Şimdi Ara

Orta Seviyeli Ankastre Setler Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
25.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • S.a. Sevgili Dostlar;

    Eşim saolsun evlendikten sonra 2 yıl boyunca onunla tanışmadan aldığım tüm beyaz eşyayı gık çıkarmadan kullandı, gerçi kaliteli ürünler almıştım fakat ankastrenin özellikle ocak ve davlumbazı Simfer'in orta seviye ürünleriydi, kaliteli markalara göre basit kalıyordu, fırınım ise Profilo FRMA952, her ne kadar fırından memnun olsak da taşınacağımız dolayısıyla eşim beyaz bir ankastre set istemekte, ben de tabi ki onu kırmayacağım.

    Gönül ister ki Bosch'un 8 serisi (Siemens IQ 700) ürünlerini alayım ama sadece fırın bile 5000 TL'yı geçiyor. Ev için krediye girdiğimizden her ne kadar aslında en iyisini istesem de şu anda bu yükün altına giremem, bu yüzden birkaç tane orta seviye set (kendi oluşturduğum) buldum, sizden yardımlarınızı rica edeceğim:

    Vestel (11 Kasım N11 indirimi ile 3150 TL'ya gelecek):
    Fırın:https://urun.n11.com/ankastre-setler/vestel-af-8796-b-beyaz-ankastre-firin-P282786213
    Ocak:https://urun.n11.com/ankastre-setler/vestel-aow-6104w-ao-6104-b-w-woklu-ankastre-ocak-P246108532
    Davlumbaz:https://urun.n11.com/davlumbazlar/vestel-ad-6331-b-ankastre-davlumbaz-P238624733

    Vestel'e ilk başta bakmamın sebebi son yıllarda servis kalitesinin inanılmaz derecede yükselmesi, şu anda beyaz eşyada daha fazla güvendiğim bir servis yok, çok hızlı ve müşteri odaklı bir servise geçtiler, ayrıca fiyatı özelliklerine göre çok makul. Fırın 8 fonksiyonlu tam dijital bir fırın, anlık içerideki sıcaklığı dijital olarak gösterme gibi özellikleri var ve sadece bu fırına özel bir kapağı açınca hava perdesi oluşturma özelliği var, yani sıcak hava yüzünüze vurmuyor ve dışarı kaçmıyor ayrıca fırın iç hacmi 75 litre ile piyasanın en yükseği. Fakat fırının iç kısmı tamamen kir tutmaz katalitik özellikte değil, yan ve arkada katalitik bölümler emaye çerçeve ile kaplı, tavanı ise bulamadım bir türlü. Ocak ise wok gözlü olmasından dolayı tercihim, kesinlikle cam istiyor eşim ve yan ızgaralar istemiyor. Davlumbaz ise eğik tasarımlı olmalı ki Vestel'de beyaz olarak bir tek bu var zaten. Fakat işte her ne kadar çok özellikli, ucuz, ve ayrıca çok kaliteli bir servise sahip olsa da Vestel'e nedense tam güvenemiyorum ve halen daha şu yurtdışı ürünlere ek vergi getirtmelerinden dolayı bir gıcıklığım da yok değil.

    Arçelik (4516 TL):
    Fırın:https://www.arcesdtm.com/urun/arcelik-9670-ctb-multifonksiyon-ankastre-firin-beyaz
    Ocak:https://www.akgunlerbayi.com/urun/arcelik-ocd-608-em1wxb-ankastre-ocak
    Davlumbaz:https://www.arcesdtm.com/Arcelik-P-18-YCB-Ankastre-Cam-on-Panel-Duvar-Tipi-Davlumbaz-Beyaz,PR-12436.html

    Arçelik daha çok sağlamlık hissiyatı veriyor. Fırının içi taban hariç (ki tabanda olmaz zaten) tam katalitik sisteme sahip, fırın tam dijital 13 fonksiyonlu baya özellikli bir şey, özellikle yan hava kanalları ile farklı yemekleri kokuları karıştırmadan pişirebilme (ki Arçelik buna SURF demiş, Bosch'daki 4D'ye benzer bir şey sanırım) ve yemeklerin her yanını eşit pişirme gibi özellikleri var, katalitik duvarların çektikleri kirleri bırakmasını filan sağlayan özel fonksiyonları bulunuyor (Buharla temizleme) fakat fırın hakkında internette HİÇBİR BİLGİ İNCELEME VS. yok :) Ocak yine wok gözlü ve ızgarasız, göz ızgaraları ve bekler siyah mat, demir döküm hissiyatı veriyor ama döküm mü bilmiyorum, kaliteli gibi duruyor. Bunun woksuz olanı 400 TL daha ucuz fakat onda göz ızgaraları ve bekler parlak emaye. Bu davlumbaz da Arçelik'teki tek eğik beyaz davlumbaz fakat çekim gücü ve şıklığı Vestel'e göre daha iyi. Burada asıl 2 tane konu var; ilki bu saydıklarım 1400 TL ekstra paraya değer mi, ikincisi ise Arçelik'in servis kalitesi hakkında hiçbir şey bilmiyorum fakat iyi şeyler duymadım, an itibariyle aynı servisin baktığı Beko fırın yüzünden çıkan yangın ve markanın mağdurun arkasında durmayışı beni soğuttu açıkçası (https://forum.donanimhaber.com/firinim-evimde-yangin-cikardi--135448317 ). Beko'lara biraz bakayım dedim ankastrede tırt, hiçbir şey yok, bir önceki cümlede paylaştığım konu da cabası...

    Bosch 4513 TL:
    Bosch Fırın:https://www.epttavm.com/item/47358868_bosch-hbj558yw0t-beyaz-ankastre-firin
    Bosch Ocak:https://www.bilisimport.com/urun/bosch-pop6c2b11o-4-gozu-gazli-ankastre-gomme-ocak
    Bosch Davlumbaz:https://www.bilisimport.com/urun/bosch-dwk065g20t-duvar-tipi-davlumbaz-60-cm
    Siemens 4467 TL:
    Siemens Fırın:https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/siemens-hb557jyw0t-ankastre-firin-373876944
    Siemens Ocak:https://www.akakce.com/siparis/?p=194498726&ref=akakce&v=1.15.9
    Siemens Davlumbaz:https://www.akakce.com/siparis/?p=268665284&ref=akakce&v=1.52.1

    Bu iki seri birbirinin tıpatıp aynısı, bilenler bilir Siemens ile Bosch arasında sadece şeklen fark var, birebir aynı makineleri farklı markalar basıp dış şeklini farklı üreterek sunuyorlar. Bu seriler biraz basit ama beyaz olarak bir üstleri de Bosch 8 serisi veya Siemens IQ 700 serisine denk geliyor ki 10.000 TL fiyat çıkıyor set halinde alınmaya kalkıldığında onları alabilecek olsam bu konuyu hiç açmaz, alır geçerdim. Yukarıdaki setlerdeki fırınlar halihazırda elimde olan Profilo FRMA952'nin birebir aynısı, sadece arada geçen yıllarda dijital 1-2 özellik eklemişler o kadar, ocaklar basit ve woksuz, davlumbazlar ise şeklen güzel duruyor ama çekim güçleri Vestel ve Arçelik'e göre düşük, sesleri ise 60 desibelden yüksek. Sadece marka kalitesi algısı bulunmakta Bosch ve Siemens'de sorun kolay kolay yaşamam, yaşasam da ürünün arkasında dururlar gibi geliyor. Bu konuda sizlerin değerli yorumları daha da aydınlatacaktır.

    Bunlar haricinde Ferre, Silverline, Termikel gibi Türk markaları da var fakat hem pek güvenemedim, hem de şeklen iyi değiller, gerçi Ferre şeklen süper ötesi duruyor ama Kayseri sanayide üretilen ürünler sonuçta :)

    İşte böyle dostlar, uzun bir post oldu ama bu konu sadece bana değil, bu şekilde günümüz şartlarında 5000 TL'ya kadar olan orta-üst segment arası ankastre arayanlara da yardımcı olacaktır. Bunlar arasında neyi tercih etmeliyim, ya da bunlardan başka 5000 TL'ya kadar bir önerisi olan var mıdır?

    Bu konuda oldukça değerli yorumlarla forumumuza katkıda bulunan @candogan62 üstâdı da ekleyelim konuya, belki o da bir fikir verir, Profilo FRMA952'yi ve çok memnun olduğum AEG çamaşır (L87494EFL) ve bulaşık (F65712M0P) makinelerimizi de onun tavsiyelerini okuyarak almıştım sonuçta :)

    @candogan62



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 21 Ekim 2018; 13:54:25 >







  • Cevap verilmesini geçtim, doğru düzgün girip bakan bile yok, illa "şöyle dolandırıldım, böyle hakkım yendi" diye konu mu açmak gerek ilgi çekmek için acaba? Bari biri "yuh, bu ne lan, bi tavsiye istiycen bi ton yazı yazmışın, özet geçeydin" filan dese
  • Aleyküm Selam

    Hocam aceleniz varsa VESTEL alın o Rustik olanı 2.5 sene önce almıştım.Vestel yerli olması ve servis hizmeti güzel Eğer aceleniz yoksa ve marka arayışınız yoksa bim de setler veya tek olarakta aktüel ürünler oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyavrucu -- 21 Ekim 2018; 23:9:45 >
  • eyavrucu E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için, Bim'e ve diğer marketlere çoğunlukla giriş seviyesi ürünler geliyor, Kumtel'miş Ferre imiş bulaşmayı düşünmüyorum, benim aklımda da Vestel'in paylaştığım seti var, rustik set de güzel ama zevk meselesi, ben modern, keskin çizgili ve dijital aletleri seviyorum, her şeyin rustik olduğu Fallout serisine de bayılırım, bu da böyle bir ironi işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    A.S. Güzel bir araştırma yapmışsınız. Tahminen 4-5 yıl olmuştur. Ben Siemens ankastre fırın, ocak almıştım. Seçtiğiniz ürünlere baktım. Fiyat/performans yönünden bence seçimleriniz güzel gözüküyor. Biz fırınımızdan çok memnunuz. İçi gri dayanıklı emaye, taban hariç ecoclean, teleskopik ray 3'lü, 3D hava, hızlı ısıtma, gömülebilir düğme, çıkarılabilir cam kapak. Tek memnun olmadığımız fırın çalıştırdığımızda düğmeler gömülmüyor, dışarıda kalıyor ve tuş kilidi devreye girmiyor, çalışırken çocuk düğmeyi çevirebiliyor. Çok saçma birşey. Onun haricinde gayet güzel. Ocakta da biz önden düğmeli aldık. Sizin seçiminiz güzel, mutlaka yandan düğmeli alın. Önden düğmelide tam kare alan olmuyor. Tencereler sığmıyor. Ayrıca ocağı döküm tercih edin. Biz almadık, pişmanız. Davlumbaz almadık, o konuda bir fikrim yok. Piyasada Siemens'te pazarlık gücünüz daha yüksek. Profilo da alınabilir. Ben içi gri dayanıklı emaye olduğu için Siemens tercih ettim. Profilo da yoktu. Arçelik-Beko' ya da önyargılı yaklaşmayın. Yakından inceleyin. Özelliklerine ve kalite hissine bakın. Ben başka markalara bakmazdım. Artık beyaz eşya da servis, müşteri hizmetlerini önemsiyorum...Ayrıca aldığımız ürünleri uzun seneler kullanmak istiyoruz. İlerde yedek parça sıkıntısı yaşamamak adına da önemli...




  • woolf W kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumlarınız ve verdiğiniz fikirler için teşekkür ederim. Sanırım ben de sizin aldığınız Siemens ile neredeyse aynı modelin Profilo'sunu almışım 4 yıl önce, içi gri ve kendini temizleyen özellikli, teleskopik raflı, düğmeleri gömülebilir ama çalışırken gömülmüyor ve çocuk kilidi devreye girmiyor :) Ocaklar yandan düğmeli bile olsa bu sefer sağ sol oranında sıkışma olur, yine sadece çapraz şekilde iki tencere anca sığar diye düşünüyorum. Siemens'in IQ700 serisi en üst fırınına gidip gidip geliyor elim ama cidden sıkışığım şu ara, Siemens-Bosch ile ilgili tek sorunum beyaz ürünlerinde özellikle ocak ve davlumbazda orta seviye olmaması, ya çok alt seviyeler var, ya da çok üst ve pahalı seviyeler, mesela ocakta wok göze alıştım ben ama Siemens-Bosch'da wok göz sadece 90 santimlik en üst serilerde var, orta serilerde ise siyahlarda ve inoxlarda wok göz var, bu modellerin beyazını çıkarmamışlar, beyaz alacaksam en alt seviyeye iniyor direk, onların da ızgaraları ve bekleri basit parlak emaye, zamanla berbat olurlar diye düşünüyorum, kafam halen karışık :) Arçelik-Beko çok şikayet alıyor ve şikayet sebebi markanın ürünlerin arkasında durmaması malesef, bence ürününün arkasında durması çok önemli. Valla en son en üstteki Vestel'i alıp geçicem gibi :) Ürünler orta seviye kaliteli ve ucuz, müşteri servisi ise yeni politikaları sayesinde neredeyse kusursuz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 22 Ekim 2018; 15:36:54 >




  • Merhaba,

    Siemensten ve Boschtan baktığınız fırınlar TÜrkiye üretimi.
    Bunlara bu parayı vermek yerine, İspanya üretimi geçen yılın üretilen ürünleri var eski maliyetli olduğundan bu baktıklarınızla kafa kafaya geliyor fiyatları ama ürün kalite olarak daha üst segment.

    Bir tanesinin linkini size vereyim, bunu mutlaka değerlendirin pişman olmazsınız




  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler, dizaynının daha iyi olduğu kesin fakat 7 fonksiyonlu ve daha küçük iç hacme sahip, yurtdışı üretim olması haricinde bu ürünü benim verdiğime göre daha iyi kılan nedir? Bir de şu linkteki cihaz 4350 TL'ya bulunabiliyor:https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/urun-listesi/pisirme-grubu/firinlar/ankastre-firinlar/HB656GHW1?breadcrumb=cookingbakingovensbuiltinovens

    IQ 500 serisinden farkı nedir? Hangi daha iyi özellikleri barındırıyor? "Şu şu özelliklerinden dolayı bu farka değer" diye sayabileceğiniz ciddi özellik farkları var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 22 Ekim 2018; 15:42:17 >




  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Sizin seçtiğinizin malzeme kalitesi ile tepsileri taşıyan raylardan kapak contasına kadar farklı.
    Ayrıca fırında en önemli husus pişirilen yiyeceklerde en iyi sonucu elde etmekse, 6 yıldır kendi evimde bu size önerdiğimin eski versiyonunu kullanıyorum, eşime şuan 4000 değil 14000 tl lik fırın alacağım sana desem evdeki ile değişmez :):):)
    Hocam ben bu ürünleri ciddi adetlerde sattım satıyorum da benim için geri dönüşler önemli ve emin ol ithal almaktan kesinlikle vazgeçme. 4bin küsür tl lik fırında sadece iç yüzey emayen benzeri bir malzeme sıçrayan yağları belli etmiyor. bir de cookplus var ki olmasa da olacak bir özellik kesinlikle aldığına vereceğin paraya değmez.

    HB43GS256 beyaz istiyorsan
    HB43GS556 inox istiyorsan bakacağın modeller bunlar olsun,

    Şuan piyasa o kadar yükseldi ki 900 tl ye sattığım HB559E1T (ÜRETİMİ BİTTİ) halen bazı bayilerde var.
    Adam 750 tl ye mal ettiğimiz makinayı şuan gg de 1400 tl ye satıyor utanmadan. elindeki mala zam gelmiş gibi.

    Bu yüzden bu şark kurnazlarına para kazandırmayın derim.

    Bu arada ithal olanlar da güncelken 1700-1900 bandıyda satılmaktaydı onlarda da fiyatları arttırmışlar fakat dediğim gibi bu model nokta atışı bir şeçim olacaktır.
    ve kesinlikle daha üst gruba hiç bakmayın.




  • En üstte verdiklerimi farklı farklı mağazalarda inceledim, tek tek kullanma kılavuzlarını indirip okuyarak bilgi sahibi olmaya çalıştım, uzun incelemelerim sonucunda yukarıda verdiklerim arasında fiyat/performans kralının Arçelik set olduğuna karar verdim. Hem daha ağır duruşu, hem de diğer setlerin arasından sıyrılan; 13 fonksiyonlu 320 dereceye kadar çıkabilen ve 5 telde aynı anda eşit pişirme sağlayan tam katalitik iç kaplamalı fırın, mat ızgaralara sahip, kenarları inox kaplamalı ve İtalyan özel tasarım bekler sayesinde %25 tasarruf sağlayan ocak, 632 m3/sn bunların arasında en yüksek emiş gücüne ve hidrolik destekli açık durabilen kapağa sahip şık davlumbaz gibi ekstra bir çok özelliği ve dokunulduğunda hissettirdiği yüksek kaliteyi bu kadar uyguna sunması kararımı vermemde etkili oldu, ürünleri yeni evimiz tamamlanır tamamlanmaz (10-15 gün içinde) sipariş edeceğim, geldiklerinde ve denediğimde haklarında daha detaylı yazılar yazarım inşallah :)




  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Arçelik fırının kullanım deneyimini merak ediyorum. Ben de sizin tercih ettiğiniz modelin beko karşılığının siyahını almayı düşünüyorum. Sadece bekoda katalitik duvar yok galiba hiçbir yerde bahsedilmemiş onun dışında 320 dereceye çıkabilmesi, full elektronik olması, surf pişirme teknolojisi gibi özellikleri ilgimi çekti. Fiyatı da 1500 civarı olunca beko daha cazip geldi bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batu25 kullanıcısına yanıt
    Eğer aceleniz yoksa daha almadım, 10-15 gün içinde yeni ev hazır olur o ara alıcam, Kasımda doların hafif düşmesinden indirim de gelebilir belki :) Alınca detaylı yazarım buraya inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun ben de önümüzdeki ay sipariş vermeyi düşünüyorum, geri dönüşünüzü bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batu25

    Şimdiden hayırlı olsun ben de önümüzdeki ay sipariş vermeyi düşünüyorum, geri dönüşünüzü bekliyorum
    Saolun, ikimize de hayırlı olsun, ama Beko deyip kafamı karıştırdınız bakın, azcık araştırma yaparak Arçelik'teki setin aynısını Beko'da 400 TL daha ucuza buldum Hele Kasım ola hayrola bakalım...
  • Sözkonusu Arçelik ürünleri sipariş ettim, Arçelik wok gözlü ürünleri bulmak ciddi derecede zor bu arada, ocağı bulana kadar canım çıktı, çoğu yerde tükenmiş...



    Dün davlumbaz (1199 TL) ve fırını (1899 TL) ArcesDTM'den, bugün de ocağı (1288 TL) Akgünler'den sipariş ettim. Firmalar Arçelik'in kendi yetkili satıcıları, buradaki servise kargoluyorlarmış ürünü, servisler getirip kuruyormuş. Tabi lojistikle yollandıkları için 10 günü bulurmuş, bekliycez artık, sonuçta Arçelik mağazalarında "kampanyalı" diye 4900 TL'ya sattıkları bir seti 4386 TL'ya taksitli almışım :))



    Gelince detaylı incelerim inşallah ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, sizin gibi ben de bu ay tum beyaz esyalari alacagim. Konunuzdaki detayli aciklamaniz icin cok tesekkur ederim. Bu konuda birkac sorum olacakti.



    "HB43GS256 veya HB43GS556" bu urunleri neden tercih etmediniz de arcelik tercih ettiniz? Ben de arcelik satin almak istiyorum fakat bir turlu guvenemiyorum. Satin almayi dusundugunuz arcelik serisinin siyahi var mi biliyor musunuz?



    Bir de buzdolabi ve bulasik makinesi de satin alacak misiniz? Bunlarla ilgili onerilerinizi de duymak isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için, arkadaşın bahsettiği ürünler önceki senenin, belki de 2 senelik ürünler, iç hacimleri daha küçük ve benim yazdıklarıma göre özellikleri daha düşük, tek artısı İspanya üretimi olmaları ki onun da artı olup olmaması tartışılır, çünkü İspanyol üretiminin Türk üretiminden farklı olduğunu sanmıyorum, pişirmenin üstadları olan İtalya'da veya makinenin üstadı olan Almanya'da üretilmiş olsalardı düşünebilirdim. Pişirme grubunda İtalya gerçekten oldukça ileride fakat artık kolay kolay İtalyan üretim bulunmuyor, direk İtalyan markalara da Türkiye'deki servisleri pek sahip çıkmıyorlar malesef... Arçelik ise bu fırınında 13 pişirme programından tutun taban hariç her tarafı kendini temizleyen iç kaplamaya (ki tabanda olmaz zaten :) ), 320 derece gibi süper bir dereceye çıkabilme özelliğine (ki bu da çok daha iyi pide, pizza ve ızgara yani kızartma demek) kaliteli parçalara sahip.

    Şöyle ki Ağrı'da bu saydığım ürünlerin hiçbirini bulamadım, bu yüzden söz konusu markaların diğer ürünlerini inceledim, Bosch'un 8 serisi ve karşılığı Siemens'in IQ700 serisi dokununca bile belli olan süper kaliteli olmalarına rağmen çok pahalılar daha alt serilerde ise düğmeler filan sallanıyor, elde kalacakmış gibi bir his uyandırıyor, Arçelikte ise burada inceleme fırsatı bulabildiğim, benim düşündüğümün altında kalan fırınlar bile oldukça yüksek kalite hissi uyandırıyor. İstediğim ocağı ve davlumbazı ise direk inceleme fırsatı buldum, bu fiyata neredeyse bulunmaz olduğunu söyleyebilirim, sadece Bosch'un Flameselect ocağı daha çok hoşuma gitti, o ocak da tek başına 2500 TL civarı zaten 😄

    Benim istediğim Arçeliklerin birebir siyahları da var:

    https://www.arcesdtm.com/urun/arcelik-9670-cts-multifonksiyon-ankastre-firin-siyah

    https://m.trendyol.com/arcelik/arcelik-p-18-ycs-siyah-davlumbaz-p-3664348?boutiqueId=199814&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.70.6

    https://www.akgunlerbayi.com/urun/arcelik-ocd-609-em1ws-ankastre-ocak?ref=akakce&v=1.40.2

    Son olarak hocam, elimde 4 yıldır 530 litrelik Samsung buzdolabı var, memnun değilim ama çalıştığı sürece değişmeyeceğim, yeni alacak olsam 3-4 bin TL ya kadar alttan buzluklu Profilo,daha üste çıkabileceksem aşık olduğum 720 litrelik tek kapılı Arçelik buzdolabına bakardım.

    https://www.akakce.com/buzdolabi/en-ucuz-profilo-bd3056w3vn-a-kombi-no-frost-fiyati,5322300.html

    https://www.akakce.com/buzdolabi/en-ucuz-arcelik-283720-ei-a-kombi-no-frost-fiyati,108301049.html

    Siyahlar biraz daha ucuza geliyor :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 9 Kasım 2018; 7:57:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Çok tesekkur ederim, hakikaten cok faydali bilgiler bunlar ellerine saglik:)

    Bulasik makinesi konusunda bir oneri de var mi peki?
  • Bulaşık makinesinde amacınız en uyguna en iyi performansı almak ise şu;

    https://www.akakce.com/bulasik-makinesi/en-ucuz-profilo-bm4226eg-a-4-programli-bulasik-makinasi-fiyati,253763880.html



    Şıklık da istiyorum derseniz:

    https://www.akakce.com/bulasik-makinesi/en-ucuz-arcelik-6343-i-a-4-programli-bulasik-makinasi-fiyati,6964091.html



    Yok özellik de istiyorum, kaliteli, şık, tasarruflu, bol programlı ve özellikli derseniz:

    https://www.akakce.com/bulasik-makinesi/en-ucuz-arcelik-6588-i-a-8-programli-bulasik-makinasi-fiyati,51443702.html



    Para gani, en üstün özellikler ve en akıllı ürün derseniz:

    https://www.akakce.com/bulasik-makinesi/en-ucuz-bosch-sms88ti06t-home-connect-a-8-programli-bulasik-makinasi-fiyati,52039264.html



    Son olarak önceki mesajda belirtmeyi unutmuşum fakat bu beyaz eşya işinin bir de pek bilinmeyen bir üstadı var, pahalı fakat ben bir kere alayım, 20-30 yıl kolay kolay sorun çıkarmasın, ömürlük olsun derseniz almanız gereken tek marka; Miele... Beyaz eşyanın Mercedes'i Vakko'su gibidir Miele, pahalıdır, alırken kazıklanıyorum hissine kapılırsın ama zamanla geçer, 20 yıl sonra "E artık bozul da yenisini alalım, teknoloji değişti ya" dersin 😄

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fırın hakkında yorumlarınızı bekliyoruz. biz de bosch ve Arçelik arasında kaldık. gönlüm bosch tan yana ama Arçelik de akıl çeliyor.

    en büyük çekincem eski Arçelik kalitesi olmayışı. annemlerde 25 senelik Arçelik nofrost buzdolabı var benim 5 senelik Arçelik ten daha sessiz daha sağlam. benimkisi ayda bir su akıtıyor onda tık yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.