Şimdi Ara

Notebook soğutucu(Cooling Pad) kullanmak laptopa zarar verir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba internette bakındım ancak tam istediğim cevaba ulaşamadım bu yüzden konu açmak istedim, bir yanlışım varsa affola.
    Sorum şu: 5 Fanlı gayet güzel soğutan bir soğutucum var, bir de biriktirdiğim parayla yeni aldığım gözüm gibi baktığım msi laptopum var (öğrenciyim). Benim sorum soğutucunun usb'den çektiği güçle ilgili değil, soğutucuyu eski bir şarj aletine takıp kullanıyorum o da sadece ağır oyunlarda(PUBG, Witcher vs).

    Şimdi soruma gelelim soğutucunun laptopun altından sürekli belli bir miktarda hava vermesi laptopa herhangi bir zarar verir mi? örneğin giden hava laptopun kendi fanları ile çarpışıp fanlara zarar verebilir mi? ya da laptop soğutucuyla soğutulmaya alışıp kendi kendine yetmemeye başlar mı zamanla? veya aklıma gelmeyen başka bir zararı olabilir mi? yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim, belki saçma düşünüyor olabilirim kusuruma bakmayın başka bir yerde cevabını bulamadım.







  • An Honourable Man kullanıcısına yanıt
    Olmaz hocam icin rahat olsun. Powerbank vb cihazlarla kullanmak en mantiklisi.

    Laptopun kendi kendine yetmemeye baslamasi imkansiz. Soyle diyim bu bahsettigin seyin olmasi icin laptopun canli bir varlik olmasi gerekirdi ancak bir makine.

    Her laptopun sogutma performansi zamanla duser, fanlarin omru dolabilir. Bunun icin birkac senede termal macun yenilenmelidir ve bazen fan degistirilmelidir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sıkıntısı olmaz. Fakat ben kendim de bir tane kullanırken aklıma hep takılıyor acaba verdiği akım yüzünden normal bir laptop kullancıısına göre daha fazla toz yiyor muyum acaba diye..
  • SupremeMasterr kullanıcısına yanıt
    Evet yiyoruz soğutucu kullananlar olarak 😀 pcnin altına bakarsan uzun süre sonra toz kaplamış oluyo

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.