Şimdi Ara

O KM FIAT EGEA HB HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi akşamlar,

    Konu belli ilk kez sıfır araba alacağım daha önce ikinci el arabalarım oldu sadece.

    Bu sefer kesin sıfır almayı planlıyorum bütçeme de egea hb uygun geldi konuştum fiyat teklifi aldım size sorum ben hb araba istiyorum, hb sedan arası fark var mı? varsa ne kadar ve ne farklı genel olarak?

    İkinci sorum teklifim egea hb 1.4 fire urban 84.000 easy 76.000 olarak verildi. ben urbana aksmayı düşünüyorum sizce urban almalı mıyım? fiyat teklifleri nasıl?

    Son olarak kullanan arkadaşlardan 14 fire hb egea ile ilgili yorumlarınızı merak ediyorum. ilkkez sıfır araba alıcam 5 yıl götürsün istiyorum beni açıkçası? yakış konfor olsun nasıl dersiniz?

    Cevaplar için teşekkürler çok satıldığı kadar da eleştirilen bir araba kullanıcı yorumlarını merak ediyorum. Ben öyle çok yüksek yol tutuş konfor ve performans arayan biri değilim ekonomik düzgün bir aile arabası olarak kullanıcam açıkçası?







  • Sana tavsiyem eğer ki 1.4 alacaksan bütçen doğrultusunda Easy olanını alman. Eğer 1.6 otomatik alacak olsaydın mutlaka Urban Plus al derdim.
    Şehir içi çarpışma önleme ve Adaptif hız sabitleyici gibi harika donanımlar 1.4 motor seçeneğinde Urban Plus da alsan bulunmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: derfgt

    Sana tavsiyem eğer ki 1.4 alacaksan bütçen doğrultusunda Easy olanını alman. Eğer 1.6 otomatik alacak olsaydın mutlaka Urban Plus al derdim.
    Şehir içi çarpışma önleme ve Adaptif hız sabitleyici gibi harika donanımlar 1.4 motor seçeneğinde Urban Plus da alsan bulunmuyor.
    Yanlış biliyorsun, 1.4 hb Urban Plus sahibiyim, Çarpışma Riski Uyarı Sistemi var.

    Sadece Adaptif hız sabitleyici yok.
  • Arkadaşım bende 2017 model urban plas var araba fiatına göre iyi fakat aracın tepki vermesi geç oluyor sürat istemez isen uygundur...
  • derfgt D kullanıcısına yanıt
    arkadaş urban plasta nerdeyse yok yok senin dediğin gibi değil...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.