Şimdi Ara

ONEPLUS 3T KULLANICILARI KULÜBÜ OREO 8.0 Oxygen OS 5.0.6 ANDROİDİN EN HIZLI TELEFONU! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.692
Cevap
19
Favori
82.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dehsset kullanıcısına yanıt
    Erdi ve Mesut haber videosunda konuşuyorlardı. Oradan anladığım xiaomi iyi reklam yapıyor donanım iyi ama kullanıcı deneyimi beklentilerin altında kalıyor.

    "Kutudan çıkana kadar iyi" için de yabancı inceleme yapanların lafı demişlerdi.

    Ben Mi5Splus ve OP3 elime alarak baktım (ki o zaman mi5splus istiyordum) OP3 çok daha elit ve kaliteli görünyor(şahsi fikrim)

    İnternette bend test var, orada op3 çok az deforme olurken(axon 7 de sağlamdı), xiaomi bir telefonu 5s sanırım kağıt helva gibi 2 ye katlanıyor! JerryRigEverything diye bir hesap. ekrana numaralar yapıştırıp çizen, çakmak ile yakan, eli ile büken bir adam. güzel kanalı var:)

    mi5 miş
    https://www.youtube.com/watch?v=d2jav7UdQtE




  • Eşime yeni aldığımız Mi5'in de hem WiFi hem de mobil veride yavaşlık sorunu var ki Miui global forumuna baktım, birçok kişide var. Çok sinir bozucu oldu. Cihazı rootlamam gerekecek sanırım çözmek için . Bu da ciddi bir bugmuş. Bunlarla zaman harcamak istemiyordum.

    @Regionella

    Sahibinden de 3 modeli var ilanlarda ama bir de Avrupa mı yoksa Çin versiyonu mu sorunu var tabi. İngiltere'den de çok çok ucuza gelmiyor, 400 sterlin. Diğer Avrupa ülkeleri daha uygun, 440 euroydu sanırım.

    @Un4Given35

    Biraz abartı değil mi hocam o bükme videoları? Gerçek hayatta sanmıyorum sorun olacağını. Gerçi cebimde yamuldu diyenler var Mİ5 için Ama kolay kolay olacağını sanmıyorum. Ama hissiyat önemli. Bir arıza olmazsa en az 3 yıl kullanılacak cihaz benim için. Her ele alışta keyif vermeli tabi. Tabi bu wifi ve mobil veri yavaşlığı, potansiyel diğer buglar ve OP3T Avrupa versiyonunun ülkemizdeki bandlarla tam uyumu onda karar kıldırdı. Xiaomi'nin hala bunları çözememiş olması saçma. Ha 32 gb'lık versiyonu hala fiyatta rakipsiz yurt içinde, o ayrı.

    @kanmet

    Düzeltme: Mi5'teki bağlantı yavaşlığı sorunu 3 5 gün içerisinde enteresan bir şekilde kendi kendine çözüldü. Ama hala op3t aklımda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dehsset -- 2 Ocak 2017; 16:3:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • @dehsset

    Gördüğün gibi xiaomi'de bir sürü bug oluyor, ben de bug kamera ve ses sorunu yüzünden vazgeçtim.

    Avrupa model bize en uygunu, ben avrupa'dan getirtemeyeceğimden çin modeli aldım. Bu telefona 2000 tl de versen iyi bence. üzeri verilmez.
  • dehsset kullanıcısına yanıt
    Sonuçta yapısal bütünlük önemli. Orada eliyle bükmesi cepte olabilecek senaryo aslında. Adamda onu diyor, bu telefonu cebinizde taşıyabilirsiniz diye. O şekilde kırılan 4 telefon var!

    Her telefon kırılsa tamam derim, benim nexus 4 kot cebinde kadıköy- sirkeci vapurunda mefta oldu.(ekran kırıldı ve dokunmatik devre dışı kaldı) Aynı durum OP3 başına gelse telefon hizmete devam ederdi. O kadar baskıya rağmen ekranlar da fonksiyonel kalıyor ki bu da çok önemli.

    One Plus parmak izi okuyucusunu beğenmeyenler var, daha nasıl olabilir bilemiyorum, dokunur dokunmaz açıyor. Note 5 var eşimde, kullanamıyor, çok kötü ve yavaş.

    Ben kendime kılıfı aldım ve daha kullanamasam da tavsiye ediyorum. Rhinoshield crash guard kılıf youtube tada birçok videosu var çok başarılı. Amoled ekranların da pahalı olduğunu ve telefonun çok kaygan olduğunu düşünürsek mutlaka kılıfla kullanmak lazım.

    Avrupa ile Çin sürümü arasında operatöre ve bölgeye göre farklılık olabilir. Almışken avrupa almak daha iyi tabii ama koyun keçi abdurrahman çelebi durumu :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanmet -- 24 Aralık 2016; 14:34:51 >




  • Bug olur da hayati olmasın razıyım. OP3T bu konuda üzmeyecek gibi. Alırsam onda karar kıldım, bir tek para durumu kaldı
    @Regionella

    Yapısal bütünlük tabi her koşulda dayanım için önemli, tercih sebebi. Her senaryo mümkün, ne kadar sağlam o kadar iyi Mi5'in parmak izi okuyucusu yeterli hızda benim için ki sanmıyorum ondan yavaş olsun. Zaten Çin versiyonu da aman aman büyük bir problem olmaz, sonuçta xioami'ler de Band sorunuyla çatır çatır kullanılıyor :)
    @kanmet

    Alırsam oneplus tercihim, en azından bunda karar kıldım. Cevaplar yapıcı oldu, teşekkür ederim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • OnePlus 3T şu an dünyanın en hızlı parmak izi okuyucusuna sahip, beğenmeyen kimmiş merak ettim.
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    Sadece hızlı değil, başarımı da çok yüksek. Hani okuduğu zaman hızlı ama bazen okumuyor gibi bir durum yok. Axon 7 de hızlı ama bazen okumuyor mesela.

    En önemli artısı da ön tarafta olması. Masada iken telefon kapalı diyelim, elini üstünden geçir, bildirimleri gör, baktın cevap yazman gereken bir şey var hoop parmak izin ile aç ve yazmaya başla. Masadan kaldırmadan işlem tamam

    OnePLus3(T) aslında en büyük kozu donanım değil, güzel optimizasyon ve sade ama kullanışlı ve kullanıcı dostu eklentilere sahip arayüzü.
  • Evet aynen öyle. Sanırım yeni update ile bataryanın hızlı tükenmesi problemi olmuş ama fabrika ayarlarını sıfırlayınca düzeliyormuş.

    Snapdragon'lu cihazlarda imei kaydetme yöntemi de şu imiş;

    http://cellphonetrackers.org/change-imei-number-snapdragon-device.html

    Yapılabilir gibi duruyor ama imei'yi nerden bulacağız orası muamma.
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    mediatekin yönteminden bile basit görünüyor? emin misiniz bu olduğuna?
  • Evet xda forumunda paylaşılmış.
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    yöntem buysa yollayın cihazları bedavaya yapıp göndereyim arkadaşlar
  • o yöntemin her cihazda olacağını düşünmüyorum. Daha önce Oneplus için imei değiştirildiğinde sıkıntılar çıktığından bahsedilmişti. Umarım bu yöntem gerçek bir yöntemdir.
  • Umarım öyledir ve herkesin yapabileceği bir hale dönüşmüştür









    OnePlus 3T Android 7.0 Nougat vs iPhone 7 Plus iOS 10.2 Hız testi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 28 Aralık 2016; 1:52:21 >




  • OnePlus 3T vs LeEco Le Pro3 Hız Testi

  • selamlar millet, m, m,x alamadığım için arayışlarımı daha elle tutulur telefonlara kaydırdım. 3t ilk seçeneğim, yalnız tek sorum var: birkaç tane dj kulaklığım var, onları besleme konusunda emin olamıyorum. ses çipi konusunda kullanıcı yorumu alabilir miyim? beslemesi yeterli midir genel olarak?
  • Desibel olarak iphone 6s ve 7 ayarında. kalite olarak 1 tık geride.
  • Arkadaşla oneplus da olduğu gibi band sorunu 4g sorunu varmı bu telefonda vodafone da vs gibi.
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    hocam desibel durumu besleme gucu ile alakali. misal akg k518 i besler mi? marshall major u besler mi? bunlar cok guc isteyen seyler degiller belki ama piyasadaki her telefon beslemiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FiréLord kullanıcısına yanıt
    avrupadan gelen cihazlarda sorun yok...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pyr@mid

    hocam desibel durumu besleme gucu ile alakali. misal akg k518 i besler mi? marshall major u besler mi? bunlar cok guc isteyen seyler degiller belki ama piyasadaki her telefon beslemiyor

    Orasını bilemiyorum dostum. Oneplus forumunda başlık açarak sorabilirsin;https://forums.oneplus.net/forums/tech-support-3t/
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.