Şimdi Ara

Ozan Kabak Balonu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
9.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de çok şişirildiğini düşünüyorum. Kötü değil ama o paraların verileceği bir kalitesi asla yok. Pek çok hata yaptı ilk yarıda ve kesiciliği, pozisyon alması ve yaşı avantaj gibi görünse de tekniği zayıf, ofans katkısı sıfır.
    Göreceksiniz orada pek başarılı olamayacak, zaten gittiği takım da galatasaray ın yarı çapında bile değil.
  • Balon demeyelim de klasik Türk taraftarı şişirmesi diyelim. Beyler geçin artık 18 19 yaş, genç şu bu muhabbetini. Artık 18 19 yaşındaki gençler dünya kupasına katılıyor, orada mücadele ediyor. Bu 18 19 yaşındaki gençler alt takımlarda belki 4 5 sene içerisinde 300 400 maça çıkıyor u15 u16 vs vs gibi. Kısacası biraz olsun A takıma hazır duruma geliyorlar.

    Oynadığın takım Galatasaray. Burada yaş bahanesi yapamazsın. Hata yapıp takıma zarar veriyorsa o genç diyemezsin. Genç kazanacağız diye maçlardaki puanlardan, şampiyonluklardan mı olalım?

    Günümüzde şişirdiğimiz örnekler bol. Emre Mor dendi. Millet topu alıp dikine süren adam görünce Messi Messi diye başladılar. Sonuç ne peki? Kimse şimdi dönüp yüzüne bakmıyor. Emre Çolak dendi. Ben hep nefret ettim bu adamdan, takıma zarar verdiğini düşündüm sonuç olarak Galatasaray'a sırtını döndü ve şuan Arabistan'a gitti hak ettiği yerde. Ha iyi paralar kazanıyordur ama kariyer anlamında rezil rüsva. Semih Kaya'yı yok United, yok Juventus istiyor dendi adamın gittiği takım Prag. Bizim yönetim saf olmasa adını bile hatırlamazdık şu dönem.

    Stuttgart ne üst seviye ne alt seviye bir takım. Galatasaray'dan bir üstünlüğü yok. Bugün Ozan potansiyelli olsa Avrupa ve şampiyonluk hedefi olan takıma giderdi, ligde kalma mücadelesi veren takıma değil. Maksimum göreceği seviye bu. Mesela bu Abdülkadir ve Yusuf içinde yapılıyor ama onlarında göreceği maksimum seviye Trabzon.

    Acı gerçeğimiz bu ne yazık ki. İki iyi müdahale yapınca herkese Ramos, iki güzel top sürünce Messi muamelesi yapıyoruz. En büyük hata. Şu adamı bu fiyata satmak net transfer başarısı. Sen bizim geleceğimizsin biraz daha kal desek 1 2 sene sonra gideceği maksimum tutar 2 3 m civarı olurdu. Stuttgart'tan gideceği yer Roma, Juventus, United olmaz bu çocuğun. Oradan ancak daha alt ligi takımlara gider 1860 Münih filan.

    Biraz uzun uzadı ya bir yazı oldu ama doğruları konuşmak lazım. Şuan en potansiyelli Türk oyuncumuz ve geleceği açık gözüken Cengiz ve Çağlar var. Çağlar'da soru işareti ama Cengiz bir kademe daha yükselir gibime geliyor. Zaten bir kademe daha yükselmesi A klasında takım olur.
  • 18 yaşında bir çocuktan Nesta performansı mı bekliyorsunuz? Galatasaray'ın takım defansı ne ki suçu Ozan'a atıyorsunuz?

    Ben Ozan'ın çok büyük yerlere geleceğine inanıyorum. Yolu açık olsun.

    Ozan Kabak Balonu
  • Aragramir kullanıcısına yanıt
    Ben geleceği gören bir insan değilim. Ancak şu hali ile ve gösterdiği performanslar ile Ozan Kabak şişirilmiş bir balondur.

    Bazı arkadaşların dediği gibi "18 yaşında Nesta olsun" demiyorum. Ancak şu durumu ile 12M€ etmesi ve bu kadar büyük gösterilmesi şişirilmiş bir balon olmasından kaynaklanıyor. Bunu söylemeye çalışıyorum.

    Size cevap veriyorum çünkü diğer herkes saldırgan bir dil kullanmış. Siz ve sizin gibi insanvari cevaplar yazanlara teşekkür ediyorum.
  • burada kalsa bahsettiğin gibi bi FOS olurdu,
    Giderek, olabileceği, doldurabileceği potnasiyelini doldurmaya gitti.

    bence stutgart yanlış karardı, orta sıra bi BPL takımına gitse veya biraz daha iyi bi Alman takımına çok daha iyi olabilirdi. Stuttgart gibi küme düşme bandındaki takımda ne işi var..

    TR de futbolcu öğütmekte iyiyiz. kurtardı kendini iyi oldu..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nk061

    Ben geleceği gören bir insan değilim. Ancak şu hali ile ve gösterdiği performanslar ile Ozan Kabak şişirilmiş bir balondur.

    Bazı arkadaşların dediği gibi "18 yaşında Nesta olsun" demiyorum. Ancak şu durumu ile 12M€ etmesi ve bu kadar büyük gösterilmesi şişirilmiş bir balon olmasından kaynaklanıyor. Bunu söylemeye çalışıyorum.

    Size cevap veriyorum çünkü diğer herkes saldırgan bir dil kullanmış. Siz ve sizin gibi insanvari cevaplar yazanlara teşekkür ediyorum.
    Ben 18 yaşında oynayan hiç bir çocuğa balon demem. Bruma genç geldi topa vurmayı bilmiyor dediler 1 sene kiralandı sonra ligin içinden geçti.12 milyon Avrupa kulüpleri için çok büyük paralar değil bunu nasıl göremiyorsunuz?

    Liverpool hazır bir defans oyuncusu için milyonları döktü, Ajax'ın takım kaptanı De Light geçen sezon bütün maçlarda oynadı şu an o çocuk için 60-80 milyon gibi rakamlar konuşuluyor.Pavard 35 milyona gitti, Leipzing forması giyen 20 yaşında Upamecano şu an EPL'ye transfer olsa en az 40 milyonu var.Vinicius Junior 18 yaşında 60 milyon gibi rakamlara transfer oldu, Rodrygo 45 milyona yine Real'e gidecek transferi yazın bitti.Bakın bunların hepsi genç gelecek vaadeden oyuncular.Sanki birileri FM oynuyormuş gibi bu oyunculara milyonlar mı döküyor yoksa ileride almak istese 100 milyon vermemek için böyle bir şey mi yapıyor?Bu saydığım defans oyuncularının çoğu hata yaptı ama kimse çıkıp 18 yaşında çocuğa balon dememiştir.

    Avrupa kulüpleri bile artık göze batan bir oyuncuyu öyle ucuza getiremeyeceklerinin farkında Ozan gibi cengiz gibi Çağlar gibi oyuncuları ucuza getirebileceklerini bildikleri için gözlerini Türkiye pazarına diktiler.Bir yerde Barça altyapısına transfer olan bir çocuk vardı onu aradım bulamadım ama mesela bu da bir örnek.Şu an Brezilya liginden daha ucuza oyuncular bulunabilecek yer olarak görülüyoruz.

    Umarım Ozan için verilen 12 milyonun çıtır çerez parası olduğunu anlamışsınızdır ve Ozan'a balon demeyi kesersiniz.
  • Bu kadar az maçla bu fiyata satmak iyi oldu. Önemli olan yenilerini de oynatabilmek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hem böyle başlık aç hem de düzgün tartışalım de. iyi kimse küfür etmemiş şimdiye kadar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nk061

    Fikrimi dile getirdim. Sizin gibi düşünmeyen herkes futboldan anlamıyor ise vay halimize

    Konuyla ilgili bir yorumunuz varsa buyrun. Yoksa lütfen beni eleştirmeyi bırakın

    Alıntıları Göster
    Futbolun f'sini görseniz bomba sanar kaçarsınız evet anlamıyorsunuz.

    Konuyla ilgili yorumum aynı cevap verdiğiniz arkadaş gibi bu, siz Ozan'ı aklınız sıra bu şekilde eleştiriyorsanız biz de sizin futbol ''bilginizi'' eleştiririz normaldir.

    Neyse siz boşverin Ozan'ı falan. Abdülkadir'i 28 milyon pounda Liverpool'a satın.
  • Galatasaray forumunda bu nasıl bir hitap şekli böyle? Balonmuş.. Biz sizin bölümünüze gelip yusuf balon abdulkadir leş gibi yorumlar yapıyor muyuz? Herkes haddini bilsin sonra konu açsın.
  • Trabzonspor'lu arkadaşlarda bir kompleks durumu var uzun süredir a takımda oynattıkları gençler gündeme gelmezken 3 ay oynayan adam nasıl oldu da bu kadar gündeme oturdu bu onların biraz zoruna gidiyor. O yüzden bir karalama yapmak istemiş çünkü içten içe bizim de gençlerimiz var bizimkiler niye bu kadar konuşulmuyor düşüncesindeler. Bir futbolcuya balon gibi bir tabir kullanıp sonrada seviyeli tartışalım demekte çok garip liseli falansın herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defans tecrübe işi değil midir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kumaşı iyi , kumaşı bile 12 milyon etti fazlasıda ederdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: por favor

    Ben de çok şişirildiğini düşünüyorum. Kötü değil ama o paraların verileceği bir kalitesi asla yok. Pek çok hata yaptı ilk yarıda ve kesiciliği, pozisyon alması ve yaşı avantaj gibi görünse de tekniği zayıf, ofans katkısı sıfır.
    Göreceksiniz orada pek başarılı olamayacak, zaten gittiği takım da galatasaray ın yarı çapında bile değil.
    Bende bunu anlatmaya çalıştım fakat yemediğim hakaret kalmadı gördüğünüz gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tomthejeer

    Bu mesaj silindi.
    İddia sahibi iddiasını kanıtlamakla mükelleftir. Buyrun herkes burada. Konu herkese açık. Özel mesajda konuşmuyoruz. Kanıtlayın her hangi bir provokatif mesajımı tamam diyip 9 yıllık hesabımı çizeceğim.

    Burası bir forum. Sadece bunu anlayın. Ettiğiniz hakaretleri de aynı şekilde size iade ediyorum.
  • Ehlika kullanıcısına yanıt
    Yahu Allah aşkına ne alakası var ? Ben aynı şeyi kendi futbolcularımız için de söylüyorum. Yusuf Yazıcı'da şu anda bir balondur. Geleceği vardır belki tıpkı Ozan gibi ama şu an abartıldığı kadar iyi değil ve benim gözümde bir balon. Dediğiniz ile konunun inanın yakından uzaktan alakası yok.

    Ben sadece bu oyuncular gelecekte süper star olacak olsalar bile şu an gereksiz şişirildiklerini düşünüyorum.
  • MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Düzgünce tartışmak bu mu birader

    Cehalet akıyor paçandan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    Arkadaş futbol cahili olabilir. Ne yapalım yani yüzüne vurmayalım mı bunu? Sanki hakaret etmişiz gibi...

    Mesela ben de beyzbol, su topu gibi sporlarda çok cahilim hiç anlamam. Yüzüme vurabilirsiniz bunu. Fakat bilgim olmayan konu hakkında fikrimi beyan etmemeye özen gösteririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.