Şimdi Ara

Hangisini almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ben bir ses sistemi kurmak istiyorum. Acelem yok. Ancak şimdiden araştırmaya başladım. Bu ses sistemini birden fazla cihazda kullanmayı amaçlıyorum. Bu cihazlar; televizyon, bilgisayar, telefon/tablet, pikap, ps4. Şu an pikap ve ps4 sahibi değilim. Ancak her ikisini de alamayı amaçlıyorum. Şu an çalışıyorum ve ailemle yaşıyorum. Odam 12m^2. Ancak ben almak istediğim sistemi ileriye dönük olarak almak ve ileride kendi evime geçtiğimde de kullanamaya devam etmek istiyorum. Yani şu anki odaya bağlı kalmak istemiyorum aslında. Yaptığım doğru bir şey mi bilemiyorum. Hazır sistemleri de düşünüyorum, toplama seçeneğini de.

    https://www.hepsiburada.com/harman-kardon-avr-171s-hkts-16-bq-hdcom-1716s-ev-sinema-sistemi-p-HBV000002XSQ5?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.evelektronigi.pla-tv-ce&gclid=CjwKCAjwoKDXBRAAEiwA4xnqv_o8_uYUQf1O37C5BwEdUpYEmtuhpBTjNfk2ZpTR9OOurUPBUubZEhoC7AcQAvD_BwE

    Şu sistem hoşuma gitti. Sesini dinleme imkanım da oldu ve benim hoşuma gitti. Ancak bunun daha iyisi varmıdır sorusu aklımda. Bu soru hem hazır hem toplama sistem için geçerli. Sistemi uzun ömürlü düşünüyorum. Yani sürekli değiştirmek veya güncellemekle uğraşmak istemiyorum. Uğraşacağımı da sanmıyorum. Direk takıp kullanmak istiyorum. Kafamda net bir bütçe yok. Ancak yukarıda ki cihazın 2-3 katına çıkabilirim diye düşünüyorum(avr+ses sistemi). Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayerinc -- 23 Temmuz 2018; 16:37:32 >







  • Bug-n tekrardan baktıktan sonra hazır bir sistem almaktan vazgeçip kendi sistemimi kurmak istiyorum.

    Avr üzerinde olmasını istediğim özellikler şunlar;
    -bluetooth
    -wifi(wifi ne için kullanılıyor avr de? Açıklayabilirseniz memnun olurum.)
    -dd, dts vb. ses özellikleri
    -pikap bağlama imkanı
    4k(Kullandığım tv 4k değil ama ileriye yönelik olsun diye bu özelliği istiyorum.)

    Aklıma gelen özellikler şimdilik bunlar. Bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.




  • Ben sony str dn1080 model avr kullaniyorum. Linkini verdiginiz yamaha avr den daha iyi oldugunu dusunuyorum. What-hifi sitesinde 500 sterlin ve altina alinabilecek en iyi avr oldugunu belirtmisler. Tr de 3000 liraya sony garantili bulabiliyorsunuz hatta ben yurtdisindan 2400 tl ye almistim amazon uzerinden. Gunumuzdeki tum teknolojileri barindiran bir avr. Bende klipsch hoparlorler var ancak ornegin rp450c center aldiginizda avr den daha pahali neredeyse :) ben klipsch lerin sesini sevdigim icin bu markayi tercih ettim. Farkli marka hoparlorlere de bakabilirsiniz, bu isin sonu yok, tamamen butce meselesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cratos4203

    Ben sony str dn1080 model avr kullaniyorum. Linkini verdiginiz yamaha avr den daha iyi oldugunu dusunuyorum. What-hifi sitesinde 500 sterlin ve altina alinabilecek en iyi avr oldugunu belirtmisler. Tr de 3000 liraya sony garantili bulabiliyorsunuz hatta ben yurtdisindan 2400 tl ye almistim amazon uzerinden. Gunumuzdeki tum teknolojileri barindiran bir avr. Bende klipsch hoparlorler var ancak ornegin rp450c center aldiginizda avr den daha pahali neredeyse :) ben klipsch lerin sesini sevdigim icin bu markayi tercih ettim. Farkli marka hoparlorlere de bakabilirsiniz, bu isin sonu yok, tamamen butce meselesi.
    Neden daha iyi olduğunu düşünüyorsunuz? Size daha iyi olduğunu düşündüren şey nedir? Ben bu araştırmalara başladığımda sony avr'ye de baktım. Ben kullanmak istediğim avr'ye pikapta bağlamak istiyorum. Yamaha'nın o modelinde phono bağlantısı da mevcut. Yani direk pikap bağlayabiliyorum. Araya preamp koymama gerek kalmıyor. Yamaha özelliklerinde phono girişi olan başka bir avr öneriniz var mı?

    sizin söylediğiniz klipsch markasının ürünleri iyi olabilir ama bütçemi çok aşıyor. Ben tüm sistem için 10-12bin arası bütçe düşündüm. Hoparlör olarak 5.1 sistem istiyorum.




  • Tekrar merhaba, normalde önceliğim başka bir şeydi. Ancak önceliğimi değiştirdim gibi. Kurmak istediğim sistemi ekim ayı gibi almayı planlıyorum. Yukarıdaki modeller dışında önerilerinizi bekliyorum. AVR+ses sistemi için ayırdığım bütçe 10-11bin civarı. Buna göre farklı önerileriniz var mı?
  • AVR konusunda denon avrx4400'e karar verdim. Amazondan almayı düşünüyorum. Fiyat olarak daha uyguna geliyor. Ancak hop konusunda karar veremedim bir türlü. Polk audio tl1600, dali fazon sat 5.1-1, dali zensor pico 5.1, kef t105. İlk seçtiklerim. Sizce bunlardan hangisi? Ya da başka bir öneriniz var mı? Birde istanbulda bu sistemleri deneyebileceğim, sesini dinleyebileceğim yerler var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.