Şimdi Ara

OPEL ASTRA STOP ETME SORUNU YARDIM LTFN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 2005 model h kasa monuel vites astra sahibiyim. Ayrıca arabamda lpg mevcut. Arabamla motor sogukken ilk çalışmada marş sorunsuz çalışıyor ama yola cıktıgımda örneğin bi kasiste yavaşlamam gerektiginde 2den 1. vitese geçerken arabam stop ediyor.Yada yolu kontrol edeyim derken yavaşladığımda araç stop ediyor.. konsolda arabayı çalıştırken yanan lambalar yanıyor eger ayagımı frene atmazsam seyire devam ettirmeye çalıştırırsam araba sirkeleyip geri çalışıyor. Ama frene basıp arabayı durdurgumda 2-3 marşta zor bela çalıştırıyorum Araba marşı alıyo ama sanki motor boğulumuş gibi yapıyor.
    İşin can sıkıcı kısmı motorum ısındıktan sonra ( yaklaşık 1 km gittikten sonra) bu arıza olmuyor. sadece sabah evden çıktığımda ve akşam işten dönmek için çalıştırdığımda oluyor .Ve sanayideki ustaların hiç birisi tam olarak sorunun ne oldugunu soyleyemiyor.

    daha büyük bir sıkıntıya yol açar mı bilemiyorum. Lütfen net bilgisi olan birisi bana yardımcı olabilir mi? ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.







  • Merhaba aynı sorun bende de vardı motor soğukken stop ediyordu. subaplar değişti sorun düzeldi. Bende 2011 insignia var 1.6 turbo
  • Merhaba, Bende 2011 H kasa easy-tronic vites var. Birebir aynı problemi bu kış yaşamaya başladım. 3 farklı şehirde (Sakarya-Eskişehir-Bursa) 10'a yakın servise götürdüm sorunu bulmadılar.

    Siz çözebildiniz mi problemi?
  • Benim opel astra g aynı sorun var. Egr ve boğaz kelebeği temizlendi. Sorun devam ediyor. Çözüme ulaşan varsa yazabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Abiminde toyota corollasinda ayni problemler mevcuttu. Motor sogukken araba 3-4 marsta anca alıyor ve motor boguluyor gibi calisiyordu. Sorunun lpg beyninde oldugunu soylediler. Enjektorlerden benzinle calisirken az miktarda gazin geldigini belirtmislerde. Sizde de ayni problem olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.