Şimdi Ara

NZXT, CORSAİR VEYA PHANTEKS Mİ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anthony Quinn

    Çok teşekkürler hocam.
    Rica ederim. Herhangi bir farklı sorunuz olursa iletişime geçebilirsiniz. Sevgiler.
  • 1 tane aer gonderiverirsen harika olur :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elimde fazla yok malesef.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kasayi alip sistemi kurdum. Bekledigimden daha ufak cikti acikcasi. 4 fan ile sinirlandirilmasi ve yeterince hava akisini saglayan bosluklarin olmamasi eksi yonleri kasanin. Nzxt fanlari baglamak iskence gibi resmen. Rgb si icin ayri kablo donmesi icin ayri kablo baglamak zorundasiniz. Kablolama icin kasanin arka tarafinda yeterince bosluk yok. Herseyi oraya sıkıstirmak iskence resmen. Gorsel olarak kasadan istedigimi aldim. Nzxt cam programi ile herseyi rahatlikla kontrol edebiliyorsunuz. Riser kablomda geldimi tam olucak. Bu boyutta kasa ariyorsaniz ve gorsellik onemliyse tavsiye ederim.




    NZXT, CORSAİR VEYA PHANTEKS Mİ? NZXT, CORSAİR VEYA PHANTEKS Mİ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: unlevel

    Kasayi alip sistemi kurdum. Bekledigimden daha ufak cikti acikcasi. 4 fan ile sinirlandirilmasi ve yeterince hava akisini saglayan bosluklarin olmamasi eksi yonleri kasanin. Nzxt fanlari baglamak iskence gibi resmen. Rgb si icin ayri kablo donmesi icin ayri kablo baglamak zorundasiniz. Kablolama icin kasanin arka tarafinda yeterince bosluk yok. Herseyi oraya sıkıstirmak iskence resmen. Gorsel olarak kasadan istedigimi aldim. Nzxt cam programi ile herseyi rahatlikla kontrol edebiliyorsunuz. Riser kablomda geldimi tam olucak. Bu boyutta kasa ariyorsaniz ve gorsellik onemliyse tavsiye ederim.




    Ben demiştim yeterli fan radyatör desteği yok h500'de diye ama dinlemediniz hayırlı olsun güle güle kullanın :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    Aslinda butun sorunlari cozmustum in win alip oturucaktim. Ama ekran kartini dik takma mevzusu kafama takilinca olay degisti. Ya corsair yada bu olacakti. İkinci el beyaz bulunca tutamadim kendimi. 600 kasaya 300 fanlara 280 hue ye verdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unlevel -- 25 Ocak 2019; 12:32:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam verdiginiz bilgiler icin çok teşekkurler.mevcut durumda ekrankarti ve islemci sicakligini paylasirsaniz (bosta ve yuk altindaki degerleri).bilgilenmemiz acisindan cok guzel olur.Bu arada goruslerinize katiliyorum.ozellikle havalandirma ve fan sayisi konusunda.yeterli hava akisi yok.ama yinede 275 den daha iyi olacagi kanisindayim cunku on taraftan nzxt daha fazla hava aliyor.bendeki 500i kasanin stres testinde islemci sicakligi 52 gecmedi.oda sicakligi 27 derece bosta 35 derecelerde sogutucu olarak msi marka sogutucu kullaniyorum.ekran karti sicakligi olcmuyorum nedeni ise fansiz ve oynun oynamatayacak kadar gucsuz bir kart bir ara age 3 oynadim yarim saat 50 dereceyi buldu.kasa guzel kasa.o fiyat araliginda her turlu yenilikleri barindiran bir kasa.yine belirteyim kasada sevmedigim yon uste 1 fan sicaklik etkisine 2-3 derece ya etki eder ya etmez ama estetik olarak daha iyi olurdu.birde tabiki kasanin diger tarafindada hava alacak bir aciklik .yinede corsair 275 den daha iyi hava almaktadir diye dusunuyorum.saygilar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.