Şimdi Ara

Opel Astra h hb-Fiat Bravo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam. Uzun süredir bütçem dahilindeki arabaları araştırıyorum. 45-50 bin tl bandındaki otomobillerden son olarak bu ikisi arasında kaldım. Astrayada Bravoyada kısa mesafelerde bindim fakat kullanma şansım olmadı. Bu sebeple birkaç sorum olacak.

    -Astra h larda bu fiyat bandında 2010 model temiz dizel bulabiliyorum. Araştırdığım kadarıyla yalıtım konusunda memnun olmayan kadar memnun olanda var. Fakat yorum yapankullanıcıların çoğu 2010 öncesi modelleri kullanıyor. Sorum şu, astra h larda 2010 senesinden sonra üretilen modellerde yalıtım güncellemesi oldumu? Olduysa yada olmadıysa ses izalasyonu başarılımı?
    -İstanbul-Krabük arası oldukça sık seyahat ediyorum dolayısıyla yalıtım benim için çok önemli. Yüksek hızlardaki uğultu rahatsızlığım sebebiyle çok sıkıntı veriyor. İki otomobil arasında bu alanda kıyaslama yapılacak olursa sizce hangisi daha başarılı?
    -Fiat Bravo da motor tercihim ne olmalı? Dizelinin fiyatları biraz yüksek. Benzinli motor lpg ye uyumlu fakat turbolu olduğundan dolayı arza çıkarma ihtimali beni korkutuyor. Bakımları zamanında yapılmış 150000 km civarındaki lpgli turbo bravo alınırmı?
    -Siz olsanız hangi modeli neden tercih edersiniz?







  • 2 yıldır,dizel bravo kullanıyorum.ilk çalışmada biraz gürültüsü dışında hiçbir sıkıntısı yok.motor ısınınca gayet sesi makul düzeye iniyor.turbo benzinli bravoların motoruda lpg ile tam uyumlu,ve sorunsuz diye biliyorum.hatta bir çok yeni nesil araçta lpg den dolayı olan,sübap erimesi bravolarda olmuyor.fabrika çıkışı çelik sübaplı araçlar.astraların 1.3 dizelleri de,fiatın ürettiği ve tüm araçlarında kullandığı 1.3 mjet motor.
  • anka0658 kullanıcısına yanıt
    Peki bravo kullanıcısı olarak nelere dikkat etmemi önerirsiniz alırken? Malum sitede oldukça farklı fiyatlar var. Sizce bu araca nekadar verilmeli? Donanım ve konfor olarak evet fiyatının üstünü hakediyor ama ülkemizde her arabanın kendi piyasası var :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metinerdal58

    Peki bravo kullanıcısı olarak nelere dikkat etmemi önerirsiniz alırken? Malum sitede oldukça farklı fiyatlar var. Sizce bu araca nekadar verilmeli? Donanım ve konfor olarak evet fiyatının üstünü hakediyor ama ülkemizde her arabanın kendi piyasası var :)
    bravoların kronik sorunu,yolcu hava yastığında hafif bombe yapması ve dijital klimalı modellerde,klimanın bir tarafa sıcak-diger tarafa soğuk hava vermesi.ben gecen sene hava yastığı şişmesinden dolayı,serviste,ücretsiz komple göğüs değişimi yaptırdım.sıfır göğüsü italyadan getirtip taktılar.klima ile ilgilide plastik ve çok basit bir dişlinin değişmesi gerekiyor.parça basit ama işciliği biraz uğraştıran yerde.servislerde 300-400 lira gibi bir fiyata hallettirenler var.başkada büyük sorunu olmayan bir araç.




  • 3 yıl fiat bravo 1.6 multijet kullandım 6 ileri 300 nm tork ile ciddi anlanmda güçlü, sorunsuz ve atak bir motoru var dci yada hdi kadar tasarruflu değil ama
  • Merhaba, ortalama altı bir markanın hiç tutulmamış bir aracını seçmenizi tavsiye etmem.

    - Astra H yalıtım açısından aynı yıllardaki Golf'ten geride olsada kendi segmentindeki diğer rakiplerinden ya daha iyi yada aynı yalıtımı sunar size. Ama Dizel Bravodan şüphesiz daha sessizdir.

    - Motoru ne olursa olsun Bravo almam.

    - Bu 2 modelden birini seçmek zorunda isem Astra H alırım. Şahsen 50.000 tl nakit ile yıl sonu kampanyası araştırırdım. Sıfır faizli krediyle C veya B segment bir araç almaya uğraşırdım. Hayırlı günler.
  • armutsever A kullanıcısına yanıt
    Görüşleriniz için sağolun. Sıfır araç için taksit ödeme imkanım yok malesef. aklım hep bravoda kalıyor çünkü tutulmamasının sebebi olarak sorunlu bir araba olması gösterilmiyor. bu sebeple çok daha dolu arabayı daha uyguna alabiliyoruz. bana kalırsa astra h da kalitesine göre uygun araba. golfer leonlar uçmuş durumda
  • 2017 model 1.2 İ20 ve 2012 Astra 1.3 dizel var. Astra motor sesi olarak bir benzinli gibi değil. Ancak rüzgar, yol gürültüsü olarak 2017 İ20den iyi. Bravoya hiç binmedim ancak aynı dizel motoru kullanan Punto'ya göre bariz yine yalıtım açasından daha iyi.



    Ben uzun yolda bu aracı kullanırken gürültü manasında bir sıkıntı duymadım bu güne kadar. bence sizde yalıtım manasında C segmentinde kıyasladığınız araçlarda bariz fark görmezsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat bravo 1.6 Multijet dynamic plus olabilir, ha astra h da iyidir hayvan gibi yol tutar 9 sene üretildi taş gibi arabadır, ikisinden hangisi içine sinerse



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ustatamponcu -- 16 Kasım 2018; 21:36:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tamerinal T kullanıcısına yanıt
    2017 i20 yalıtım olarak beğendiğim bir arabaydı. Opel eğer daha iyiyse gerçekten başarılı demektir. Okadar farklı yorumlar varki insan şaşırıyor doğrusu.
  • metinerdal58 M kullanıcısına yanıt
    Bizdeki İ20 Baz Model. 1.2 Jump diye geçiyor. Lastik sesi ve dış ortam gürültüsü Astraya göre daha çok geliyor. İ20 style yada elite paketlerde durum nedir bilemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.