Şimdi Ara

ÖĞRENCİ AFFI KONUSU (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
3
Favori
10.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • -globetrotter- - kullanıcısına yanıt
    o zaman siz bir yıl okuyacaksınız
    kurum içi yatay geçiş işlemi yaptırcaksınız ağustos ta.
  • evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt
    Sanırım mecburen öyle olacak. İkinci dönem de Puan ile yatay geçiş takvimde görünüyor. Ama puanım geçerli olacak mı sanırım ancak deneyerek göreceğiz.
  • -globetrotter- - kullanıcısına yanıt
    aralık ayında ilana çıkarsa okulunuz başvuru yapın öğrenci işlerine evrak hazırlattırıp geçmek istediğiniz bölümün öğrençi işlerine bırakın kabul veya ret alırsınız.
  • kayıt için adli sicil kaydı ve arşiv kaydı istiyor. adli sicil kaydı tamamda. arşiv kaydı nedir ve nerden alinir bilen var mı? bir de dönem ücretini bürö'da ödüyoruz dimi?
  • anadolu aöf den bahsediyorsanız. banka matik ten ödeyeceksiiniz.
    arşiv kaydı derken ne kastetmiş bilmyiorum
    adli sicil ile aynı şey olabilir. e devletten alınıyor
  • evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt
    Ek 1 başvurusu 15 ağustos son değil miydi hocam?

    Ben ancak bu hafta kayıt yapabildim af ile eski okuluma çünkü eğitim dili ingilizce ve sınavı geçmem gerekiyordu, girdim geçtim derken ancak kayıt yapabiliyorum.



    Halen geçiş kabul eden var mıdır acaba?
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    ek 1 15 ağustos sondu ama af la yatay geçış başvurusu başka.
    mesela uludağ örnegini link atayım bakın.
    https://www.uludag.edu.tr/oidb/default/duyuru-ogrenci/821
  • Öğrenci affı başvurusu yaptım hemde ağutosta,ancak arayacağız dediler aramadılar. Okul uzak olduğu için sürekli gidemedim ben aradım öğrenci işlerini hep Eylülün 18 den sonra belli olacak dediler bu gün aradığımda yarın belli olur diyorlar kesin kayıt işlemi için. Ben örgün öğretim için yaptım başvuruyu. Kesin kayıt yaptıran arkadaşlar bana bilgi verirse çok sevinirim.
    Evraklarda adli sicil kaydına varıncaya kadar diplomam dahil hepsini istediler başvuru sırsında , kesin kayıt için daha hangi evrakları isteyecekler bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ...
  • evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt
    Geçici 78. Madde bu, anladım hocam, sanırım...

    Bununla aynı bölüme yatay geçiş oluyor, bölüm değişikliği için ek madde 1 lazım, yani yine bekliyorum, şu an olma ihtimali yok tekrar.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    size özelden çevap yazdım yine yazayım aralıkta merkezi ek1 için ilana çıkan üniversiteler olabilir.
    ilana çıkarsa başvurabilirsiniz aralıkta çok az ün.ilana çıkıyor.
  • silentsc S kullanıcısına yanıt
    yüz yüze görüşmeniz lazım tlf hep birbaştan savma durumu oluyor.
  • Arkadaşlar benim bir dersim vardı kaydım silindi af için başvuruda bulundum yalnız okul bana bütün dersleri vermek kaydı ile öğrenciliği mı kabul ediyor ve kaldığım ders verdikleri derslerin arasında yok diğer derslerin tamamını aldım hatta dönem.projesi bile verdim ama bana link attılar kaydınızı burdan yapın diye link ile giris yaptığımda karşıma bütün derslerin verildiği bir sayfa çıktı bu nasıl bir durum ??? Okulu arayacak artik
  • evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim.Kesin kayıt işlemim bu gün tamamlandı :)
  • Bana büro da 4.5 ekimde ders seçi mi yapacaksınız dediler de internetten girdiğimde ilk seneniz olduğu için ders seçimi yapamazsınız diyor. Seçmeli ders yok diye mi acaba
  • Bu konuda muallakta kalan mesele af ile yerleşen öğrenciler için myp ile başka bir bölüme geçiş yapma haklarının belirsizliği¿Bu konuda başarılı olan arkadaşlar durumlarını paylaşabilirlerse iyi olur. Aftan yararlanan bir çok öğrenci zaten o bölümü sevmediği için ilişkisini kesiyor. Myp ile başka bir bölüme geçiş hakkı verilmezse çok büyük saçmalık ve bu yüzden yargı yoluna gidilebilir.Sadece aynı veya yakın bölümlere geçiş şartı konulduysa burada kesinlikle bir hak ihlali var. Sizinle aynı statüde öğrenim gören arkadaşınızın yararlandığı haktan yararlanamıyorsunuz kesinlikle eşitlik ilkesine ters bir durum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcd1907

    Bu konuda muallakta kalan mesele af ile yerleşen öğrenciler için myp ile başka bir bölüme geçiş yapma haklarının belirsizliği¿Bu konuda başarılı olan arkadaşlar durumlarını paylaşabilirlerse iyi olur. Aftan yararlanan bir çok öğrenci zaten o bölümü sevmediği için ilişkisini kesiyor. Myp ile başka bir bölüme geçiş hakkı verilmezse çok büyük saçmalık ve bu yüzden yargı yoluna gidilebilir.Sadece aynı veya yakın bölümlere geçiş şartı konulduysa burada kesinlikle bir hak ihlali var. Sizinle aynı statüde öğrenim gören arkadaşınızın yararlandığı haktan yararlanamıyorsunuz kesinlikle eşitlik ilkesine ters bir durum...
    Bu yıl olmadı çünkü MY Ağustosta son buldu Af ise Eylülde son buldu. Yani atıyorum tam tersi aylarda olsaydı tahminimce MY yapabiliyor olurduk

    2019 yazı bekleyeceğiz o zaman da olmazsa yargı margı yapacağız
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    aralık ayında bazı üniversiteler merkezi ek 1 için ilana çıkıyor istediğiniz üniversitenin veb sitesini takip edin ilana çıkarsa başvuru yapabilirsiniz ama o üniversite sizin üniversiteye girdiğiniz yıl açık olması öğrenci almış olması ve ösym yerleştirme sonuçları klavuzunda puanın hesaplanmış olmasını görmeniz lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evandevan5a1

    aralık ayında bazı üniversiteler merkezi ek 1 için ilana çıkıyor istediğiniz üniversitenin veb sitesini takip edin ilana çıkarsa başvuru yapabilirsiniz ama o üniversite sizin üniversiteye girdiğiniz yıl açık olması öğrenci almış olması ve ösym yerleştirme sonuçları klavuzunda puanın hesaplanmış olmasını görmeniz lazım.
    Özel okullarda tam burslu kontenjani açmaz değil mi puanım geçmişte tutsa dahi
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    pek zannetmiyorum ama şansınız varsa bir deneyin çıkmadık candan umut kesilmezmiş :)
  • Arkadaşlar yeni düzenleme yapılmış süresi sınırsız hale getirilmiş istediğimiz zaman affa başvurabiliyormuşuz böyle birşey var mı? Yani ben yarın gidip başvursam olur mu? 5 ay süreyi kaçırdım da.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.