Şimdi Ara

OAX- Kripto para dünyasının geleneksel finans dünyasıyla entegrasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OAX- Kripto para dünyasının geleneksel finans dünyasıyla entegrasyonu




    OAX Ethereum blok zinciri üzerindeki Raiden, 0x, Swap ve ERC20 gibi ödeme kanallarının avantajlarından yararlanacak ve bunları mevcut merkezi borsaların problemlerini aşmak için kullanacaktır. Mevcut borsa modellerinin güçlü yönlerini almakla beraber güçsüz yönlerini ise vereceği risk şeffaflığı, varlık geçitleri, kümeleştirilmiş emir listeleri gibi hizmetler ile çözecektir.

    OAX şu anda Binance, Qryptos, OKEx, Liqui, HitBTC, Gate.io ve EtherDelta borsalarında listelenmektedir, 2018 ikinci çeyreğinde openANX prototip sürümü yayınlanacaktır.

    OAX- Kripto para dünyasının geleneksel finans dünyasıyla entegrasyonu


    OAX- Kripto para dünyasının geleneksel finans dünyasıyla entegrasyonu


    OAX- Kripto para dünyasının geleneksel finans dünyasıyla entegrasyonu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hot chocolate -- 30 Ocak 2018; 15:17:41 >



  • openanx nedir?

    ne kadar etki eder sizce?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: THECERN

    openanx nedir?

    ne kadar etki eder sizce?

    Anx hong kong kuruluşlu bir şirket, borsaları vardı merkezi, ekibi open(anx) adıyla merkezi olmayan yukarıdaki özelliklere sahip bir proje başlattı. Şuan OAX adı kullanılıyor.

    Merkezi olmayan borsaların ileride endüstride büyük paya sahibi olacağı kesin. OAX, mevcut merkezi olmayan borsaların likidite, şeffaflık vs. gibi problemlerine çözüm getirerek diğerlerinden ayrılıyor, ekibi de çok tecrübeli.

    https://en.wikipedia.org/wiki/ANX_(Hong_Kong_company)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hot chocolate -- 19 Şubat 2018; 16:17:35 >
  • Dün dip diye 0,82 den aldım daha dibide varmış =(
    Bakalım hodl cuyum bu coınde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vezir ipek

    Dün dip diye 0,82 den aldım daha dibide varmış =(
    Bakalım hodl cuyum bu coınde

    Genel düşüşe bağlı bir düşüş, yazın platformun prototip'i çıkacak, ekibe yeni tecrübeli üyeler de katılıyor twitter'dan takip edebilirsiniz: https://twitter.com/oax_foundation



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hot chocolate -- 9 Mart 2018; 19:57:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1-2 hafta içinde OAX ile ilgili tüm güncel haberleri konuda bulabileceksiniz! Takipte kalın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OAX Consensus 2018 için hazırlanıyor

    Consensus'a şu an bir aydan daha az bir süre kaldı ve hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor! Üç gün boyunca birçok şeyi paketlemeyi planlıyoruz. İşte 217 numaralı standda neler olacağına dair bilgiler:

    https://medium.com/@OAX_Foundation/gearing-up-for-consensus-6fe38d749318



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hot chocolate -- 23 Nisan 2018; 18:23:13 >
  • OAX Platformunun Neden Merkezi Borsaları Sarsma Potansiyeli Var?

    Biz OAX ekibi olarak, birilerinin ya da bazı ekiplerin, insanların güvenebilecekleri bir ekosistem oluşturması gerektiğine inanıyoruz. Projeye güçlü bir şekilde inanmamıza rağmen, bu sorumluluğu yüklenen sadece OAX olmak zorunda değil. Tünelin ucunda bir ışık var gibi görünüyor...

    Makalenin tamamını okumak için:
    https://medium.com/@OAX_Foundation/why-the-oax-platform-has-the-potential-to-shake-up-centralized-exchanges-baa8ab5da01



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hot chocolate -- 25 Nisan 2018; 20:35:42 >
  • Geliştirme güncellemesi #6

    Son birkaç ay içinde, yer aldığımız aktivitelerdeki artışı ve çeşitliliği fark ettiğinizi umuyoruz. Bunların içinde anahtar işlevleri yürütmek için üst düzey atamalar, sektörel etkinliklerde profilimizi yükseltmek ve yaptığımız şeyler ve dijital varlıklar hakkında daha geniş kitleleri eğitmek gibi alanlar yer almaktadır. Ancak bu, teknolojinin arka planda kaldığı anlamına gelmez. Tam tersine — bu son geliştirme güncellemesinde, size OAX platformunun kullanıcı arayüzüne bir ilk bakış verebildiğimiz için gerçekten heyecan duyuyoruz.

    OAX- Kripto para dünyasının geleneksel finans dünyasıyla entegrasyonu

    Geliştirmenin ilk aşamasında, backend bariz bir şekilde önceliğimizdi. Ancak son zamanlarda, arayüzün tasarımına başlayabileceğimiz ve arayüzü backend'e bağlayabileceğimiz bir noktaya gelindi. Şu ana kadar elde ettiğimiz şey, OAX platformu üzerinden alım satım yapan kişilerin göreceği ekrandır (Varlık Geçidi sahipleri için kullanıcı arayüzü daha sonra gelecek). Arayüz dijital varlık ticaretini mümkün olduğunca şeffaf hale getirme felsefemizle uyumlu, kolay kullanılır ve sezgisel olacak şekilde tasarlanmıştır.

    Tabii ki, kullanıcı arayüzünü hazır etmenin nedenlerinden biri de projeyi çok daha fazla desteklememiz. Gelecek ay Consensus'a hazır olacak şekilde tam bir demoya sahip olmayı hedefliyoruz ve oradaki temsilcilere proje ile ilgili bilgiler vermeyi dört gözle bekliyoruz!

    Kullanıcı arayüzünü devreye sokmamız onu test etmemize de izin veriyor. Bizim amacımız kesinlikle tamamen işleyen ve güvenli bir platformdur, platformun kullanılabilirliği hakkında geri bildirim almak için bazı uzman tüccarları getirerek platformu kapsamlı bir şekilde test edeceğiz. Ayrıca, platformun güçlü olduğundan ve OAX Vakfı'nda tanıtmak için taahhüt ettiğimiz yüksek yönetim standartlarına uygunluğundan da emin oluyoruz. Bu amaçla, tüm potansiyel kullanıcılar tarafından şeffaf ve doğru kullanıma ulaşmak için platformdaki tüm prosedürleri inceliyoruz.

    ÖNEMLİ BİLDİRİM— OAX projesi ile ilgili haberleri ve güncellemeleri yalnızca OAX Vakfı'nın resmi kanalları aracılığıyla vereceğiz. Lütfen bunları takip ettiğinizden emin olun:

    OAX olduğunu iddia eden diğer tüm kanallar sahtedir ve verdikleri bilgiler dikkate alınmamalıdır. Sahte kanalları düzenli olarak izliyoruz ve onları kapattırmak için aktif olarak çalışıyoruz. Bulduğunuz herhangi bir sahte kanalı bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin: projectstallman@oax.org.

    Makale için:https://medium.com/@OAX_Foundation/dev-update-6-a78de0b8c353



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hot chocolate -- 28 Nisan 2018; 13:47:46 >
  • OAX- Kripto para dünyasının geleneksel finans dünyasıyla entegrasyonu



    OAX Foundation, Merkezi Olmayan Platform Prototipinin Piyasaya Sürülmesiyle Dijital Varlık Ticaretini Kökten Değiştiriyor


    22 Haziran 2018— HONG KONG— OAX Foundation Limited, bugün en yeni blok zinciri teknolojilerinden bazılarını kullanan, dijital varlıkların ticareti için yeni bir merkezi olmayan platform olan OAX projesinin prototipini başarıyla piyasaya sürdüğünü duyurdu.

    Hem geleneksel merkezi hem de mevcut merkezi olmayan borsa modelleri hızla gelişen dijital varlık pazarına hizmet verme potansiyellerini sınırlayan yapısal zayıflıklara sahiptir. Bu zayıflıklar tokenlerin varlık sınıfları olarak yaygın biçimde kabul edilmesine bir engeldir. OAX platformu, her iki ticaret sisteminin en iyi unsurlarını birleştirirken bu eksiklikleri giderir.

    OAX platformunun geliştirilmesi, önde gelen bir blok zinciri mühendislik firması olan Enuma Technologies tarafından yönetiliyor. Mevcut prototip, dağıtılmış bir emir defteri sağlamak için Whisper tabanlı iletişim ile emir yerleşimi için 0x Protokolünü kullanır. Bu, off-chain emir defterlerini on-chain yerleşim ile birleştiren benzersiz bir çözümdür. Ancak, daha önce duyurulduğu üzere, projenin sonraki aşamalarında Sprites'in kullanılması üzerine odaklanılacaktır. Sprites, endüstri lideri hızı, yüksek işlem hacmini ve düşük maliyeti bir araya getiren merkezi olmayan bir çözüm yaratacak yeni bir blok zinciri teknolojisidir.

    Mayıs ayında Enuma'ya Sprites'in ileri uygulamasına yardımcı olmak üzere Ethereum Foundation tarafından bir hibe verildi. OAX projesi, Sprites’in ilk gerçek dünya uygulamalarından biri olacak.

    Prototip vaktinde piyasaya sürüldü ve şu anda herkes tarafından erişilebilen bir URL'de test edilmek üzere hazır. Prototip Mühendislikte Sürekli Teslim yaklaşımı kullanılarak geliştirilecek yani OAX geliştirme ekibi topluluktan geri bildirim topladığı için prototipte sürekli olarak güncellemeler ve iyileştirmeler yapılacak.

    OAX Foundation, önümüzdeki haftalarda insanların prototipi test etmesini ve geri bildirimde bulunmasınını teşvik etmek için bir dizi kampanya duyuracak.

    OAX Foundation'ın Genel Müdürü Amanda Liu, “OAX platformu prototipinin bugün piyasaya sürülmesi dijital varlık ticaretinde devrim yaratma misyonumuzda önemli bir kilometre taşı. Projeyi başlattığımızdan beri, bu kritik aşamanın başarılı bir şekilde, zamanında ve belli bir bütçe ile gerçekleştirilmesini sağlayan insanları, sistemleri ve teknolojiyi bir araya getirdik. Dijital varlık endüstrisi için daha ileri teknoloji ve standartlar sunmaya odaklanmış durumdayız.” dedi.


    Prototip şu anda bu URL’de erişilebilir durumda:https://dex.demo.oax.org/#/


    Makale: https://medium.com/@OAX_Foundation/oax-foundation-revolutionizes-digital-asset-trading-with-launch-of-decentralized-platform-prototype-f64c78207e68

    Resmi site:https://www.oax.org/en/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hot chocolate -- 26 Haziran 2018; 18:34:50 >
  • OAX 5 Milyon Tokeni Airdrop ile Dağıtıyor!

    Airdrop'a katılmak için: https://www.oax.org/en/airdrop


    OAX- Kripto para dünyasının geleneksel finans dünyasıyla entegrasyonu




    Ayrıca bugün OAX baş hukuk müşaviri Paul Li Hong Kong'daki FINWISE zirvesinde konuşma yaptı.

    Paul Li'nin konuşmasından küçük bir kesit: "OAX projesi olarak, şeffaflık ve sağlam yönetim prensipleri üzerine kurulu, merkezi olmayan bir ticaret platformunun dijital varlıkların geleceği olduğuna inanıyoruz"


    OAX- Kripto para dünyasının geleneksel finans dünyasıyla entegrasyonu


    OAX resmi twitter hesabı:https://twitter.com/oax_foundation



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hot chocolate -- 11 Ağustos 2018; 11:7:34 >
  • Merhaba arkadaşlar,

    OAX'ın eylül ayında LATOKEN'de listelenmesiyle birlikte şuan OAX'ı 6 farklı kripto para borsasında alıp satabilirsiniz!

    Ayrıca eğer hala katılmadıysanız aşağıdaki linkten OAX airdrop'una katılabilirsiniz.

    oax.org/en/airdrop

    2019'da açılması beklenen OAX Platformu hakkında daha fazla bilgi edinmek için konudaki görselleri inceleyebilir ve resmi siteyi ziyaret edebilirsiniz.

    https://www.oax.org/en



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hot chocolate -- 13 Ekim 2018; 0:23:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.