Şimdi Ara

OPEL ZAFİRACILAR (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
15
Favori
138.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şenol kardeş bir yanlışın var gibime geldi,yani 2000 yılında 115 bg taktıkları bir araca 2005 yılında 102 bg takmzlar.ayrıca yeni zafira 115 bg. bu farklılık şanzımadan kaynaklanıyor gibime geldi.
  •  OPEL ZAFİRACILAR
  • Bizde var bitane zafira 2004 model 1.6 elegance olanından 2000 senesindede bi zafira vardı ilk çıktıgı zaman almıştık ama o comfort modeliydi.Bence araba kullanışlı ve tam bir aile arabası fakat 1.6 motor bu kasaya küçük geliyor ve ciddi anlamda benzin içiyor bence ama yinede güzel araba Ve son olarak kesinlikle bi acemi arabası değil bu 1.6 motorlusunu yokuşta kaldırmak diğer arabalara göre daha zor en azından benim kullandıgım diger arabalara göre
  • Bildiğim, test ettiğim kadarı ile 2008 makyajlı modele kadar olan Zafira B ler 105 bg. ( 102 yazmışım yanlışlık olmuş. ) Bunu yalnız ben değil Opel, Bayileri ve testini yapan dergilerde bu şekilde bildiriyor. Konu ile ilgili bir iki örnek link.
    http://www.arabam.com/testDetay.aspx?id=517
    http://www.arabam.com/testDetay.aspx?id=227
    Evet yokuşta kaldırmak ilk zamanlarda beni baya bir zorluyordu. Hele birde araçta elektronik gaz pedalı ( servis bu şekilde tanımlıyor :) ) varsa alışana kadar bir iki stop yaşanıyor.




  • zafiraları seven birisi olarak sayfanıza uğradım ama resim koymamışsınız arkadaşlar.. bol bol resim görmek isteriz... zafiracılar olarak döşeyin sayfayı bence resimlerle. merak edenler, sevenler, almayı düşünenler doya doya baksın. diyy mı?
  • merhaba arkadaşlar bizim forum suskunkalmış listeden bile çıkmış Zafira kullanan arkadaşlar foruma sahip çıkalım
  • Selamlar 2007 model Enjoy zafira sahibiyiz.Siyah ve spor paket.

    Araba konfor, görünüş, sorunsuzluk bakımından harika fakat babam 1.6 aldığından performans konusunda pek başarılı değil.Dik yokuşlarda çok ciddi manada zorlanıyor.Ayrıca 2008 ve sonrası arabalarda 115 bg ile geliyor.2007'de aldığımızdan 105 bg şu an kullandığımız =)

    Birde yakıt tüketimi konusunda biraz savurgan anladığım kadarıyla.
  • herkese selamlar

    arkadaşlar uzun zamandır aracımı değiştirmek istiyorum ve genelde ticari araçlara bakıyorum. doblo connect partner combo vs vs. sebebine gelince benim aracım kartal yeni sw araçların hiçbirinde öyle bir bagaj yok. sadece ticarilerde var. comboyo karar verdim. ancak istemeyerek oldu. çünki ticari araçların muayeneleri yılda bir yapılıyor. vergiden 6 senede düşüyor ikici peryot daha uzun.sanırım sigortada fazla. hemde ticari araçta otomobil komforu bulunmaz. ama bu zafirayı görünce hepsinden vazgeçtim tam istediğim gibi. forumu okuduktan sonra bir nokta kafama takıldı. 3000 d/dk da 100 km/h bana düşük geldi. ben en az 110 beklerdim. benim araba 90 la gidiyor çünki. rampalarda filan vites düşürürmüyüm.motorun bağırtısından rahatsız olurmuyum. yada 1800 cc bir zafirayamı bakayım. bide lpg alta takılınca muayenede sorun oluyor demiş arkadaşlar bu işin aslı nedir. son olarakta 2004-2005 eski kasalara max ne kadar verilmeli.

    iyi forumlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finedeep -- 26 Mart 2009; 23:32:41 >




  • Slm arkadaşlar, gecen hafta 2000 zafira comfort 1.8 16v aldım. Arabanın çekişinden, hızlanmasından ve konforundan çok memnun kaldım. Yarı minübüs hissi veriyor. ABS ışığının yanında "kayan araba" ışığı var. o nedir? , Birde tüp taktırmak istiyorum, bu motora uygun LPG sistemi tavsiyeniz nedir? teşekkürler...
  • Kendi kendime sohbet ediyor gibiyim ama neyse...
    Arabaya alıştım, LPG taktırdım, atikerin fast systemi (multifast değil), aracın tüpe gectiğini bile farketmiyorum. Motor kısmında 1 tane kenarda kesici görünüyor, onun haricinde tüpün takılı olduğu belli değil. Şu anda 1 depo ş.içi yapacağı kilometreyi deniyorum. Gaz bitince yazarım.
  • slm arkadaşlar ben de zafira almayı düşünüyorum. "2004 Opel Zafira 2.0 DTI Elegance Otomatik" modeli için önerilerinizi almak isterim. dizel otomatik vites önerirmisiniz? DTİ motorun çok dezavantajı olur mu? fiyatı bütçem için makul olan bu. yoksa gönül tabiki CDTİ motor almak ister. veya daha ucuza 1.8 benzin/LPG li mi alsam karar vermekte zorlanıyorum. yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  • hocam 1.8 hem performans hende yakıt yönünden gayet iyi ben onu düşünürdüm ama teknik konuları pek bilmiyorum uzman görüşü alşmak lazım.
    Bende 2004 1.6 benzinli var 2.senedir şu ana kadar şikayetim olmadı.Fiyat farkı çoksa boşa para vermenin anlamı yok. benim görüşüm tabiki yine de sen bilirsin


    quote:

    Orjinalden alıntı: viciasativa

    slm arkadaşlar ben de zafira almayı düşünüyorum. "2004 Opel Zafira 2.0 DTI Elegance Otomatik" modeli için önerilerinizi almak isterim. dizel otomatik vites önerirmisiniz? DTİ motorun çok dezavantajı olur mu? fiyatı bütçem için makul olan bu. yoksa gönül tabiki CDTİ motor almak ister. veya daha ucuza 1.8 benzin/LPG li mi alsam karar vermekte zorlanıyorum. yardımcı olabilecek varsa sevinirim.




  • hoşgeldin aramıza
    kusura bakma konuyu açtım ama uzun zamandır internetten uzağım.
    lpg konusunda bende atiker taktım ve memnunum.İyi yapmışsın.
    paylaşımlarını bekliyorz hadi canlandıralım zafira sayfasını.

    quote:

    Orjinalden alıntı: mtnplt

    Slm arkadaşlar, gecen hafta 2000 zafira comfort 1.8 16v aldım. Arabanın çekişinden, hızlanmasından ve konforundan çok memnun kaldım. Yarı minübüs hissi veriyor. ABS ışığının yanında "kayan araba" ışığı var. o nedir? , Birde tüp taktırmak istiyorum, bu motora uygun LPG sistemi tavsiyeniz nedir? teşekkürler...
  • merhaba haklısın hocam resimlerle desteklemek lazım sizlerdende paylaşım bekliyoruz.

    quote:

    Orjinalden alıntı: dragotreis

    zafiraları seven birisi olarak sayfanıza uğradım ama resim koymamışsınız arkadaşlar.. bol bol resim görmek isteriz... zafiracılar olarak döşeyin sayfayı bence resimlerle. merak edenler, sevenler, almayı düşünenler doya doya baksın. diyy mı?


     OPEL ZAFİRACILAR


     OPEL ZAFİRACILAR


     OPEL ZAFİRACILAR




  • Konu sahibi PM alımın kapalı.
  • hocam kapalı olduğunu bilmiyordum nerden açılıyor bulamadım mesaj geliyor ama bilmiyorum konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
  • Profil sayfanda PM alımı açık diye bir kutucu işaretli olması lazım.

    Eğer işaretliyse SMS onay sistemine telefon numaranı girmemişsin demektir. O da tamamsa yönetimle görüş.
  • teşekkürler hocam telefon nosunu girmemişim düzelttim şimdi açıktır herhalde.
  • Zafira sahipleri neredesiniz?Yoksa zafirları sattınız mı?:)Sesiniz çıkmıyor.Benim almayı düşündüğüm seçenekler arasında Zafira da var.Araçlarınızdan memnun musunuz? Veya değil misiniz?
  • Aracım 2000 model 1.8 comfort, Bu aracı 2. araç olarak mart ayında aldım, opel e olan ön yargıma rağmen. Şu anda aracımdan çok memnunum, LPG taktırdım. Alınca ilk işlerimden biri bu foruma gelip tecrübe edinmekti, ama zafira konusu biraz (pardon, çok) zayıf kalıyor. Araç kesinlikle kalite. Uzun yoldaki o yol tutuşuda çok hoşuma gitti. LPG ile ilgili en ufak bi sorun dahi yaşamadım. Bazıları lpg yi arka koltukları iptal ettirip taktırmış. Bence çok yanlış. Tüp dışarıda istepnenin yerine takılıyor ve 100 tl civarı muhafaza sacı ile destekleniyor. Eğer yerinden alırsanız parçasıda çok ucuz. Geçen hafta yağmurlu havada 560 km uzun yol, 40 km şehir içi toplam 600 km. ortalama 120-130 km hız ile 75 tl lik gaz maliyetim oldu. Beklentimin baya altında. Umarım forum canlanır...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.