Şimdi Ara

Office Mac'e koyu mod seçeneği geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Koyu tema kavramı aslına bakılırsa tam olarak yeni sayılmaz. Geçmişte birçok web sitesi ve uygulamalarda kullanıldığını gördük. Son zamanlarda ise iyiden iyiye hayatımıza dahil olmaya başladı. Apple kısa süre önce yayınladığı macOS Mojave işletim sisteminde yerleşik uygulamalar için koyu mod seçeneği sundu. Ancak bu özellik üçüncü parti uygulamalar için geçerli değil.

     

    Ayrıca Bkz.İstanbul Havalimanı'nın alan adı 16 yıl önce kapılmış
    Koyu temayı daha fazla uygulamada kullanmak isteyenlere iyi haberler var. Office Mac'e koyu mod desteği geliyor. Microsoft Office ürün yöneticisi Akshay Bakshi sosyal medya hesabında yayınladığı video ile bunu doğruladı. Deneyimli yönetici tarafından paylaşılan kısa görüntü, macOS Mojave işletim sistemine yüklü Office uygulamasının koyu modda nasıl göründüğünü gözler önüne seriyor.

     



    Test sürecinden sonra kullanılabilecek



    Koyu mod şu an test edildiği için henüz beta aşamasında. Hazırlıklar tamamlandığında ise Office 365 aboneleri için kullanılabilir hale gelecek. Abone olmayanlar ve tek başına Office 2019 satın almış olanlara ise koyu tema özelliğinin sunulup sunulmayacağı şu an için bilinmiyor. Zira şirket tek seferlik satın alım yapan kullanıcıların gelecekteki özellik güncellemelerinden mahrum kalacağını açıklamıştı.







  • innovation



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 31 Ekim 2018; 18:55:49 >
  • Çoğunuzun bildiği gibi, Microsoft Office uygulamalarına karanlık mod ekleyen bir güncelleme yayınladı. Hepsi karanlık mod için varım ve sistem ayarlarıyla senkronize olması harika. Ama eğer sen, ben bu karanlık modu berbat görünmek için bulursun. Kağıt hala beyaz ve gözlerimi ışık modundan çok daha fazla acıtıyor. Ne yazık ki, onu tekrar ışık moduna çevirmenin tek yolu tüm sisteminizi ışık moduna çevirmektir, ki bu da daha az iyidir. U / brintonjay sayesinde, tüm sisteminizi ışık moduna geri döndürmeden onu ışık moduna geri döndürmenin bir yolunu buldum.CCleaner Happy Wheels VLC



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rickygulgul -- 28 Ocak 2019; 22:38:13 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.