Şimdi Ara

Nokia 3.1 Plus tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • HMD Global’in Nokia 7.1 lansmanının ardından herkes Nokia 7.1 Plus modelini bekliyordu ancak sürpriz oldu. Firmanın mega ekran olarak ipuçlarını verdiği akıllı telefon Nokia 3.1 Plus çıktı.


     


    Nokia 3.1 Plus özellikleri ve fiyatı


     


    Giriş seviyesinde rekabeti kızdırmaya çalışacak olan Nokia 3.1 modelinde 6 inçlik 1440x720 piksel çözünürlüğünde bir ekran yer alıyor. Çentiğe yer vermeyen tasarım 2:1 görüntü oranını benimsemiş ve biraz uzun olmuş. Çerçeveler sınıfına göre ince sayılır.


     


    Ayrıca Bkz.Dev ekranlı Huawei Enjoy Max ile tanışın

    8 adet Cortex-A53 çekirdekli ve 12nm sürecinde yapay zekâ destekli Helio P22 yonga setinin güç verdiği telefon bu sayede segmentinde bir adım öne çıkmayı başarıyor. 2GB RAM ve 16GB arttırılabilir kapasite yanında 3GB RAM ve 32GB depolama seçeneği de mevcut.


     


    Arka tarafta 13MP+5MP çözünürlüğündeki çift sensör yapay zekâ ile destekleniyor ve etkili bulanıklık efektleri verilebiliyor. Ön tarafta 8MP çözünürlüğünde kamera da geniş açı ile seti tamamlıyor.


     


    3500mAh kapasiteli bataryanın iki güne kadar rahatlıkla çıkabildiği Nokia 3.1 Plus modeli Android One programına dahil olacak. Bu bakımdan güncelleme tarafında sıkıntı yaşanması beklenmiyor. 16 Ekim’de piyasaya çıkacak olan telefon 155$ başlangıç fiyatına sahip.


     



  • Nokia 3.1 ve Nokia 5.1 daha Türkiyeye gelmedi.

  • fiyatı uygun

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu nokia türkiye yi biplemiyor ya

  • Çentiğe yer vermeyen tasarım' dan sonrasını okumadım. sonra resme odaklandım ve helal olsun dedim be helal olsun. özellikleri hiç önemli değil çentik yoksa gerisi önemli değil benim için.

  • Fiyatı 20-30$ daha ucuz olsa mis gibi cihaz olurmuş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nokia'nın X (Plus) serisi X.1 serisine göre görece çok daha başarılıydı donanım kombinasyonları ile.

    X5 (Helio P60) ile X6 (S636) çıktığı gibi stokları tükenen cihazlardan. X7 S710 ile çıkacak. X3 (Helio P22) de gayet güzel bir kombinasyon ile geliyor. P22 ile P60 yapay zekadan yararlanan SoC ler. Bu yandan da fiyat bazında rakiplerine gözdağı veriyor olması güzel Nokia'nın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet iyi duruyor cihaz.özellikleri de fena değil bence.başarılı bi giriş seviyesi telefon olmuş.tebrikler nokia.kurlar çok arttığı için bize her telefon pahalı geliyor,buna yapacak bişeyimiz şuan yok.gelecekte nasıl olur,hiç bilemiyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.