Şimdi Ara

Nokia 8.1 özellikleri Geekbench sonuçları ile ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Son dönemde yeni akıllı telefonlarıyla sevenlerinin karşısına çıkan Nokia henüz tanıtılmayan 8.1 modelinin GeekBench testlerinde kendini göstermesiyle birlikte cihazın teknik özellikleri ortaya çıktı. Nokia 8 modeli ile üst düzey performans sunan firma 8.1 modeli ile orta sınıf akıllı telefon piyasasında rekabeti arttırmayı hedefliyor. 
     
     

    Nokia 8.1 özellikleri

     
    Geekbench sonucuna göre Nokia 8.1 gücünü Qualcomm Snapdragon 710 çipsetinden alıyor. Sekiz çekirdekli yapıdaki işlemci performans için ayrılmış 2 adet 2.2 Ghz Kryo 360 çekirdeğinden ve verimlilik odaklı çalışan 6 adet 1.7 Ghz Kryo 360 çekirdeğinden besleniyor. Snapdragon 710 çipsetinde grafik işlemcisi olarak Adreno 616 GPU'su bulunuyor. Bellek kapasitesi olarak Nokia 8.1 modelinde 4 GB RAM'e yer vermiş. Nokia 8.1 Android 9 versiyonu ile kutudan çıkacak. Telefonun depolama kapasitesi hakkında ise bir bilgi yer almıyor. 
     
     
     
    HMD Global henüz Nokia 8.1'in özelliklerini doğrulamadı. Firmanın yeni model ile birlikte orta segment akıllı telefon piyasasında daha iyi bir yere konumlanmak istemesi bizleri şaşırtmayacaktır. Nokia 8.1'in tanıtım ve çıkış tarihi hakkında ise henüz bir bilgi paylaşılmadı.  



  • Nokia 8 kullandım kısa dönem kamera kısmının fotoğraf ve video çekiminde ısınması dışında pek bir olumsuzluğunu görmedim 2000 ? ye ideal bir cihaz.

  • Amazonda 2 bine Nokia 8 var. Uygun fiyat a yüksek hız arayanlara birebir. Sd835 4gb/64 gb

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O kadar cirkin bir cihaz ki, normalda tasarimi iplemeyen ben bile uzak durdum nokia8 den. Umarim 8.1 modern cizgiler ile gelir. Selefi nokia 8 2013 den firlama cizgilere ve ekran kasa oranina sahipti.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.