Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Wano Arc

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.479
Cevap
42
Favori
201.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Flara'dan uyarı:
    quote:

    Orjinalden alıntı: Flara
    Arkadaşlar manga üzerinde olan ve animede geçmeyen hiçbir olayı burada spoiler içerisinde olsa bile paylaşmayın lütfen. Yeri burası değil, One Piece manga konusu. Paylaşan arkadaşlara uyarı gidecek haberleri olsun.



    ONE PIECE DÜNYASI

    One Piece (1999- ) | Wano Arc

    Tanıtım:

    Korsanlar Kralı Gold Roger, bu dünyadaki her şeyi elde eder ve idam edilirken, tüm servetinin Grand Line'da olduğunu, onu arayıp bulmaları gerektiğini söyler. Bu olaydan sonra herkes Grand Line'a gider. Ancak Grand Line'a girmek çok zor, Grand Line'da canlı kalabilmek imkansızdır.

    Kahramanımız Monkey D. Luffy'nin rüyası, Korsanlar Kralı olmak ve One Piece denen kimsenin bilmediği, görmediği hazineyi ele geçirmektir. Küçük yaşlardan beri hep korsan olmak isteyen Luffy, kazara bir şeytan meyvası (Gomu Gomu No Mi) yemiştir. 3 farklı şeytan meyvesi vardır ve bu meyveler yiyenlere çok üstün güçler sağlamaktadır ancak bu güçlerin bedeli asla yüzememektir. Luffy'nin yediği meyve onu bir lastik çocuğa çevirir. Bu olaydan yıllar sonra Luffy denize açılır. Yolculuğu sırasında ekibini toplayacak ve One Piece'i bulmak için Grand Line'da birbirinden tehlikeli ve komik maceralara atılacaktır.

    Eiiçiro Oda tarafından yazılan ve çizilen Japon shonen mangadan uyarlanmıştır. Mangası haftalık olarak Shonen Jump dergisinde Ağustos 1997'den beri yayınlanmaktadır.

    Hasır Şapka Korsanları

    ANİME BÖLÜMLERİNİ İZLEMEYENLER İÇİN SPOİLER İÇERİR. İsteyen karakterler hakkında bilgi edinmek için bakabilir.


    Monkey D. Luffy
    One Piece (1999- ) | Wano Arc

    Monkey D. Luffy: Korsan ve One Piece'nin ana karakteridir. Luffy Korsanları olarakta bilinen Hasır Şapka Korsanları'nın kaptanıdır. Mürettebatı oluşturan ilk üyedir. Ayrıca The Eleven Supernovas'tan biridir.

    Görünümü

    Luffy her zaman ona lakabını veren bir hasır şapka takar. Bu şapkayı efsanevi korsan Red-Haired Shanks'ten almıştır. Kısa pantolon ve sandal giyer. Luffy genellikle kırmızı bir yelek giyer. Sol gözünün altında çocukluktan kalma bir yara izi vardır. Saçları kısa ve siyahtır.
    Luffy hep aynı kıyafetleri giyer. Sadece bazı yerlerde pantolonunun ve yeleğinin rengi değişiktir. Sadece bulunduğu bölgenin iklimi farklı ise elbisesini değiştirir. Normal bir yerde maceraya atıldığında eski elbiselerini geri giyer. Ne olursa olsun hasır şapkası başındadır. Yalnızca dövüştüğü zamanlarda zarar görmemesi için çıkarır. Bazen şapkasına bir kayış bağlayıp sırtında taşımaktadır. Eiichiro Oda Luffy'nin yüzünü maymuna benzetir.

    Kişiliği

    İlk bakışta Luffy akıllı biri gibi görünmez (Gerçekte de öyle ya neyse). Yaşam yolunda cesur bir tutum sergiler. Luffy çok basit şeyler karşısında hayrete düşebilir. Aklı hep bir karış havadadır. Bir keresinde beraber çukur kazdığı adamın yanına bir çukur daha kazmıştır. Fakat açtığı çukurun toprağını yandaki adamın açtığı çukura doldurmuştur. Tıp bilgiside çok eksiktir. Nami'nin yüksek ateşi olduğu bir zamanda soğuk yemek yerse ateşinin düşeceğini söylemiştir. Luffy'nin mantıklı olmaması bazen işine yaramaktadır. Çünkü güzellikten ve çekicilikten pek anlayan birisi değildir.
    Luffy'nin dünya görüşü açık ve basittir. Amacının arkasından koşar. Kafası dövüşürken çalışır.

    Gomu Gomu No Mi

    Luffy efsanevi meyvelerden biri olan Gomu Gomu Meyvesi'ni yemiştir. Bu meyve ona lastik gibi bir esneklik ve istediği kadar uzayabilme gücü vermiştir. Meyveyi küçük bir çocukken yemesi ve bu güçle ağır bir eğitim alması Luffy'nin gücüne güç katmıştır. Dövüşlerinde ağırlıklı olarak Şeytan Meyvesi gücünü kullanır.
    Luffy gücünü en iyi kullanma konusunda yaratıcıdır. Yıkıcı bir gücü vardır. Hızlıdır ve isabet oranı yüksektir. Vücudunun mermilere, toplara, yumruklara ve elektriğe karşı bağışıklığı vardır. Luffy' sıkılan bir mermi lastik olduğu için atana geri gider. Keskin nesnelere karşı zayıftır. Kılıç, bıçak gibi. Luffy başka maddeleride saldırmak ya da savunma yapmak için kullanır.
    Bütün Şeytan Meyvesi kullanıcılarında olduğu gibi Luffy'de yüzemez.

    - Luffy'nin favori yiyeceği ettir.
    - Oda o anda ''Luffy'' adını hissettiği için başrole Luffy adı verilmiştir.


    Roronoa Zoro
    One Piece (1999- ) | Wano Arc

    Roronoa Zoro: Korsan ve eski ödül avcısı. Hasır Şapka Korsanları'na katılan ikinci kişidir. İleri düzeyde bir kılıç ustasıdır. Zoro hayranları tarafından geminin ikinci kaptanı olarak etiketlenmiştir. Zoro The Eleven Supernovas'tan biridir. Killer'la beraber bu grupta kaptan olmayan ve Şeytan Meyvesi yemeyen (Killer'ın yemediği göz önüne alındığında) ikinci kişidir.

    Görünümü
    Zoro kaslı bir adamdır. Genellikle sağ kalçasının üzerinde üç tane kılıç taşır. Bu kılıçlar yeşil bir kuşağa bağlıdır. Çoğu zaman sağ elini kılıçlarının üzerinde dinlendirir. Sol kulağında üç tane küpe vardır. Ayrıca sol kolu üzerinde siyah bir bandana taşır. Sadece ciddi olan dövüşlerde bu bandanayı takar. Elbiselerini az sıklıkta değiştirir. Genelde beyaz bir gömlek, koyu yeşil pantolon, siyah ayakkabılar ve beline yeşil bir kuşak giyer. Oda Zoro'yu köpekbalığına benzetir. Oda Zoro'yu yeşil ağırlıklı renklerde ve çelik kokan bir şekilde tasarlamıştır.
    Kişiliği
    Zoro genellikle ciddi, sert ve bağımsız görünür. Ancak ciddiyetini kaybettiğinde akılsız ve abartılı bir karikatür karakteri gibi olur. Ciddi durumlarda tayfaya liderlik eden Zoro'dur. Zamanının çoğunu uyuyarak geçirir. Malak gibi yatmadığı zamanlarda vücut çalışır.
    Yetenek ve Güçleri
    Zoro Hasır Şapka Korsanları'n da ki en üstün üç savaşçıdan biridir. Temelde her zaman Luffy en güçlü Zoro ise ikinci en güçlü düşmanla kapışır. Zoro'nun kılıçsız bile canavarımsı bir gücü vardır. Çok çeşitli klıç teknikleri kullanır. Zoro'nun yumruklarınında çok güçlü olduğu gösterilmiştir. Kollarını saf kas gücüyle geliştirebilir.
    Zoro gerçekten çok güçlü bir karakterdir. Zoro Şeytan Meyvesi yemeden en az bir Şeytan Meyvesi kullanıcısı kadar güçlü olabilmiştir. Bu gücünü ağır eğitimleri sonucu kendi kendine kazanmıştır. Ayrıca şaşırtıcı derecede hızlı hareket edebilir ve yüksek yerlere zıplayabilir. Kolaylıkla kendisine sıkılan bir kurşundan sıyrılabilir. Silahsız haliyle bile dev gibi yaratıkları yere yıkmıştır.

    Nami
    One Piece (1999- ) | Wano Arc

    Nami takımın savaşçı olmaktan çok destek grubunda olan bir üyesidir. Denizcilik ve iklim bilgisi ile pek çok korsan gurubu tarafından Luffy'den çalınmak istenmiştir. Paragöz bir hırsız olan Nami, güzelliği ve kurnazlığıyla pek çok korsanı meteliksiz bırakmıştır. Usopp'un ona verdiği bazı silahlarla savaş anında da kullanışlı olduğunu ilerleyen maceralarda ispatlar.

    Usopp
    One Piece (1999- ) | Wano Arc

    Usopp : Usopp ismi japonca yalan anlamına gelen "uso" ile, ünlü fabl yazarı aesopp ( ezop ) dan gelir. Genelde yalanlar söyleyen ve korkak olan Usopp, Luffy ve Chopper gibi bazı saflar dışında pek kimseyi kandıramaz. Tamirat ve başka bazı teknik işleri yapabilen Usopp gerçekte gurubun Keskin Nişancısı ve gerektiğinde yalancısıdır. Kullandığı silahlar çok çeşitlidir. Düşük seviyeli düşmanlara karşı etkili olan bu silahlar ya dikkat dağıtmak ya da sadece blöf amaçlıdır.

    Tonny Tonny Chopper
    One Piece (1999- ) | Wano Arc

    Adam meyvesi yemiş bir geyik olan Chopper adam-geyiktir. Ne geyik sürüsü ne de insanlar Chopper'ı kabul etmezler. Sadece Doktor Hiliruk onu kabul eder. Doktorun ölümünden sonra tıb eğitimini Doktorinu isminde 140 yaşında ( 139 olduğunu iddia eder ) bir kadın doktorun yanında devam eder. Luffy'nin tayfası olan Chopper - Tonny Tonny Chopper - grubun en saf üyesidir.

    Nico Robin
    One Piece (1999- ) | Wano Arc

    Grubun en karanlık üyesi. Son derece karanlık bir geçmişe sahip bir tarihçi. Hana Hana meyvesinin verdiği uzuvlarını kopyalayabilme gücü ile gurubun en tehlikelileri arasındadır. Son derece sakin ve insanlara mesafelidir. Poneglyph adındaki tarihi tabletleri okuyabilen tek insandır. Franky ile birlikte Pluton isimli silahı yapabilecek tek kişi olduğu için donanmanın en tehlikeliler listesindedir.

    Sanji
    One Piece (1999- ) | Wano Arc
    Mürettebatın sürekli sigara içen 19 yaşındaki ahçısıdır ve mürettebata dördüncü olarak katılmıştır. Açlıktan ölmenin ne anlama geldiğini kendi tecrübelerinden bilmektedir. Bu yüzden, yemek isteyen birini asla geri çevirmez ve yiyeceklerin ziyan edilmesi onu kolayca altüst eder. Kadınlara karşı takıntılıdır ve güçlü bir şövalyelik hissi vardır. Ne pahasına olursa olsun bir kadını asla incitmez. Sanji küçükken bir yolcu gemisinde bulaşıkçı olarak çalışırken birgün All blue adında bir efsane kulağına ilişmiştir ve All Blue Sanji'nin en büyük hayali haline gelmiştir.

    Franky
    One Piece (1999- ) | Wano Arc

    Cutty Flam olan ismini donanmaya yakalanmamak için Franky olarak değiştirir. Tam bir zibidi olan Franky herşeye rağmen sonderece duygusal bir gemi yapıcıdır. Efsanevi gemi ustası Tom'un 2 öğrencisinden biri olarak Pluton'un çizimlerinin de sahibidir. Mekanik bir vücüda sahip olan Franky savaş anında köprü-merdiven kurabilecek kadar yeteneklidir. Yeteri kadar kola ile savaş gücü de göz doldurur.

    Brook
    One Piece (1999- ) | Wano Arc

    Brook 88 yaşındadır.Grubun 2. kılıç ustası olup yediği şeytan meyvesi sayesinde tekrar hayata gelmiştir.Ruhu yoğun siste bulunan bedenin bir yıl sonra bulması nedeniyle iskelet görünümündedir :). Tayfanın 9. üyesi Brook aynı zamanda müzisyendir(Luffynin hep doldurmak istediği bir mevki :D.).Oda tayfadaki bi çok kişi gibi kendi amacı için yolculuk eder Laboon'a verdiği sözü tutmak için...


    ALINTIDIR.

    Eski konunun linki;https://forum.donanimhaber.com/anime-one-piece-guncel-spoiler-manga--26304273

    One Piece hakkında bilgi edinebileceğiniz kaynaklar;

    *https://tr.wikipedia.org/wiki/One_Piece

    *https://onepiece.fandom.com/tr/wiki/Ana_sayfa

    *www.korsanfan.com

    *http://www.animeou.net/devam-eden-animeler-f74/one-piece-karakterlerinin-esinlenildigi-gercek-korsanlar-t3557.html

    *https://www.animefillerlist.com/shows/one-piece Tüm bölümlerin özellikleriyle sıralanışı. Filler bölümleri burdan öğrenebilirsiniz.
    quote:

    *Filler List*
    54-60, 98-99, 102, 131-143, 196-206, 220-226, 279-283, 291-292, 303, 317-319, 326-336, 382-384, 406-407, 426-429, 457-458, 492, 542, 575-578, 590, 626-628, 747-750, 780-782, 881, 895-896, 907


    Son çıkan anime bölümü: 985 - Yeni bölümler her pazar günü yayınlanmaktadır. Nyaa'da torrent linklerini öğlen vakti bulabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 3 Ağustos 2021; 13:54:52 >
  • Bilmeyenler için koyayım kayıtlı dursun;


    One Pace projesi var, Tüm bölümlerdeki filler'ları, gereksiz flashbackleri, lüzumsuz yan karakterlerin uzun konuşmalarını ağlamalarını, aynı kapışma içinde defalarca tekrar eden hareketleri vs kırpıp özet haline getiriyorlar. Sahne geçişlerindeki devamlılığı olduğunca korumuşlar.


    Ortalama her 2 bölümden 1 bölüm çıkarmışlar.


    Henüz seriye başlamayıp başlamayı düşünenler için veya bittiğinde nostalji amaçlı tekrar izleyecekler için mühhiş kaynak.


    onepace.net
    One Pace | The Definitive One Piece Viewing Experience
    https://onepace.net
    Daha önceden Naruto ve Bleach izlediğim için bunu da bitirmek istedim ve 3 hafta önce güncele geldim.Şuan düşünüyorum 900 bölüm hadi diyelim 150 bölüm filler olsa 750 bölümlük ne yaşandı aslında 750 yi geçtim bu yaşananlar pek ala 200 bölümde de çok çok rahat aktarılırdı.O kadar gereksiz uzun dövüş sahneleri var ki insanı bi yerden sonra bayıyor.Narutoya göre örnek vermek gerekirse itachi vs sasuke , naruto vs pain tarzı savaşların yanından geçemeyecek nitelikte dövüşleri barındırıyor ve dövüş kısmında bu kadar vasat olmasına rağmen neden luffy nin 1 kişiyle savaş bölümlerinin bazen 10 bazen 20 bölüme yayıldığını hala anlamış değilim. Bu diziyi güncel takip edenlerde peygamber sabrı varmış onu anladım yani.En çok sinirimi bozan kısımlardan biri de luffy ile karşılaşan bazı figüran tarzında düşmanlarla olan mücadelesi(denizci veya rakip korsanlardan) Haki bile kullanamayan adamlar Luffy i kovalıyor, Luffy pataklıyor, kaçıyor böyle böyle bölümün 5 dakikası gidiyor.Savaş bölümleri geldiğinde eyvah diyorum onun harici bazı olayların gizeminin ortaya çıktığı anlar veya geçmişe dönük sahneler daha heyecanlı oluyor.Hikaye ve iç dünya bakımından gerçekten iyi ama izlemek sabır işi.Aklıma gelmişken en baştaki shanks-luffy olayını 900 bölümde 20 kez görmüşüzdür gerisini siz hesap edin artık.

    Katakuri, hile yapmadan dövüşen adam gibi adamlardan biridir.

    Luffy'ye saygı duymaya başlamasının sebebi de Luffy'deki inanılmaz gelişme seviyesidir. Aynı şekilde Luffy de hileye başvurmadan dövüştüğü için Katakuri'nin saygısını daha da arttırmıştır.

    Luffy bu dövüşe başlamadan ve başladıktan sonra defalarca "güçsüzleştirildi". Cracker ile olan dövüşü, Sanji'yi beklerken ordudan dayak yemesi (Sanji'den de dayak yedi), hapsedildiğinde kolunu parçalamak üzere olması, 1-2 saatlik uyku (Luffy için hiçbir şey en az 3 gün uyurdu normalde) ve Katakuri dövüşünde Flampe'den yediği hileli atış sonrası karnından büyük bir darbe alması ve bu ortaya çıkana kadar da dövüşmeye devam etmesi dediklerime örnektir.

    Katakuri zaten dövüş esnasında Luffy de geleceği görmeye başlayınca şöyle demişti "Seni artık kendi seviyemde görüyorum".

    G4 Snake Man formundayken bile Luffy'nin armament hakisi daha güçsüzdü Katakuriden. Aynı şekilde geleceği görüşü de daha kısıtlıydı. Dayanıklılık olarak Luffy çok iyi seviyedeydi ama Katakuri de ondan aşağı kalır değildi.

    Kısacası Katakuri daha güçlüydü ama Luffy kazandı. "Her zaman güçlüler kazanmaz" diyen birisi vardı One Piece'de. Belki hile yapmaktan bahsediyordu belki de saygı kazanmaktan ve rakibine potansiyelini göstermekten ama hatırlamıyorum kimin ve ne için söylendiğini.

    Kısacası izlediğimiz bir shonen anime ve böyle şeylerin olması normaldir. Asıl önemli olan nasıl olduğudur. Bence shonen animeler içerisinde olabilecek en güzel şekilde bitti bu dövüş.

    Hayır oradaki dövüşü tamamen bırakma ve huzurlu bir şekilde sırt üstü yere düşmesinin tek sebebi Luffy'nin "Korsanlar kralı ben olacağım!" diye gönülden bağırmasıydı.

    Katakuri de geleceği görme üzerine yaptıkları dövüşe gönderme yaparak "Epey uzak bir geleceği görüyorsun" deyip kendini sırt üstü yere bıraktı.

    Brulee ise "Hasır şapka iyi dersem kesin iyi hissedeceksin" dediği Katakuri ona "Sen de mi geleceği görebiliyorsun?" demişti. Aslında Brulee geleceği falan göremiyor. Sadece abisinin karakterini ve dövüşü ne için bıraktığını bildiği için "Luffy kaçmayı başardı" dediğinde sevineceğini biliyordu.

    Yani kısacası Katakuri geleceği yine görebildiği kadar gördü, sadece Luffy'nin o içten "Korsanlar kralı ben olacağım!" sözüne inandı, güvendi.

    Bu yüzden de geleceğin korsanlar kralı tarafından sırt üstü yere düşürülmesinin ya da huzur içinde sırt üstü yere düşmesinin kendi açısından hiçbir sakıncası yoktu. Öyle de yaptı.
  • Niye
  • diger konuya ne oldu
  • Diğer konuda konuyu açan üye sınırsız banladığı ve konuyu güncelleyemediği için ve o konunun içinde manga spoilerde zamanında serbest olduğundan, animeye yeni başlayanlar o konuyu okuduklarında spoiler okumak zorunda kalıyorlardı. Ayrıca son sayfada tatsız tartışmalar yaşanmıştı ve o konuya rağbet azalmıştı. Flara'ya da sorarak konuyu açtım. O konuyu kilitleyip, konunun devamı olarak linki buraya vericek.
  • Bir OP tutkunu olarak yorum yazmadan duramam :)

    Öncelikle yeni başlayacak arkadaşlara önerilerim var.

    -İlk 2 bölüm (kişiye göre değişir ama) bence rezaletti. Sırf o 2 bölüm yüzünden izlememeye karar verdim ama arkadaşım ısrar edince zorla izledim ve iyiki ısrar etmiş :) Şu anda bile bazı karakterlerin isimleri bile aklımdan geçtikçe tüylerim diken diken oluyor.

    -İlk 10 bölüm civarı biraz fazla sakin geçebilir, bu tüm animenin sakin olduğunu göstermez.

    -Senaryonun ilerleyişi, bağlantılar, olaylar gerçekten müthiş.

    Ayrıca belli bir yere kadar geldikten sonra yavaş izleyeyim de seriye yetişmeyeyim diyeceksiniz ama nafile. Sonra benim gibi üzülerek yeni bölümleri bekleyeceksiniz


    Belirtmek isterim; OP animeye izlemeden, fikir sahibi olmadan körü körüne düşman olan kişiler var, kesinlikle kaale bile almayınız. Hatta birisi çok yakın arkadaşım olur Sanırım izlemesi için fazla ısrar ettik, o da bahane uyduruyor yok Luffy'nin tipini sevmedim bilmem ne. Hade ordan
  • İyi olmuş Heycan devam ediyor..
  • 11. Bölümde ara verdim naruto shippuuden devam ediyorum günceli yakalayınca narutoda devam edeceğim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Plunder

    11. Bölümde ara verdim naruto shippuuden devam ediyorum günceli yakalayınca narutoda devam edeceğim


    bunu naruto konusuna yazman biraz daha mantıklı değil mi sence ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy


    quote:

    Orijinalden alıntı: Plunder

    11. Bölümde ara verdim naruto shippuuden devam ediyorum günceli yakalayınca narutoda devam edeceğim


    bunu naruto konusuna yazman biraz daha mantıklı değil mi sence ?

    One Piece'ye 11. Bölümde ara verdim Yanlış anlaşıldı galiba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Plunder


    quote:

    Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy


    quote:

    Orijinalden alıntı: Plunder

    11. Bölümde ara verdim naruto shippuuden devam ediyorum günceli yakalayınca narutoda devam edeceğim


    bunu naruto konusuna yazman biraz daha mantıklı değil mi sence ?

    One Piece'ye 11. Bölümde ara verdim Yanlış anlaşıldı galiba.


    hmm noktalama işareti kullanmayınca anlayamadım , pardon hocam.
  • Haklısın kullanmıyorum pek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 27 Mart 2010; 17:06:57 >
  • başlamayı düşünüyorum ama çok bölüm var nası yetişecem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudden_Death -- 27 Mart 2010; 20:10:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sudden_Death

    başlamayı düşünüyorum ama çok bölüm var nası yetişecem

    Yukarı filler listesini koydum. İstersen o bölümleri izlemeyip bölüm sayısını azaltabilirsin. Filler ne demek bilmiyorsan açıklayayım, ana konudan(mangadan) bağımsız bölümler oluyor. O kaçırdığın bölümlerde eğlenceli bölümlerde var ama hiç kaçırmasanda olabilecek special gibi bölümlerde... O yüzden o bölümleri izlemezsen pek bir şey kaybetmezsin. Ayrıca bölümleri izledikçe keşke daha fazla olsaydı diyeceksin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 27 Mart 2010; 19:01:04 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sudden_Death

    başlamayı düşünüyorum ama çok bölüm var nası yetişecem


    Seriye yetiştikten sonra tek dediğim şu oldu; "keşke yavaş gitseydim "

    O nedenle acele etmeden, canınız istedikçe izleyin. Problem olmaz sanırım. asıl olsa bir ara yetişirim, aceleye lüzum yok tarzında devam etmenizi tavsiye ederim.
  • Şimdi benim iki sorum var.

    1-) Gol D. şimdiye kadar ki bölümlerle anlatılanlara göre hiç şeytan meyvesi yemiş mi?
    2-) Whitebeard'ın başındaki ödül gerçekten 1 milyar belinin üzerinde mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reKLizMa

    Şimdi benim iki sorum var.

    1-) Gol D. şimdiye kadar ki bölümlerle anlatılanlara göre hiç şeytan meyvesi yemiş mi?
    2-) Whitebeard'ın başındaki ödül gerçekten 1 milyar belinin üzerinde mi?


    1) Meyve yiyip yemediği henüz belli değil.
    2) Hükümet WB ile savaşmaya çok korkuyordu (hem ifadelerden hem de bütün herkesi oraya toplaması buna kanıt), ayrıca WB; Gol D.'ye rakip olabilecek tek insandı. Gol D. Roger'ın ödülü 1.5 milyar beli ise onun da yakın değerde olması normaldir.
  • 360. bölümlerdeyim acayip heyancanlı gidiyor anime Muthis bisi ilk baslamadan once bende bi onyargı ile bakıyordum. Diger animeleride izledigim icin Onepiece zaman bulamam diyordum vede biraz daha cocuksu oldugunu dusunuyordum fakat izledikten sonra nasıl biis oldugunu anladım... Kesinlikle izlenmesi gereken bi anime
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sudden_Death

    başlamayı düşünüyorum ama çok bölüm var nası yetişecem

    ben 5-6 ay önce başladım.390lardayım.azar azar ilerliyor.
    ilk 250 ölüm insanı bezdirsede
    neyse one piece fanlarıyla kapışmayayım şimdi.

    yeni başlık iyi güzel de naruto da ki gii manga başlığı ayrı anime başlığı ayrı olursa
    spoiler mevzusu sorun olmaz kanımca



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 27 Mart 2010; 23:12:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reKLizMa

    Şimdi benim iki sorum var.

    1-) Gol D. şimdiye kadar ki bölümlerle anlatılanlara göre hiç şeytan meyvesi yemiş mi?
    2-) Whitebeard'ın başındaki ödül gerçekten 1 milyar belinin üzerinde mi?

    lufy grand line a gelmeden bi adaya uğruyor.smoke la karşılaştığı yer.
    orda i bara gitti ve bi müzik çalıyordu.
    müzikde gold roger ı anlatıyordu ve gomu gomu kelimeleri geçiyordu.
    o zaman baya dikkatimi çekmişti.gold roger lufy nin kullandığı meyveyi kullanıyor olabilir diye düşünüyorum.
    manga da geçmişse buraya yazmayın lütfen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uchihaitachi

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sudden_Death

    başlamayı düşünüyorum ama çok bölüm var nası yetişecem

    ben 5-6 ay önce başladım.390lardayım.azar azar ilerliyor.
    ilk 250 ölüm insanı bezdirsede
    neyse one piece fanlarıyla kapışmayayım şimdi.

    yeni başlık iyi güzel de naruto da ki gii manga başlığı ayrı anime başlığı ayrı olursa
    spoiler mevzusu sorun olmaz kanımca


    Anime ile ilgili söylediklerinizde haksız nokta yok ki niye kapışalım Bana her bölümü zevkli gelmişti ama şimdi oturup düşününce biraz ağır gibi geliyor evet, haklısınız.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.