Şimdi Ara

Nokia 8.1 tanıtıldı. İşte özellikleri ve fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Pahalı..

  • Android one olması avantaj diyor ama bence değil. Huawei arayüzü çok iyi. Mesala 8 sirocco da sanal tuslar sabit. Bunu çözemedim. Ekran devamlı küçük

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

    Yaaa bu Zeiss ortaklığı nedir çok merak ediyorum. Kamera yine Sony nin kamerası. Bir sürü telefon üreticisi kullanmakta.
    Ama Zeiss ile ortaklık yapınca aynı kamera 2 kat daha mı iyi çekiyor. Bu ne ya gerçekten...

    Sensör sony, lens zeiss.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara nerdeyse sadece Nokia vardı bu alemde ne hallere kaldı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu anda cihazın Hindistan satış fiyatı 27000 RS, bu da 375 dolar civarı eder yani 2000 TL civarında bir rakama denk geliyor, tabi vergi mergi derken 3000'den yukarıda çıkar, iyi bir rekabet için de 2500'ün altına düşmesi gerekir. SD 710 içeren cihazlar nedense şimdilik biraz pahalılar...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bloodin

    Şu anda cihazın Hindistan satış fiyatı 27000 RS, bu da 375 dolar civarı eder yani 2000 TL civarında bir rakama denk geliyor, tabi vergi mergi derken 3000'den yukarıda çıkar, iyi bir rekabet için de 2500'ün altına düşmesi gerekir. SD 710 içeren cihazlar nedense şimdilik biraz pahalılar...
    Hindistan fiyatına bakarsan 100 dolar ucuza poco f1 satılıyor orada. Tr ye gelince dediğin gibi 3200-3300 leri görür. O yüzden tr ye gelmemesi daha iyi olur
  • Hindistan milleti gibi pazarlıkçı ve faydacı, yani en ucuza en yüksek faydayı arayan bir millet olsak (ki be öyleyim, sen öylesin ama yetmez, milletin öyle olması gerek) bizde de firmalar kendi kârından kısarak telefonları uyguna satmaya çalışır, nitekim LG'nin ülkemizde bunu yaptığını gördük, V30, G6 gibi telefonlar LG garantili olarak, dünya piyasasını ve vergilerimizi hesapladığımızda çok ucuza satıldı, Samsungun da yurtdışında iPhone XR ile neredeyse aynı olan telefonlarını Türkiye'de XR"dan çok daha ucuza Samsung garantili bulmak mümkün, yani istenilse yapılabilir, hatta firmalar buna zorlanabilir ama toplum bilincinin oturması gerek, biz "en iyisi bende olsun, havam yürüsün, 12 taksitle de öderiz" dedikçe bunlar da böyle kazıklamaya devam eder.



    Ölçü maaş olmalı, millet maliyeti 1 aylık maaşını geçen telefon kullanmamayı prensip edinirse bu dediğim de oturur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Tr de çok fazla çinli markanın olmayışı, vergiler, her gelenin pazarın kaymağını almasını istemesi sebebiyle son durumumuz böyle. Bu konuları zaten biliyoruzda çok değinmeye gerek yok.



    Nokia nasıl satıyor bu telefonları anlamıyorum. 7 plusta yaptığı gibi bunda da dandik donanımkullanmış. 2 CA cat 6 modem koymuş. Kim bilir daha nerelerden kısmıştır. Bu kadar kısıyorsan bari fiyatı düşür. İşlemci ve kamera bu sefer iyi duruyor. Tr fiyatı 7 plustaki gibi 3200 lira civarı olur tabi gelirse. O fiyatada alınmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımdan kısmış derken neyi kastettiğini anlamadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Önceki model olan 7 plusta ram, modem ve ekrandan kısmıştı. gsmarenada 8.1 için LTE-A (2CA) Cat6 300/50 Mbps yazmış. Aynı fiyattaki mi8 de LTE-A (4CA) Cat16 1024/150 Mbps modem var. Yani bir yerlerden kısıyor ama fiyat hala 400 euro :)
  • Nokia kasa anlamında sağlam cihaz üretiyor. Nokia 6 bunun örneği. Snapdragon 710 yapay zeka kullanan bir işlemci olduğu için pahalı.
    Fakat zamanla yeni yonga seti üretildikçe SD660 gibi o ada ucuzlayacaktır.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.