Şimdi Ara

Online Kazanç | İnternetten Para Kazanma !!! 2015 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İnternet üzerinde pek çok para kazanma sitelerinin var olduğunu söylemiştim. Genelde bunlar web tabanlı oyun siteleri olmakla beraber alternatif ve daha iyi para kazandıran siteler de mevcut. Bunlardan bir tanesi myiyo.com 'dur.

    Bu anket sitesine üye olduktan sonra profil bilgilerinizi girerek ve epostanızı onaylatarak 600 puan kazanabilirsiniz. Puandan bahsetmişken şimdiki kurda 1000 puan 4 TL'ye tekabül etmektedir. Gerekli profil bilgilerinizi girdikten sonra bir de profil anketi denen bir bölüm var. O bölümü olabildiğince düzgün ve kendinize uygun doldurmalısınız. Aksi takdirde gelecek olan anketlere verdiğiniz bazı cevaplar ile sanırım uyum arıyor. Eğer uymazsa puan vermiyor.

    İlk üye olduktan sonra bana anket gelmiyor diye üzülmeyin ya da telaşlanmayın. Ben aynısını yaptım velhasıl anketin gelmesi 2 haftaya kadar sürebiliyor. Anketleri doldurmadan önce yaklaşık kaç dakika süreceği belirtiliyor ve anketi tamamladıktan sonra onaylama sürecine gidiyor. Onaylama süreci 1-2 hafta sürmekle beraber onaylanmasının verdiğiniz cevapların tutarlılığına göre değiştiğini söyleyebilirim.


    Anketine göre değişen kazandığınız puanlar 19400 minimum eşiğine ulaştığında ödemeyi PayPal ya da IBAN numarasına alabiliyorsunuz. Ayrıca referans sistemi ile her kazandırdığınız üye için 500 puan veriyor ancak bu puanı kazandırdığınız üye ilk anketini yaptığında alıyorsunuz.

    En güzel yanı ise zaman harcamadan, kafa patlatmadan ve dışarda olsanız dahi telefondan anketi doldurarak ekstra gelir elde edebilirsiniz. Demiyorum ki kazanacağınız para ile yaşarsınız ancak emaile gelen anket bildirimine tıklayıp 5 dakikada peyder pey para kazanabilirsiniz.

     Online Kazanç | İnternetten Para Kazanma !!! 2015


    myiyo.com
  • İnternet üzerinden oturduğunuz yerden sadece online olarak masa başında ve hiç bir ek ödeme yada sermaye olmaksızın sadece reklamları tıklayarak reklam başına 0,01$-0.1$ a kadar ve bir anket başına ise 0,85$-3.45$ a kadar kazanma imkanınız var. Yapmanız gereken tek şey şuhttp://www.clixsense.com/?7297234 linkten üye olup reklamlara tıklamak anket doldurmak. Bol kazançlar. Üye olduktan sonra her türlü sorunuzu yanıtlar size destek olurum. Aşağıda kazancımı gösteren resimde bulunmakta isteyen incelesin. Online Kazanç | İnternetten Para Kazanma !!! 2015
  • Dostlar olmaz demeyin internetten biraz sabır ve düzen ile para kazanmak mümkün.Size bir kaç tane düzenli gelir elde edebileceğiniz ve güvenli ptc sitelerini vericem.
    Ptc siteleri tıkladığınız reklam başına hesabınıza ödeme yapan sitelerdir.Bir tanesine üye olmak yetmeyebilir fakat aynı anda günde 6-7 ptc sitesinden gelir sağlayarak aylık 100-150 dolar gibi bir mevla sağlayabilirsiniz.Tabi bir de buna bir miktar referans sağladığınızı düşünürsek bu miktar katlanarak devam eder.
    Size aşağıda vereceğim linkler benim araştırdığım ve piyasada en yüksek tık başı para ödeyen siteler.Yakın zamanda ödeme resimlerini de paylaşacağım.Verdiğim linklerden üye olursanız minnettar olurum, olmazsanız da canınız sağolsun belki birilerine yardımım dokunmuş olur.

    https://www.uniclique.net/?ref=pendore55

    http://w3adz.com/?ref=pendore55

    http://www.twickerz.com/?ref=pendore55

    https://wad.ojooo.com/register.php?ref=pendore55

    bunlar dışında kullandığım 3-4 tane daha ptc sitesi var onların da güvenilir olduğunu teyit ettiğimde sizlerle paylaşıcam.Şİmdiden kolay gelsin.
  • Merhaba arkadaşlar!
    www.anketdoldur-parakazan.org
    Anket doldurarak para kazanmayla ilgili websitemde evden online ek gelir elde etmek isteyen arkadaşlar bilgi almak, anket doldurarak nasıl para kazanıldığını öğrenmek ve daha fazlası için websiteme buradan ulaşabilirsiniz.
  • hiçbir şey yapmadan 30 günde sadece maden toplayarak 14 tl kazanmak günlük 70 kuruş veriyor link aşağıda
    http://maden.im/ana_sayfa?r=semih470
  • daha kolayı var anket başına 4 tl 20 000 puan olunaca yani 80 tl olunca parayı çekiyorsunuz link aşağıda
    https://www.myiyo.com/?ref=222351038
  • Online kazanç icin



    bit.ly/2LwJ6qg



    Linki üzerinden uye olup,kazanmaya başlayabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.