Ekonomik adamım ben diyorsan 0.9 Lt az yakıyor diye 10000 TL fazla verme sayın kardeşim. 25000 km yol yaparsın bu araçla. İnanmadın mı hesaplayalım. 100 TL'ye (güncel akaryakıt fiyatıyla) 250 km yol gidersin (Karışık). 10000 TL'ye 25000 km. Al sana hesap. O yüzden başta kar edin kardeşim diye yazıyorum. İş için düşünüyorsan dizelini al. DCI motor var. Renault'dan az yakıyor bu araçta. Git karşılaştırma yap inanmıyorsan. Dediğimi görürsün. Velhasıl sizin için yazıyorum. Vakit ayırdım. Almayı düşünen arkadaşım eminim gönül rahatlığıyla alacaktır. Ha ikinci elini mi düşünüyorsun? Seneye satarım diyorsan düşün. Ama bineceksen hiç durma. Satar merak etme. Nissan'ın çok müşterisi var. Qashqai alamayan bunu alıyor. Juke değil. Nissan kullanan varsa o kesin alır. Ki hastası olan çok tanıdığım var. Alman arabasına da bin ama farkını ödemeyi unutma. Hadi hayırlı olsun. Aklında birşey olursa sormak istediğin yaz kardeşim. Millet de sebeplensin. Fan Clubü kuran arkadaşım sana da selam olsun. İsabetli olmuş..

    Fotoğraf mı istedin. Buyur kardeşim. Üranüs gri karşında..

    Nissan "PULSAR" Fan Club



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulsar_gt -- 18 Ağustos 2017; 15:49:6 >




  • Oha gün club varmış valla bende ocak ayında aldım otomatik visia kırmızı olanini, her binen beğendi, özellikle arkada oturanlar çok memnun halinden. Satış rakamları da böyle artarak giderse yakında bol bol görürüz etrafta
  • Kendine vandal K kullanıcısına yanıt
    Satış rakamları böyle devam eder.
    Rakipleri cücük kadar iç mekan, yüksek fiyat bandını sürdürdüğü müddetçe, bu aracın içine oturan, diğerlerine bakmaz.
    Birde dizel otomatik seçeneği olsa, piyasayı allak bullak edecek ama nedense o yok işte.
  • pulsar_gt P kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız, kulan inşallah.
  • İlk mesaja, yaz tatilinde araçla ilgili tecrübelerim eklenmiştir.
    Sizlerden gelecek tecrübeleri de paylaşmak isterseniz ekleyebiliriz.
  • drk_m

    Üstat merhaba. Kulüp üyemiz her ne kadar az olsa da aracı dışarda görür oldum. drk m değerlendirmelerine katılıyorum. Daha fazla üyeyi buraya çekmeliyiz diye düşünüyorum.
  • pulsar_gt P kullanıcısına yanıt
    Merhaba kardeşim,
    Maalesef bulunduğum ilde ben de görür oldum
    Şaka bir yana daha düne kadar tekti benim mavi şimşek, geçen gün gördüm birisi daha almış.
    Yollarda sayısı arttıkça, satışı da artacaktır. Üyeler açısından, forum üyelerinden araç sahibi sayısı arttıkça,
    üyelerimizin sayısı da artacaktır diye düşünüyorum.
  • Herkese merhaba ben de 2010 k12 kasa otomatik micra sahibiyim, micra konusunda sohbet ediyoruz biz de, burayı okudum şimdi, aracı büyütmek istiyoruz pulsar ilgimi çekiyor, ancak eşim micradan pulsara geçince kullanabilir mi onu düşünüyorum ki pulsar cidden uzun bir araç.
  • herkese merhaba pulsar ile megane aynı platformu paylaşıyor bilgisi olan var mı?
  • Klimt kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    kullanım konusunda micradan çok da farklı olmayacaktır. Boyut konusu ise zamanla alışılacak bir konu.
    Reno9 dan megane'a geçtiğimde araç bana transatlantik bigi gelmişti. Alışma sürecini atlattıktan sonra elim ayağım gibi kullanmaya başladım.
    Sizin de yardımınızla çok zorluk çekmeden alışacaktır. N-Tec versiyon alırsanız, geri görüş kamerası da olacağından park konusunda çok fazla sorun da yaşamaz.
  • sq4 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Renault-Nissan tek gurup evet, ama megane ve pulsarın aynı platformu paylaştıklarına dair hiç bir bilgim yok.
    Belki belli başlı parçalar maliyet dolayısıyla ortak kullanılıyordur, ama onun dışında platformsal ortaklıkları olduğunu sanmıyorum.
    Yetkili servise uygun bir zamanda sorup öğrenmeye çalışırım. Öyle birşey varsa, megane parçalarının %80-85 i uyumlu demektir ki bu bizi
    yedek parça bulma konusunda da oldukça rahatlatır.
  • Evet N-Tec bakayım, Micra ile 2 ay gibi bir çalışma sürecimiz sonunda trafiğe çıktı, başta sadece sağ şeritte kullanıyordu bir kamyona denk geldiyse tamam 30la geliyordu artık eve 1 saatte, şaka bir yana korkuyordu biraz zamanla alıştı ama, sadece Pulsar cidden uzun, alışması zor olacak.
  • Klimt kullanıcısına yanıt
    Tabii ki micra ya göre oldukça büyük, hele iç mekanını görünce psikolojik olarak çok daha büyük gelecek.
    Ama zamanla alışıp, onuda micra gibi kullanacaktır.
  • drk_m kullanıcısına yanıt
    bu platform olayını biraz araştırdım ''autoexpress'' sitesinden şu şekilde;

    -Nissan Pulsar, Nissan Qashqai crossover'la aynı platforma dayanan orta büyüklükte bir aile hatchback'idir.
    -Sunderland'daki Nissan'ın fabrikasında inşa edilen Qashqai'den farklı olarak Pulsar, İspanya'nın Barselona kentinde toplandı. Platformu sadece Qashqai ile paylaşılmakla kalmıyor aynı zamanda en yeni Renault Megane, Kadjar ve Scenic modellerini de destekliyor

    özetle: Nissan Pulsar, Nissan Qashqai, Renault Megane, Renault Kadjar, Renault Scenic aynı platform

    kaynak:http://www.autoexpress.co.uk/nissan/pulsar




  • Merhabalar, otomatik araç almayı düşünüyorum. ikinci el 2016 model pulsar 1.2 Tekna yarı otomatik bezinlinin 2.eli, performansı,bagaj hacmi, konfor, yakıt tüketimi,sorunsuzluğu vb. bakımdan nasıldır?
  • 1907-kanarya 1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Araç daha ülkemizde çok yeni, ikinci eli konuşmak için bence daha çok erken.
    Performans olarak kesinlikle üzmez. 1.2 motor olsada gidişi ve hızlanışı- turbodan Allah razı olsun- 1.6 motor araçlar gibi.
    Bagaj hacmi bir çok hatchback arabayı kıskandırır. Sınıfına göre oldukça geniş bir bagajı var.
    Konfor bence yeterli seviyede. Dış ortam sesi çok iyi izole edilmiş. Aracın içi oldukça sessiz. Amortisörler yeterli sertlikde ve darbe sönümlemeleri güzel. koltuklar ergonomik ve rahat. En güzel yanı arka koltukta oturanlar, makam otosunda seyahat ediyormuş hissine kapılacaklar,zira diz mesafesi sınıfında efsane!
    Yakıt tüketimi konusunda kullanım şekline göre veriler değişiyor. Normal kullanımda sehirdışı 4.5-5 lt arası oluyor benim yakıt tüketimim.
    Tabii benim normalim 85-90 km, şehir içi de 6,5-7 lt arası.
    Sorunsuzluk için birşey söylemem yanlış olur, zira aracı sıfır aldım ve daha 9bin km oldu. Ama bu süreçte tık demedi(şeytan kulağına kurşun)
    Genel anlamda rakipleriyle kıyaslandığında, ikinci el piyasası uygun, Aracı bir bayide görüp imkan varsa denersen, anlattıklarımda bir abartı olmadığını görebilirsin. Ne marka model olursa olsun, şimdiden hayırlı olsun!




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.