Şimdi Ara

Oyunculara AMD Navi mimarisi geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Navi yine orta sınıfta Polaris'in yerine geliyor. Üst sınıfta VEGA'nın yerine geçecek işlemci henüz yok, VEGA 7nm çıkacak ancak specler aynı, hızları artacaktır belirli oranda. Onların da düşük enerji tüketimleri sebebi ile miningciler tarafından yağmalanacağını düşünüyorum.

    Evet mining yeni bir trend kazanacak, bunlar son bıktırma safhaları. O sebeple bugün 580'lerini 1200TL'ye satanlar çok pişman olacak.
  • bu çok güzel bir haber Navi'lerin gelmesi çok iyi fakat. acele çıkarması gerekiyor şuanda Nvidia'nın 5 adım gerisinden geliyor. eğer Navi'ler 1 RTX serisinin 1 adımda gerisinde olursa Nvidia çok iyi darbe yemiş olur. Nvidia fiyat düşürmek zorunda kalır. buda Nvidia severlere yarar ve bizede yarar hepimize yarar. RX 680 almayı çok istiyorum deli gibi performansta gözüm yok. Max Payne 4 çıktığı zaman full ayarda oynasam yeter.

  • En iyi ihtimal yazın en kötü ihtimal sonbahar gibi çıkar kanimca. Konsollarda kullanılacak bir gpu mimarisi olacak bu gpu. O yüzden en kötü gtx 1080 ve 2070 civarı bir performans en iyi 1080ti ye yakın bir performans bekliyorum overclock la. 4k konsollarda iyi bir performans göstermesi lazim düşününce . 7 nm ile 1800 mhz civarı frekansla yenilenmiş mimari ve gddr6 bellek beklentim.Tdp 180 200 watt civarı olur. Fiyat olarakta minumum 280 usd olur max 320 usd. Bekleyip göreceğiz. Umduğum gibi olursa upgrade yaparım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orc123456

    AMD üst seviye çıkarmasın zira insanlara asla yaranamıyor. En üst seviyede ürün çıkarmamak da bir stratejidir. İnsanların derdi AMD iyi ürün çıkarsın değil, yeterince performanslı olsun da Nvidia'nın fiyatları düşsün, Nvidia alalım.
    Rekabet getirmesin çünkü rekabet geldiğinde AMD dışında herkese yarıyor, fanboylar Nvidia'ya yükleniyor fiyatlar rekabetten dolayı düştüğü için, Nvidia sürümden götürüyor, millet Nvidia alıp AMD'ye giydiriyor, olan yine AMD'ye oluyor, en azından geliştirmeye bütçe ayırmamış olurlar.

    AMD Orta, alt, giriş seviye, apular, profesyonel çözümler, konsollar üzerinden gitmeye devam etsin bana göre. Ki bence gayet yeterli performansı da veriyor gtx 580 ve Vega 56-64ler ile. Daha hızlı daha hızlı diyen kesim de Nvidia'nın fiyatlarından şikayet etsin.
    2006 senesinden beri dh'de okuduğum en güzel en mantıklı yorum . . .




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.