Şimdi Ara

Outlaw King (2018) | Chris Pine | Netflix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Outlaw King (2018) | Chris Pine | Netflix


    Outlaw King (2018) | Chris Pine | Netflix


    IMDb

    Türkçe Altyazılı Fragman


    14. yüzyıl İskoçyası'nda Robert Bruce, kraliyet tacını takar ve ülkesinin tekrar bağımsız olması için İngilizlere karşı yılmak bilmeyen bir isyana önderlik eder.
    https://www.planetdp.org/title/outlaw-king-dp70270







  • İskoçya kahramanlık konulu filmlerin pik noktası Braveheart’tı. Ondan başkası yalan. Zaten izlerken hep bi koyas yapıyorum. Ama sen tavsiye edersen izlerim. Nedir yorumun? Konu açtığına göre tavsiye olarak alasım geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netflix filmi olunca insan bi önyargıyla yaklaşıyor. genelde iyi başlayan sonunu bağlayamayan filmler oluyor çünkü.

    Chris Pine için izlenir yinede.

  • Braveheart filminde William Wallace a ihanet eden Bruce değil mi bu ?
  • ortalama film. savaş sahneleri fena değildi ama.
  • netflix filmleri içinden izlediğim en iyisi.

    öncelikle sanat yönetmenini tebrik etmek lazım. kullandığı renk skalası gerçekten başarılı. her sahne fotoğraf karesi gibi düşünülmüş ve üstüne durulmuş çok belli.

    chris pine zaten başarılı bir aktör, rolü kotarmış. bir tek kralın oğlu eğreti duruyordu, diksiyonu aksanı falan rahatsız etti beni.

    son sahnedeki savaş çekimleri gayet başarılıydı. başka bir yönetmenin elinde curcuna olacak sahneler başarıyla çekilmiş.

    ortaçağ'a doyurdu beni film. gerçekten beğendim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

    İskoçya kahramanlık konulu filmlerin pik noktası Braveheart’tı. Ondan başkası yalan. Zaten izlerken hep bi koyas yapıyorum. Ama sen tavsiye edersen izlerim. Nedir yorumun? Konu açtığına göre tavsiye olarak alasım geliyor.
    Hocam tam siz bu mesajı yazdığınız saatlerde uzaklaştırma olmış olduğumdan yazamadım kusura bakmayın. Bu şekilde kıyas yaparsanız daha iyisine rastlayana kadar hiçbir türdeş filmi sevemeyebilirsiniz. Sorduğunuz soruya dönecek olursak Braveheart ile aşık atacak bir yapım değil kesinlikle. Hatta ben konuyu açarken beklentim o kadar olmasa da yine de iyi bir yapımdır diye düşünürken beklediğimin de altında bir yapımla karşılaştım maalesef. Burası subjektin ama neden beğenmediğimi yazayım. Kurguyu hiç beğenmedim. Abi adamlar iki kelime ediyor, basit cümleler sonra zınk diye bir sonraki evreye geçiyor. Ve sanki olayları saat saat ilerletiyorlar gibi yapmışlar. Sanki bir Türk dizisinin bir bölümünden özet verir gibi ya da sanki Arka Sokaklar adlı yapımı izler gibi. Ne bir karaktere yoğunlaşma, ne bir içsel dünyalara yolculuk, ne bir karakterdeki derinlik. Bunların eksikliğini hissettim.
    Adamın eşi dostu kardeşi ölüyor odun gibi. Sanki ölen sıradan biriymiş gibi acısını unutuyor sanki. O hissiyatı alamadım. O intikam hissini seyirciye verememiş.
    Bir de Netflix yapımı olmasından ötürü savaş sahneleri de yüksek bütçeli savaş filmlerindeki kadar yoğun değildi. Tamam güzel ve orijinal denilebilecek sahneleri vardı ama beni kesmedi.


    @Jeolog.

    Beğenmenize sevindim lakin ben pek keyif almadım. Savaşta güzel sahneler de mevcuttu. Bu arada o vadide yürüyüş sırasında kameranın uzaklardan dolanarak gelmesindeki kareler güzeldi. En sevdiğim görsel orasıydı.




  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    belkide sıfır beklenti ile izlediğim için keyif aldım, netflix filmi sonuçta.

    birde ben seviyorum ortaçağ temasını. o kıyafetler, toprak tonları, latince ilahiler falan.
  • Güzel film bence ben zevk aldım izlerken filmden bir beklentim yoktu tabi.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkür ediyorum. Filmi izledim. Netflix yapımı olduğu için açıkçası benim de beklentim düşüktü. Netflix yapımları arasında başarılı bir film olarak gördüm ben. Evet Braveheart karşılaştırması yapmak anlamsız. Ama film Breaveheart’ın spin-off’u gibi değil mi sizce Ya da devam filmi de çıkarmış yani.



    Son dönem tarih konulu filmlere baktığımda şunu görüyorum; o dönemin usulü, efendime söyleyeyim kanunun işleyişi, atama, savaş ilanı, anlaşma ve anlaşmaların bozulması gibi ortaçağın hukukunu bize aktarmaları. Adeta Anglo-Sakson hukukunu bize anlatıyor. Bu filmde de olaylar işlenirken bunlara şahit olduk sağolsunlar. Ejderha bayrağı dikme, kuğuları boğazlaması falan



    İzlenebilir bir yapım ortaya çıkmış. Eleştirdiğin noktalar beni nedense rahatsız etmedi, sanırım Netflix yapımları bende alışkanlık yaptı. Artık oralara pek takılmıyorum sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • braveheart ın çok çok gerisinde bir filmdi. senaryo ve kurgunun zayıflığını geçtim. bir mel gibson ın oyunculuğuna bakın bir de chris pine ın.
    chris pine kötü oyuncu değil tabi ancak, belli ki filme çok inanmamış. paramı alayım gideyim demiş.
  • Guzel filmdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakterlerle hiçbir bağ kuramadım. Diyaloglar zayıf, senaryo zayıf. Çok yüzeysel olmuş, derinlik yok Valla zor bitirdim, keşke başlamasaydım dedim ama madem başladım bitireyim diyerek zorla devam ettim. Hızlı ilerliyor film, tek sezonluk dizi olması lazımmış diye düşündüm izlerken. Dizi olsa daha başarılı olurdu.

    Görüntü yönetmenliği, manzaralar, kostümler ise güzel. Savaş sahnesi heyecanlandırmasa da iyi sayılır.

    4/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 23 Ocak 2019; 18:34:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-368EFBB24

    Karakterlerle hiçbir bağ kuramadım. Diyaloglar zayıf, senaryo zayıf. Çok yüzeysel olmuş, derinlik yok Valla zor bitirdim, keşke başlamasaydım dedim ama madem başladım bitireyim diyerek zorla devam ettim. Hızlı ilerliyor film, tek sezonluk dizi olması lazımmış diye düşündüm izlerken. Dizi olsa daha başarılı olurdu.

    Görüntü yönetmenliği, manzaralar, kostümler ise güzel. Savaş sahnesi heyecanlandırmasa da iyi sayılır.

    4/10
    Al benden de o kadar.
    Hatta direk 1/10.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.