Şimdi Ara

nwz-ws610 serisi ( nwz-ws613) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • favoritck F kullanıcısına yanıt
    hayir bu konuda bilgim yok acikcasi, fakat aklima soyle bir fikir geldi, bu mp3 player aslinda flask bellek gibi oldugundan eger bulundugunuz sehirde bir kullanici bulabilirseniz, driver dosyalari dahil hafizasindaki butun dosyalari kopyalayip yapistirmayi deneyebilirsiniz, diger turlu sony'nin kendi sitesinde bir kullanici forumu var, orayi deneyebilirsiniz, en kotu ihtimalle de sony yetkili servisinde birileri o dosyalari geri yukleyebilir, sorununuz sadece yazilim ise cozumler mevcut, sadece sizi biraz ugrastiracak.
  • 3senedir hem halterde hem de havuzda kullanıyordum. geçenlerde şarj için pc ye taktığımda usb aygıtı tanınmadı uyarısı aldım yani cihaz açılmıyor da pc ye de bağlanmıyor başına bu tip sorun gelen oldu mu acaba?
  • uraltay85 U kullanıcısına yanıt
    Vallah ben aldıktan 1 ay sonra sattım bilemicem

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uraltay85 U kullanıcısına yanıt
    ben oyle bir sorun yasamadim, fakat ben sarjini genelde prizden sarjediyorum. kac sene oldu hatirlamiyorum ama cikar cikmaz aldim, bayadir kullaniyorum, sadece sporda degil, gundelik olarak da hem kulaklik hem de muzikcalar olarak kullaniyorum.

    fakat birkac ay once hala garanti dahilindeyken bir kulakliktan ses gelmemeye basladi, satin aldigim yere goturdum, yenisi ile degistirdiler. eger garantiniz bitmedi ise hem servise gonderin, bitti ise kendiniz cozmeye calisabilirsiniz.

    benimkisi donanim sorunu idi, sizinki yazilim gibi duruyor, resetlemeyi denediniz mi? ben olsam farkli kablolar, farkli usb girisleri ile dener, sonuc alamazsam bir de resetlemeyi denerdim.

    benim bildigim tamiri olmayan bir cihaz, fakt oldukca dayanikli yani bozulma ihtimalini dusuk goruyorum. yani dikkat edilecek noktalar tatli su ile durulama, islakken sarj etmeme, eger bunlara dikkat ettiyseniz, bir sekilde cozulur diye dusunuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.