Şimdi Ara

Orijinal Ultima Online hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, Oyunun orijinal serverinde 14 günlük Free Trial olarak oyuna girip oynayabiliyoruz . Benim de şu enchanted client dikkati mi çekti oyuna girdim account oluşturarak Atlantic shardında başladım eğer ki hoşuma giderse satın almayı düşünüyordum. Yalnız daha önce uosa deneyimimiz olmadığı için tek seferlik satın alma ile full account a geçiş yapıyoruz diye biliyordum. Galiba öğrendiğim kadarıyla aylık olarak satın almaya devam etmek mi gerekiyor sürekli oynayabilmek için ?



  • Benim bildiğim yıllar önce o şekilde aylık ödeme sistemini kullanıyordu muhtemelen hala aynı şekilde devam ediyordur...
  • ExtremTarz kullanıcısına yanıt
    Aynen her ay 11.50 euro olarak ödeme gerçekleştirmek gerekiyormuş. Bana göre bu şekilde pastadan pay almayı bırak piyasadan kendini sildirmeye çalışıyorlar online sayısı +15, +20 olunca server medium'a geçiyor. Azıcık ilgilenip bir atak yapma ile ilgili plan yapsalar da oyun güzel günlere dönse.
  • Bu tarz oyunların geliştirici ekiplerini anlamıyorum Ultima gibi potansiyeli olan bir oyunu kendi elleriyle boğuyorlar....
  • şuan endless journey diye birşey cıkardılar ücretsiz oldu oyun ben oynuyorum eskiden az bir ay kadar oynamıştım hazır karakterim var Europa serverindeyim gelirseniz beklerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zulkarkara

    şuan endless journey diye birşey cıkardılar ücretsiz oldu oyun ben oynuyorum eskiden az bir ay kadar oynamıştım hazır karakterim var Europa serverindeyim gelirseniz beklerim.
    Bu durum sadece eski hesapları kapsıyor ve kısıtlı kullanım sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arfcmr

    Bu durum sadece eski hesapları kapsıyor ve kısıtlı kullanım sanırım.

    Alıntıları Göster
    hayır eski hesaplara sadece ufak bir veteran bonusu var o kadar
  • Ücretsiz Endless Journey hespları ile paralı hesaplar arasında dağlar kadar fark var.

    Ücretsiz hesaplar:
    - Bankaya en fazla 20 eşya koyabilir
    - Champ lardan PS/artifact düşüremez
    - Ev sahibi ya da co-owner olamaz
    - Guild kuramaz, üye olabilir
    - Bag of Sending/Chest kullanamaz
    https://uo.com/endless-journey/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equinox -- 31 Temmuz 2018; 18:36:41 >
  • Arkadaşlar bu konudan ayrı bir şey sormak istiyorum. Uo orjinal server da ve uo dünyasında çok yeniyim :) şöyle bir durumla karşılaşmaya başladım...Yeni bir karakter açtım swordman kasıyorum fakat dünden beri karakter otomatikman bütün canavarlara saldırıyor. Kısacası oto atak/oto target yapıyor ve canavarlar bana doğru geliyor. İlk günelerde böyle bir durumla karşılaşmıyordum son 2 gündür adam akıllı oynayamıyorum. Bu oto atağı/oto target i nasıl kapatabilirim? Yardımcı olursanız çok memnun olurum, 2 gündür bunla uğraşıyorum kafayı yemek üzereyim.

    Not1: Ultima Online Enhanced Client ini kullanıyorum.
    Not2: Oyunu kaldırdım sildim belgelerden usersettings leri vsvs hepsini sildim hiçbir şey değişmedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExtremTarz

    Bu tarz oyunların geliştirici ekiplerini anlamıyorum Ultima gibi potansiyeli olan bir oyunu kendi elleriyle boğuyorlar....
    hocam zaten ondan dolayı player seviyesi düştü bence.. her serverde yeni playerler yok artık eski playerler hep aynı guild ismiyle aynı isimlerle oynuyolar herkes birbirini tanıyor +25 üstü bir oyun oldu.. birde guildmasterler servere gelmeden önce ownerler ile pazarlık yaptığını duymuştum guildimi getiririm ancak aile kağıdı vs. gibisinden.. tadı tuzu kaçtı gibi gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.