Şimdi Ara

Nokia ve Çinli OPPO arasında patent lisans anlaşması imzalandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Nokia daha önce diğer teknoloji devleri ile bir kaç stratejik ortaklık gerçekleştirmişti. Finlandiya merkezli şirket geçtiğimiz dönemde T-Mobile ile bir araya gelerek 3.5 milyar dolarlık 5G ağ anlaşması yaptı. Nokia ayrıca Huawei ile bir başka çok yıllık anlaşma imzaladı ve IoT, AR/VR teknolojileri konusunda Xiaomi ile işbirliğine gitti.

     

    Ayrıca Bkz.Apple'ın CEO'su Tim Cook artırılmış gerçeklikle ilgili görüşlerini açıkladı
    Büyük akıllı telefon üreticileri önümüzdeki yıl 5G destekli akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yani 5G teknolojisinin hayatımıza girmesi an meselesi. T-Mobile'ın Baş Teknoloji Yöneticisi Neville Ray bu bağlamda yaptığı açıklamada "Harcadığımız her dolar 5G dolarıdır" diyerek Nokia ile yaptıkları anlaşmanın önemine dikkat çekmişti.

     


    OPPO da Nokia patentlerinden faydalanacak


    Nokia bu kez de hızla yükselen Çinli akıllı telefon üreticisi OPPO ile bir başka patent lisans anlaşması imzaladığını açıkladı. Anlaşmaya göre OPPO, Nokia adı altındaki lisansları kullanmak için Finlandiyalı şirkete ödeme yapacak.
     
    Nokia Technologies Başkanı Maria Varsellona konuyla ilgili yaptığı açıklamada akıllı telefon sektörünün liderlerinden biri olan OPPO ile yaptıkları anlaşmayı memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.



  • Huawei, Xiaomi ve Oppo bu işten memnunsa bir sıkıntı yok bence. Nokia'nın dördekadar şirketle anlaşma hakkı var tabii diğer şirketlerin rızasıyla 😂😂😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.