Şimdi Ara

Osuruk Kardeşler Online Oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Osuruk Kardeşler ve Osuruk Kardeşler 2 Online Ücretsiz Oyunları

    Jack and Tony çok iyi anlaşan iki kardeştir ve harika bir oyun olan Osuruk Kardeşler oyununda harika işler çıkaracaklar ama sizin yardımınız gerekli. Bu flash oyun dünyasında ses getirmeye devam ediyor. Oyunu oynarken oldukça macera dolu ve eğlenceli dakikalar geçireceksiniz. İki kardeş güzel bir put eşyası yapmaya karar verir. Put yapmaya karar verdikten sonra işlemlere başlayan iki kardeş, ne yazık ki putu yaparken başarılı olamamaktadırlar. Putun yarısını yapmayı başaran kardeşler, diğer parçalarını birleştirememişlerdir. Birleştirememelerin sebebi ise; put parçalarının ortadan kaybolmasıdır. Osuruk Kardeşler oyununda iki kardeşin kontrolünü sağlayarak ortada olmayan put parçalarını bulmaya çalışmalısınız. Oyunda 1. oyuncuyu Yön tuşları ile kontrol edin. 2. Oyuncuyu W,A,S,D tuşları ile kontrol edebilirsiniz. Orjinal adı Fart King Bros olan oyunda iyi eğlenceler dileriz.
    Ayrıca oyun çok beğenildiği için ikinci versiyonu yeni özellikler ve grafikler eklenerek yayınlandı osuruk kardeşler oynayıp beğendiyseyniz osuruk kardeşler 2 'yi de deneyin.



  • hahaha :D yapı olarak gerçekten değişik bir oyunmuş hoşuma gitti.www.oyunumoyun.com a da bir göz atmanızı öneririm. Değişik oyunlar barındıran yeni ve başarılı bir site olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.